Canım perşembe gidicem bakalım birde genel cerrahi bölümüne de gostericem kendimi girtlagima baksin tiroit guatr için de gostericem. O unutkanlık bendede vardı özellikle kalkıyodum bişey yapmak için sonra 10 dk boyunca ne yapicaktim diye mücadele ediyodum, geçmiyor bu hastalık ya bi yerde mutlaka kendini gosteriyo böyle huzursuzluk içinde yaşanmıyor valla Allahın izniyle psikiytre bi gideyim de biraz daha dayan maya calisiyorumCanımcım göğüse ne zaman gidecektin sen? Benim unutkanlığım arttı baya doğuma kadar da sürermiş. Vitaminde vermedi dr. Özellikle banyonun ışığını açık unutuyorum sürekli. Bir de cüzdanımı koyduğum yerde bulamıyorum çünkü şurda dursa unutmam diyerek koyuyorum ama sonuç aynı:)) herşeye sabit yer yapıcam artık olmuyo böyle. Hazır şu haldeyken bir de kaygıyı korkuyu unutsak dimi :))
Hahhah o unutumuo iste cnm.malesef ama yazdigim.gibi hersey oluor hayatta her an ondan takmiyacam diom hersey imtuhan diom ama off olmuo bi agrim olsa takiomCanımcım göğüse ne zaman gidecektin sen? Benim unutkanlığım arttı baya doğuma kadar da sürermiş. Vitaminde vermedi dr. Özellikle banyonun ışığını açık unutuyorum sürekli. Bir de cüzdanımı koyduğum yerde bulamıyorum çünkü şurda dursa unutmam diyerek koyuyorum ama sonuç aynı:)) herşeye sabit yer yapıcam artık olmuyo böyle. Hazır şu haldeyken bir de kaygıyı korkuyu unutsak dimi :))
Aii korkmuonm peki sonuc ne cikacak diye bende su bademcik sisler onu glstercem acimio ama kirmizi ve hafif sisCanım perşembe gidicem bakalım birde genel cerrahi bölümüne de gostericem kendimi girtlagima baksin tiroit guatr için de gostericem. O unutkanlık bendede vardı özellikle kalkıyodum bişey yapmak için sonra 10 dk boyunca ne yapicaktim diye mücadele ediyodum, geçmiyor bu hastalık ya bi yerde mutlaka kendini gosteriyo böyle huzursuzluk içinde yaşanmıyor valla Allahın izniyle psikiytre bi gideyim de biraz daha dayan maya calisiyorum
Haha aynen bende öyleyim:)) maşallah bak 2 ay olmuş doğum yapalı. Zaman aslında çabuk geçiyor ama sen birşeyler yapmak için beklediğinden (hani mesela ilaç kullanmak için bebeğin toplanmasını beklemek gibi) zor geliyor.Canım perşembe gidicem bakalım birde genel cerrahi bölümüne de gostericem kendimi girtlagima baksin tiroit guatr için de gostericem. O unutkanlık bendede vardı özellikle kalkıyodum bişey yapmak için sonra 10 dk boyunca ne yapicaktim diye mücadele ediyodum, geçmiyor bu hastalık ya bi yerde mutlaka kendini gosteriyo böyle huzursuzluk içinde yaşanmıyor valla Allahın izniyle psikiytre bi gideyim de biraz daha dayan maya calisiyorum
Bak aslında bunları biliyoruz ama tadını çıkararak yaşayamıyoruz. Ne düşünürsen düşün karamsarlığa itiyor. Bişey mi olcak, hasta mıyım diye en ufak ağrıda sancıda düşünüyoruz.Hahhah o unutumuo iste cnm.malesef ama yazdigim.gibi hersey oluor hayatta her an ondan takmiyacam diom hersey imtuhan diom ama off olmuo bi agrim olsa takiom
Aynen öle herkes rahat herkes nebileyim kac digum etmis zor dogum bile etnis ama yinede 5 dogurmus ama korkmadim dio yani guzek cesaretHaha aynen bende öyleyim:)) maşallah bak 2 ay olmuş doğum yapalı. Zaman aslında çabuk geçiyor ama sen birşeyler yapmak için beklediğinden (hani mesela ilaç kullanmak için bebeğin toplanmasını beklemek gibi) zor geliyor.
Biz de şuan doğumu vs beklediğimizden zaman geçmiyor. Kaygı korkuyu her an yaşadığımız için zaman sanki durmuş gibi hissediyorum ben.
Bak aslında bunları biliyoruz ama tadını çıkararak yaşayamıyoruz. Ne düşünürsen düşün karamsarlığa itiyor. Bişey mi olcak, hasta mıyım diye en ufak ağrıda sancıda düşünüyoruz.
Bazen büyükler sohbet ederken hastalıklarından felan bahsediyo. Şöyle oldu böyle oldu ama dr.a gitmedim daha. Geçmezse giderim diyolar. Ama biz napıyoruz, bişey olduğu anda panikliyoruz. Hemen dr.a kosuyoruz. Millet o kadar rahat ki..
