Tabi o daha kotu Bı dısımı agrisa nasıl perısan oluyorm ınsann canı tatlıdır nere acısa orası agır basıyor ama Bı ilacı Bı cozum vardır muhakkak bu akıl ısı ınsanı bitiriyor insanın akıl sagligi bu cok agır basıyor benm ıcın ama Rabbım daha beterinden korusunBence öyle deme. Şuan yaşadığın ruhsal sorunlar seni boğuyor olabilir, ondan dolayı fiziksel sorunlar kolay geliyor olabilir, ama fiziksel rahatsızlığın olsa napıcaksın? O daha kötü değil mi..
İnsan oyle caresız kalıyorkı en kotusu buymus gıbı gelıyorTabi o daha kotu Bı dısımı agrisa nasıl perısan oluyorm ınsann canı tatlıdır nere acısa orası agır basıyor ama Bı ilacı Bı cozum vardır muhakkak bu akıl ısı ınsanı bitiriyor insanın akıl sagligi bu cok agır basıyor benm ıcın ama Rabbım daha beterinden korusun
Bak yüzündeki ağrı senin hayatını tehdit eden acil bi durum olamaz herhalde. Başka bişeyle uğraş dinleme yüzünü. istwsigin kadar dusun dinle kendini hersey olacagina varıyor. Kendimi zi yoruyoruz işte. Mekanı cennet olsun babanızın.Ben babami kayip edeli kaöbimde takintim vardi hergun giderdim acile kalp krizi diye onu atlattom gibi simdide su yuzun sol tarafi basima vuruo agri varya irdaki kemin varya o bastirinca agrio ondan suan kokruon ya kötuyse diye oanik girdi suan size yazmasam varyaa bayilcam titriom dusunuom ya kötuyse kizin neolcak esin falan off dua ediom
Tabikide takaöim.lafasimi neye yarar imtihan dunyasi olcaksa Rabbim vercekse verir ama cekemiyecemiz aciyi vermezmis Rabbim guzel Allahim dua edelim siginalim korkuyla yasanmaz ebediye degil hayat kste arkamizdakilerini dusunuoz ben derim.hep ilk önce esim vefat etsin diyeBak yüzündeki ağrı senin hayatını tehdit eden acil bi durum olamaz herhalde. Başka bişeyle uğraş dinleme yüzünü. istwsigin kadar dusun dinle kendini hersey olacagina varıyor. Kendimi zi yoruyoruz işte. Mekanı cennet olsun babanızın.
Bende öyle diyorum senin gibi biliyomusun diyorum başım ağrısa doktor dişim ayağım gözüm kulağım hepsi tamam da ama psikolojik olan daha zor sürekli kaygı korku huzursuzluk mutsuzlukTabi o daha kotu Bı dısımı agrisa nasıl perısan oluyorm ınsann canı tatlıdır nere acısa orası agır basıyor ama Bı ilacı Bı cozum vardır muhakkak bu akıl ısı ınsanı bitiriyor insanın akıl sagligi bu cok agır basıyor benm ıcın ama Rabbım daha beterinden korusun
Ay fatma kız ne güldüm yazdığına kız Allah sağ salim bebeğini kucağına almayi nasip etsin sana hepinize inşallah çok tatlisin:)))Tabikide takaöim.lafasimi neye yarar imtihan dunyasi olcaksa Rabbim vercekse verir ama cekemiyecemiz aciyi vermezmis Rabbim guzel Allahim dua edelim siginalim korkuyla yasanmaz ebediye degil hayat kste arkamizdakilerini dusunuoz ben derim.hep ilk önce esim vefat etsin diye
Saol sende öle ama.niye öle valla ediom dua öle neyapayim esimi seviom arkada birakmak istemiom ondan hahahhAy fatma kız ne güldüm yazdığına kız Allah sağ salim bebeğini kucağına almayi nasip etsin sana hepinize inşallah çok tatlisin:)))
E bari de ölürsek birlikte olelim diye dua et canım sende niye adamı önce gonderiyosunSaol sende öle ama.niye öle valla ediom dua öle neyapayim esimi seviom arkada birakmak istemiom ondan hahahh
Hahhahah olsun o gitsin onlar sadik kalmaz ama.biz evladimiz icin yinede sadik kaliriz hahah sen ne dion böle demionmu hahahE bari de ölürsek birlikte olelim diye dua et canım sende niye adamı önce gonderiyosun
Cok iyi atlatmissin ilaçsız büyük başarı masallah.Allah bize de atlatmayı nasip etsin benimde 12 günüm kaldı amaliyathaneyi düşü dusundukce fena oluyorumCanım ben Doğum yapalı 35 gün oldu. Sezeryan doğum yaptım. Şubat ayının başında hamile olduğumu anladım ve 4 yıl kullandığım ilacı aniden kestim. Zorlu 9 ay geçirdim. Çarpıntı , ruhumun daralması, biranda korku oluyordu, banyo yapamıyorum. Araba kullanmak çarşıya yanliz gitmek hepsi hayal olmuştu. Mesela merkezden uzak yerlere giderken korkuyordum hasta olursam yetisemezsem diye. Evim 4. Katta merdivenin 2. Katına geliyordum nefes nefese. Hamileliğim boyunca 5 kere psikiytri 5 kere farklı 3 kalp doktoru, dahiliye genel cerrah aile hekimi ve 3 kere acillik oldum.13 ekimde doğum yaptım.3. Çocuğum. Doğuma girince korku vardı içimde ama kalbime bişey olursa diye. Tam uyutturdum. Doğumdan sonra doktora gitmedim henüz. Yeneceğim diye inat ediyorum. En azından evde yanliz duruyorum işimi yapıyorum merdiven çıkıyorumşu an bendeki tek sıkıntı kötü bi haber aldığımda kalbimde hızlanma. Ama yinede öncekine gibi değil. Nefesim daralmadi enkazından. Kalple ilgili takıntım var. Ona engel olamıyorum. Ama çok şükür halimize yinede . Anlayacağın ilaç yok bende
