Omas cım ben kullandığım ilaçlar yüzünden ilk cocugumu da emziremedim.ilaç kullanırken iyiydim.Hamileliğim de plansız oldu.Sen ilaç iciyodun dimi ama iyisin çok şükür değilmi ilacın faydası oldu yani
Sende onları Korkut deki Allaha hep dua ediyorum beni üzenleri Allah benden önce onları yanına alsınOmas bende sime ve etrafimda beni uzenleriii zaten oanik atak korkutuyorlar yaa
etkileniyorum ama benzer dertleri yaşadığımız için yine de destek aliyorum gibi.bir de şimdi boşum ya elimden telefon düşmüyorAynen doz ile alakası çok bunun ve benden tavsiye sonrasında panik atak sayfalarında gezme Allahın izniyle bende 2 3 aya kadar baslicam ilaca ve hastalık adına herkesle görüşmeyi kesicem sadece kendime ve cocuklarima yogunlasicam kimsenin sıkıntı hastalık derdini dinlemeyip bende anlatmicam yoksa insan zor toparlaniyor yok suram ağrıdı nefesim kesildi ay bu oldu derler insan yine kendini dinler
Hahahhah öleee dogruu hahhaha zaten esim icin diom Allaha karismis gibi degil hasa tovbe ama sevgiden yaSende onları Korkut deki Allaha hep dua ediyorum beni üzenleri Allah benden önce onları yanına alsın
Yok şimdi için değil doğumdan sonra doz arttirilip artık normale dönünce bırak o tarz sayfaları insan etkileniyor bende mesela senin gibi kafa dağıtmaya giriyorum ama düzelme ye başlayınca herseyden uzak durucametkileniyorum ama benzer dertleri yaşadığımız için yine de destek aliyorum gibi.bir de şimdi boşum ya elimden telefon düşmüyor
Valla pek hatırlamıyorum kız sancı acısını bile unutmuşum sanki 10 yıl olmuş fatmaHahahhah öleee dogruu hahhaha zaten esim icin diom Allaha karismis gibi degil hasa tovbe ama sevgiden ya
Sendede su vajina batmalar oluromuydu bugun butun gun ara sira geliorr duruoo suan da var
Anladım canım girmeye ihtiyacım olmaz insallahYok şimdi için değil doğumdan sonra doz arttirilip artık normale dönünce bırak o tarz sayfaları insan etkileniyor bende mesela senin gibi kafa dağıtmaya giriyorum ama düzelme ye başlayınca herseyden uzak durucam
Amin insallah Allah hepimize şifa versin insallahAnladım canım girmeye ihtiyacım olmaz insallah
Ja ins herseyi unutuor Rabbim.öle vermis yaratmis bize ins degildir kötu yaValla pek hatırlamıyorum kız sancı acısını bile unutmuşum sanki 10 yıl olmuş fatmakorkma ama ya bidaha ki sefere sor yinede için rahat eder ama sanmam kötü bişey değildir
Korkma Allahın izniyle kanama yok çok şükür bebek artık yerleşiyor büyüyor matmazel yer acıyor kendine annesiJa ins herseyi unutuor Rabbim.öle vermis yaratmis bize ins degildir kötu ya
Allah kabul etsin bizi unutma Rabbim duani kabul etsin selametle Hayırlı gecelerInsallah canim ben daha yatsı namazimi kilmadim görüşmek uzere
Cokk sukur inss cnm ins su riskli haftalari atlatsak bi ins Allah buyuk ama yaaa atlatirizzzKorkma Allahın izniyle kanama yok çok şükür bebek artık yerleşiyor büyüyor matmazel yer acıyor kendine annesi
Evet o daha kötü. Ben ağlamak istediğimde put gibi kaldığımıda biliyorum. Atakların sonrasında bile mutlaka başka takıntılar oluşuyor bizde. Zor gerçekten. Allah beter acılar vermesin tabi..Canım sakin olmaya çalış ama fazla tutma kendini ağlayabiliyorsan ağla aglamak ta bir çeşit terapi gibidir.Ağlamak isteyip aglayamamak içini boşaltmamak daha kötü. Icine atmak daha sonra farklı belirtilerle kendini gösteriyor
Allahım ya :)) güldürdün valla gece gece, allahta seni güldürsünnn inşallah. Ama ama amaaa iyileşince sayfalara bakmıcak mısıny4zy4qmurum Keşke elimizden konuşmaktan daha fazlası gelebilse ben artık yavaş yavaş alisiyorum insanlarin insafsizliklarina aman demeyi ogrenmedigimiz sürece bazi insanlardan insanlık beklemek boş sende sıkma canını canını sıkanın canı cehenneme de gitsin kiralık katil tutup sana gondereyim mi canim
Hem heriflere kızcaz, hem mapısa gircez hemde masrafımızı kendimiz karşılıcazz. ne anladım ben bu iştenSen kimi vurdurucan kız yalnız hapishane de dön atlet cigara siz karsilicaksiniz
Rabbim razi olsun inşaallah dediğiniz gibi olmasını çok istiyorum.. teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için gönlüme ferahlık girdi umut oldu.. sizinde sikintilariniz bir anda geçsin inşaallah buradaki tüm arkadaşlarımızınBişey diyimmi ayani şeyi bende ikinci hamileliğimde hissettim ve Allah affetsin aldırmayi bile düşünmüştüm o kadar inançlı olmama rağmen 5 ay boyunca hergün ağladım hergün ama ve esimden o kadar sogumustumki ya suan sen anlatinca aylar öncesine gittim sana bisey diyimmi o kadar normalki hislerin hiç korkma Allahın izniyle ben ilkindede biraz böyle senin anlattiginda gibiydim ay bi doğdu babasına bile vermek istemedim bu ikincide aynı bu anlattıklarını yaşadım ne zaman içim ısındı ilk biliyomusun bundan 3ay onceydi yani doğum yapmama 3 4 hafta kalmıştı bi gün bebek hoc hareket etmedi ama hiç ve bütün gün bekledim çikolata yedim uzandim kalktım yedim içtim müzik açtım yok hareket etmedi dayanamadım doktoru aradım bana acil hastaneye git dedi gittim ilk o zaman sancım çıkmıştı doktor 2cm açılma var demisti o gün nasıl korkmustum dedim bu kadar sıkıntı çektim artık ne olur ona bişey olmasın Allahım dedim sonra doğdu varya suan kucagimda dünya bir yana iki evladım bir yana o kadar sıkıntılı zaman geçirdim Gala geciriyorum ama hicbizaman doğdu doğali ona soğukluk hissetmedim kv kucağına alınca diyorum ay bişey olmasın biran önce kucağıma alıp sarmaliyorum hiç korkma suan hepsini yaşadım sonuç kocaman bir evlat aşkı hepsi psikolojik geçici
Bu pazartesi canım 27KasımSenin doğum ne zaman canım vaktin gelmişti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?