Bende kısksniyorum oylelerini bizde keşke çeşitli olabilsekAynen öle herkes rahat herkes nebileyim kac digum etmis zor dogum bile etnis ama yinede 5 dogurmus ama korkmadim dio yani guzek cesaret
Oluruz belki yaa dualarimiz kabul olur yaBende kısksniyorum oylelerini bizde keşke çeşitli olabilsek
Maşallah 2 aylık olmuş dayanabildigin kadar dayan canın. Ben ilk doğumda 2 ay dayanmistim sonra mecburen ilaç başladık.yasayacigimiz dertlerimiz varmış yasıyoruz .Allah dayanma gücü versinBenimde zamanında uykusuzluk ve yeme bozukluğu vardı bana redepra vermişti çok güzel uyuyodum gece gündüzleride yeme düzene girmişti bebeğim biraz büyüse işte gece ilaç içip uyuyamam çünkü sürekli emdiği için daha bu gelecek hafta 2 aylık olucak 6.aya kadar dayansam en azından ek besine gecicek memeyi bıraksa da uzulmem
Cesaretli olabilsek demek istedim çeşitli yazmışımOluruz belki yaa dualarimiz kabul olur ya
Amin ins dualarimda var zatenCesaretli olabilsek demek istedim çeşitli yazmışım
Bende ilk dogumda 2.5 yıl dayandım ve süt emdi 2yaşına kadar tam sütü bıraktık 4 5 ay sonra olucak gibi değildi artık evliligime zarar veriyodum çünkü huzursuz kadın mutsuz evlilik demek bana gore bunda o kadar beklemicem Allahın izniyle kendimi huzursuz mutsuz etmicem çünkü Öyle kendiliğinden geçmiyor 1 hafta iyi ise insan sonraki hafta kötü boylede hayat mi geçer daha yaşında yiprandim resmen psikolojikmenMaşallah 2 aylık olmuş dayanabildigin kadar dayan canın. Ben ilk doğumda 2 ay dayanmistim sonra mecburen ilaç başladık.yasayacigimiz dertlerimiz varmış yasıyoruz .Allah dayanma gücü versin
Canm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyımHayır geçmedi benim tam aksine yeniler eklenerek devam ediyorum özellikle uykusuz kalınca daha beter oluyor bebeğin düzeni olmayınca benimde olmuyor gece malum sürekli uyan yat modunda, ya var emzirirken ama uyku için kullanamazsınki nasıl uyucam bebek varken
Ya o yemek takıntısı da bende yine başladı son 15 gündür ya yerken nefesim daraliyo soluk boruma gidicek korkusu sarıyor nefret ediyorum bu takıntılar dan yaaCanm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyım
Öyle diyosunda valla bişey diyimmi katlanarak gidiyo hamilelikte olan hersey, senin ama sonradan geçiyo mus inşallah yine geçer sen doğumdan sonra hiç panik atak anksiyete yaşamıyorsun dimi bu söylediklerini falanCanm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyım
Bence öyle deme. Şuan yaşadığın ruhsal sorunlar seni boğuyor olabilir, ondan dolayı fiziksel sorunlar kolay geliyor olabilir, ama fiziksel rahatsızlığın olsa napıcaksın? O daha kötü değil mi..Canm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyım
geçmiş olsun canim benim annemde pa.hic ilaç kullanmadi ilaç fobisi var oda bi ara 2 sene önce falndi dolap üstüne geliyo yatarkn uyayamiyorm ev üstüne geliyo diyodu nefes alamıyorum diyodu ambulans cagirttiriyodu o derece yani sonra evde durmamaya çalıştı kendini dışarı attı kuran kursuna faln yazıldı öyle öyle gecti unuttu gitti insallah seninki de yok olur gider aynı sekilde bir arkadaşda aynı oldu hamile değildi ilaç faln kullandı hemde yeşil reçete hamile kaldı bidaha olmadi o duvarlar üstüme gelme olayı dedi biraz uzun oldu ama insallah sana biraz moral olurCanm herkesn farkli oluyor ben fiziksel rahatsızlıklara bebegın uyumamasndan kaynaklanan uykusz lkla ra razıyım benmkı cok farkli bir uykusuzluk evı terkedesm gelıyor duvarlar yatak yorgan ustume gelıyor. Yemek yerken banyo yaparken kapılar hep acık ayakta ancak yemek yıyeyım
Kizlar ya bu illet dogumdan sonra gecemiyormu ben hormonlarndan dolayı hamileyken boyleyızz dıye dusunyrdm Yanı dogmadan sonra gecer dıyorm ama gecmıyormıMaşallah 2 aylık olmuş dayanabildigin kadar dayan canın. Ben ilk doğumda 2 ay dayanmistim sonra mecburen ilaç başladık.yasayacigimiz dertlerimiz varmış yasıyoruz .Allah dayanma gücü versin
Sagol canm tesekkür ederim inşallah da oyle olur bende bana Dr kaygı durum bozuklugu dedı hamılelgn 7haftasna kadar bısey yasamadm tatile bile gıttm 7haftalktm basladı ve ben daha cinsiyeti ogrenmeden bu kiz dıyordm cunku İlki de kızdı belirtiler aynıydı ya ınsallah hormonlarndan dolayıdır dogmla beraber gecer gidergeçmiş olsun canim benim annemde pa.hic ilaç kullanmadi ilaç fobisi var oda bi ara 2 sene önce falndi dolap üstüne geliyo yatarkn uyayamiyorm ev üstüne geliyo diyodu nefes alamıyorum diyodu ambulans cagirttiriyodu o derece yani sonra evde durmamaya çalıştı kendini dışarı attı kuran kursuna faln yazıldı öyle öyle gecti unuttu gitti insallah seninki de yok olur gider aynı sekilde bir arkadaşda aynı oldu hamile değildi ilaç faln kullandı hemde yeşil reçete hamile kaldı bidaha olmadi o duvarlar üstüme gelme olayı dedi biraz uzun oldu ama insallah sana biraz moral olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?