Çok atlattım denemez ama çok şükür diyelim. İlk doğummu. Uyutcakmisin ne düşünüyorsunCok iyi atlatmissin ilaçsız büyük başarı masallah.Allah bize de atlatmayı nasip etsin benimde 12 günüm kaldı amaliyathaneyi düşü dusundukce fena oluyorum
Uyutmakta ondan önce korkuoruz epedural sezaryanda hersey glruon ama sakinlestirici verirlerse bence iyi oluruz demeÇok atlattım denemez ama çok şükür diyelim. İlk doğummu. Uyutcakmisin ne düşünüyorsun
Bende biliyorum Allah korusun bize bişey olsa sadık kalmazlar ama diyorum Allah bizi birbirimizin ardında bırakmasın evlatlarimizin başından eksik etmesin uzun ömürler versin diye dua ediyorum hep:)Hahhahah olsun o gitsin onlar sadik kalmaz ama.biz evladimiz icin yinede sadik kaliriz hahah sen ne dion böle demionmu hahah
Yanı ben mı abartıyorum bilmiyorm ama bana cok agır geliyor hele hamılelıkte boyle yasamak cok zor ama allah dermansız dert vermesin yani agır bır Hastalıgımz olsa kanser falan o zaman da ınsann psikolojisi gidiyor Rabbım tum sıfa bekleyenlere safı isminin hurmetine sıfa versin saglık diyorum gerisi yalan diyorum Yanı para pul meslek ev araba her sey cok bos gelıyor saglık olmayıncaBende öyle diyorum senin gibi biliyomusun diyorum başım ağrısa doktor dişim ayağım gözüm kulağım hepsi tamam da ama psikolojik olan daha zor sürekli kaygı korku huzursuzluk mutsuzluk
Elbette uzun ömurler versin ins yaslanalim diorum ama iste olurda önce esim diorum ne yapayim sevgiden iste bende böleyimBende biliyorum Allah korusun bize bişey olsa sadık kalmazlar ama diyorum Allah bizi birbirimizin ardında bırakmasın evlatlarimizin başından eksik etmesin uzun ömürler versin diye dua ediyorum hep:)
Kesinlikle sana katılıyorum bir kuru ekmek olsun ama sağlığim yerinde olsun huzurum o zaman zaten olur herseyin başı sağlıkYanı ben mı abartıyorum bilmiyorm ama bana cok agır geliyor hele hamılelıkte boyle yasamak cok zor ama allah dermansız dert vermesin yani agır bır Hastalıgımz olsa kanser falan o zaman da ınsann psikolojisi gidiyor Rabbım tum sıfa bekleyenlere safı isminin hurmetine sıfa versin saglık diyorum gerisi yalan diyorum Yanı para pul meslek ev araba her sey cok bos gelıyor saglık olmayınca
Aynen öle geresi bos saglik olsun ins hastalarada safi ismik hurmetini sifa amin ins hayat ya kolay degilkiYanı ben mı abartıyorum bilmiyorm ama bana cok agır geliyor hele hamılelıkte boyle yasamak cok zor ama allah dermansız dert vermesin yani agır bır Hastalıgımz olsa kanser falan o zaman da ınsann psikolojisi gidiyor Rabbım tum sıfa bekleyenlere safı isminin hurmetine sıfa versin saglık diyorum gerisi yalan diyorum Yanı para pul meslek ev araba her sey cok bos gelıyor saglık olmayınca
Ben bu dediğini sevgiliyken eşimle derdim hep eğer ölüncekse benden önce ölsün diye:)))) ama şimdi daha farklı oluyo evlilik zamanla oturdukça insan birbiri olmadan düşünemiyorElbette uzun ömurler versin ins yaslanalim diorum ama iste olurda önce esim diorum ne yapayim sevgiden iste bende böleyim
Bende daha cok baglandim iste tabiki zor ama iste bir gun olcak ya ozamab iste diom Rabbim saglik uzun ömur versinn ins duadan baska caremiz yokkiBen bu dediğini sevgiliyken eşimle derdim hep eğer ölüncekse benden önce ölsün diye:)))) ama şimdi daha farklı oluyo evlilik zamanla oturdukça insan birbiri olmadan düşünemiyor
Insan bu durumdayken bazen dıyor muhasebe yapıyor gecmis ıcın ıyı oldgnu gunlere yeterince sukur edememısız dıye ınsan cok sukur etmeli ve kıymet bılmelıKesinlikle sana katılıyorum bir kuru ekmek olsun ama sağlığim yerinde olsun huzurum o zaman zaten olur herseyin başı sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?