Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

etkileniyorum ama benzer dertleri yaşadığımız için yine de destek aliyorum gibi.bir de şimdi boşum ya elimden telefon düşmüyor

Sende onları Korkut deki Allaha hep dua ediyorum beni üzenleri Allah benden önce onları yanına alsın
Hahahhah öleee dogruu hahhaha zaten esim icin diom Allaha karismis gibi degil hasa tovbe ama sevgiden ya
Sendede su vajina batmalar oluromuydu bugun butun gun ara sira geliorr duruoo suan da var

etkileniyorum ama benzer dertleri yaşadığımız için yine de destek aliyorum gibi.bir de şimdi boşum ya elimden telefon düşmüyor
Yok şimdi için değil doğumdan sonra doz arttirilip artık normale dönünce bırak o tarz sayfaları insan etkileniyor bende mesela senin gibi kafa dağıtmaya giriyorum ama düzelme ye başlayınca herseyden uzak durucam

Hahahhah öleee dogruu hahhaha zaten esim icin diom Allaha karismis gibi degil hasa tovbe ama sevgiden ya
Sendede su vajina batmalar oluromuydu bugun butun gun ara sira geliorr duruoo suan da var
Valla pek hatırlamıyorum kız sancı acısını bile unutmuşum sanki 10 yıl olmuş fatma korkma ama ya bidaha ki sefere sor yinede için rahat eder ama sanmam kötü bişey değildir

Anladım canım girmeye ihtiyacım olmaz insallah

Valla pek hatırlamıyorum kız sancı acısını bile unutmuşum sanki 10 yıl olmuş fatma korkma ama ya bidaha ki sefere sor yinede için rahat eder ama sanmam kötü bişey değildir
Ja ins herseyi unutuor Rabbim.öle vermis yaratmis bize ins degildir kötu ya

Evet o daha kötü. Ben ağlamak istediğimde put gibi kaldığımıda biliyorum. Atakların sonrasında bile mutlaka başka takıntılar oluşuyor bizde. Zor gerçekten. Allah beter acılar vermesin tabi..
Allahım ya :)) güldürdün valla gece gece, allahta seni güldürsünnn inşallah. Ama ama amaaa iyileşince sayfalara bakmıcak mısın o zaman baska topiğe geçeriz, hastalığın yasak olduğu gırgır bişey olsun, ben özlerim yaa :) yeter ki iyileş, hepimiz iyileşelim inşallah.
Sen kimi vurdurucan kız yalnız hapishane de dön atlet cigara siz karsilicaksiniz
Hem heriflere kızcaz, hem mapısa gircez hemde masrafımızı kendimiz karşılıcazz. ne anladım ben bu işten

Kızlar yazdıklarınızı okudm da ıyılesnce gruptan ayrılacakmsnz ben uzuldum. Ben bu sayfaya gırdm gireli kendmı daha iyi hissettim insanların yasadkları bana destek oldu Yanı dogmdan sonra tam olarak ıyılessem bile sizi özlerim kotü gun dostumsunz bana buranın cok faydası oldu bende baskalarna faydalı olmak isterim

Rabbim razi olsun inşaallah dediğiniz gibi olmasını çok istiyorum.. teşekkür ederim uzun uzun anlattığınız için gönlüme ferahlık girdi umut oldu.. sizinde sikintilariniz bir anda geçsin inşaallah buradaki tüm arkadaşlarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…