Yok canım baslicam Allahın izniyle bebek tam 2 aylık oldu bugun bende bi kaç ay dayanim diyorum bu hafta doktor baksin bi duruma göre ama Allahın izniyle kesinlikle baslicam ilaca çünkü en güzel zamanları mi ay oram ay buram ay nefesim ay bogazim diye harap edemem çünkü ilerlediginde ilaç bile çözüm olmuyorBebis 7 aylık mi
7 ay sonra ilacsiz uyuyabildim dedin de ondam sordum 7 aylık mi diyeYok canım baslicam Allahın izniyle bebek tam 2 aylık oldu bugun bende bi kaç ay dayanim diyorum bu hafta doktor baksin bi duruma göre ama Allahın izniyle kesinlikle baslicam ilaca çünkü en güzel zamanları mi ay oram ay buram ay nefesim ay bogazim diye harap edemem çünkü ilerlediginde ilaç bile çözüm olmuyor
Şimdi huzursuz çarpıntılı ve halsizim bir daha bu hatayı yapmamI ilknurdem Canım şuan nasılsın peki? Ben ilaç kullanmıyorum ama uykusuz kaldığım için aşırı sinirli oluyorum. Tahammülsüz, çarpıntılı, içi sıkılan..
Z Zynp23657 Canım hayırlısıyla bitiriyosun. Aslında ilk doğum olduğu için sevin derim. Çünkü benim ikinci vr bu yüzden daha fazla korkularım var. Doğumun süresi ne kadar sürer bilinmez, herşey sancıya açılmaya bağlı. Sancı dediğinde artık doğumhaneye gitmeye yakın bir zamanda dakikada 1 gelmeye başlıyor ama o 1 dakikanın 50 saniyesi sancıysa 10 saniyesi hiçbiley yok gibi nefes aldırıyor. Allah yardım ediyor inanki.. benim korkum bunlardan ziyade farklı şeyler. O yüzden hiç streeengirme, hepimiz vaktiyle sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. İnşallah pazartesiye kadar kendi sancında gelir. Su gibi doğumun olur..
Ins cnm ya arkadasimiz saglikli alsin bebesini benimde ilk dogunya anliomm kardesimizi nasil oldugunu bende korkuom sanci nasil neler beklio burda cogu evde doguruo iyi cesarteI ilknurdem Canım şuan nasılsın peki? Ben ilaç kullanmıyorum ama uykusuz kaldığım için aşırı sinirli oluyorum. Tahammülsüz, çarpıntılı, içi sıkılan..
Z Zynp23657 Canım hayırlısıyla bitiriyosun. Aslında ilk doğum olduğu için sevin derim. Çünkü benim ikinci vr bu yüzden daha fazla korkularım var. Doğumun süresi ne kadar sürer bilinmez, herşey sancıya açılmaya bağlı. Sancı dediğinde artık doğumhaneye gitmeye yakın bir zamanda dakikada 1 gelmeye başlıyor ama o 1 dakikanın 50 saniyesi sancıysa 10 saniyesi hiçbiley yok gibi nefes aldırıyor. Allah yardım ediyor inanki.. benim korkum bunlardan ziyade farklı şeyler. O yüzden hiç streeengirme, hepimiz vaktiyle sağlıklı doğumlar yapalım inşallah. İnşallah pazartesiye kadar kendi sancında gelir. Su gibi doğumun olur..
Bende sabahları kahvaltı sonrası başlıyor çarpıntı, aynanın karşısına geçip saçımı toplayana kadar canım çıkıyor. Tavan yapıyor nabzım. Bu da sanırım huzursuz uykulardan oluyor. İlk bebişte de çok uykusuz kalmıştım. Hep çarpıntılıydım, nabzım düşük bile atsa çarpıntıyla atıyodu o daha fena yapıyordu. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah, güç kuvvet versin.Şimdi huzursuz çarpıntılı ve halsizim bir daha bu hatayı yapmam
Ahh o ruyalarr esimle ruyslar glruom ama hic iyi degilll bi uyaniom gercek saniommm
Ben sadece eşimi değil, olur olmaz neler görüyorum ya. Uyanınca da sıkıntı oluyor haliyle. Tedirginlik oluyor. Rüya görmek istemiyorum ya, azcık uykum varsa onu bari tadıyla uyuyayım istiyorum.Ahh o ruyalarr esimle ruyslar glruom ama hic iyi degilll bi uyaniom gercek saniommm
Bende sorcam bakalim erken dogun riski falan varni diyeBen sadece eşimi değil, olur olmaz neler görüyorum ya. Uyanınca da sıkıntı oluyor haliyle. Tedirginlik oluyor. Rüya görmek istemiyorum ya, azcık uykum varsa onu bari tadıyla uyuyayım istiyorum.
Hahha var varr bennn suan biel ayni sen gibi oldummmm dusununce ama gununde gelsinler inss dayaniriz yaAz önce hastaneden aradılar sezeryan rihini hatirlattilar sabah 7.30 da hastanede ol gece 12 den sonra aç kal dediler biliyordum ama yine de heyecan yaptım carpinti arttı elim ayağım titredi ağlamak istedim midem.bulandı kustum benim gibi korkak ve heyecanlı varmidir blmiyorum Allahim yardım. Et dua edin kizlar
Bende varım. Allah sağ salim kucağına versin inşallah canım. Dualarımız sizinle. Bir de Z Zynp23657 var tabi, inşallah sancısı başlar hemen, o da hayırlısıyla yapar doğumunu.Az önce hastaneden aradılar sezeryan rihini hatirlattilar sabah 7.30 da hastanede ol gece 12 den sonra aç kal dediler biliyordum ama yine de heyecan yaptım carpinti arttı elim ayağım titredi ağlamak istedim midem.bulandı kustum benim gibi korkak ve heyecanlı varmidir blmiyorum Allahim yardım. Et dua edin kizlar
Ben dün birine taktım kafayı. Bayadır uğraşıyor ama bir türlü benden ters tepki görmedi. Laf arasında söylüyorum şakayla, içimden ne gelirse:)Ne güzel bir forum olmuş burasi herkes birbirine destek pozitif telkinlerde bulunuyor Allah razi olsunnn arkadaşlar.yakınlardan olumsuz doğum Hikayeleri ,olur olmaz negatif konuşmalarından sıkıldım gerçekten.. insan insana neden sıkıntı verir ki onu rahatlatmak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?