Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Keske bende yarin doguma gıtseydm cabucak gecseydı daha nisana dort ay var Aralık Ocak subat ve Mart dort ay sonra her sey bitse tüm sıkıntılar

Nasil anlasildi o enfeksion benimde vajinam batio bugun azaldi suanda rahimim alti hani o kaba yeri enfeksiondanmi korkuom cnm

Nasil anlasildi o enfeksion benimde vajinam batio bugun azaldi suanda rahimim alti hani o kaba yeri enfeksiondanmi korkuom cnm
Mesela bende kaşıntı ve akinti vardı sonra kokusuz akinti başladı kaşıntı geçti mesela akintida yoğunluk varsa Afedersin koku ve Çökelek tarzıysa yada kokusuz ama yesilimsi akinti varsa hiçbiri yok ama kaşıntı varsa bunları mutlaka doktoruna söyle vajinal muayene edip bakarlar ona göre zaten doktor yönlendirme yapar

Keske bende yarin doguma gıtseydm cabucak gecseydı daha nisana dort ay var Aralık Ocak subat ve Mart dort ay sonra her sey bitse tüm sıkıntılar
Bende senin gibi sayıyorum bebek ek besine geçiyor tam o zaman bende diyorum hiç olmazsa sütten kesilsede uzulmem hiç olmazsa ilaca başlarım

Yok ama batma vardi iste bugun hafif ve rahim batio ara sira ondan korkuom suan

24 haftalikken enfeksion dedi doktor sonra kaca kadar durdu ne yaptilar anlamadim pek
Bak şimdi ben daha 20 haftalikken falan yakalanmistim enfeksiyona tabi anlamıyorum ilk olduğu için bendeki sadece kokulu Çökelek tarzı akinti vardı yoğun tabi herkes normal diyodu sorduklarim bidaha ki muayene zamanına kadar dememistim doktora sonra ilerledi kaşıntı başladı bu sefer doktora kontrole gidince dedim alttan baktı vajinaya ve enfeksiyon kapmissin dedi ilaçlar verdi baya fitil falan da verdi o sıra kullandim sonra gittim gecmemisti enfeksiyon yani ilaç fayda etmemişti ben biraz ilerletmistim meğer oda erken doğumu tetikliyormus dedi doktor o ara zaten baya takibe aldı doktor bu yüzden hem ilaçlara hem takibe devam ettik sonra doktor önlem amaçlı ciğer gelişimi de yaptı çünkü enfeksiyon kaynakli artık Sancım ve kasilmam oluyodu sık sık enfeksiyon tetikleyerek işte bu gün ansızın suyu getirdi sancım ağrım olmadan geldi işte o şekilde yani enfeksiyon riskli , erken doğum belirtileri herkesde farklılık gösterir sadece sancı kasılma ve enfeksiyon tarzı şeyleri asla göz ardı etme

Ama baya durmus yine kaca kadar durdu enfeksiona karsi yani

Bende senin gibi sayıyorum bebek ek besine geçiyor tam o zaman bende diyorum hiç olmazsa sütten kesilsede uzulmem hiç olmazsa ilaca başlarım
Ben dogumdan sonra gecer dıye dusunyrm bıde ozaman kotu olsam ne yaparm Allah sanada guc versim

Sağol canım iyiyim Elhamdulillah sancılar 10dakikada bir olmaya başladı bekliyoruz bakalım evde dualarınıza ihtiyacım var
Ayyy gözlerim doldu dualarımız kabul oldu deseneee. Çok sevindim çokk. Allahın izniyle müdehalesiz kolayca sağlıklıca doğumun olur inşallah canım. Haberlerini dört gözle bekliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun.

Ben dogumdan sonra gecer dıye dusunyrm bıde ozaman kotu olsam ne yaparm Allah sanada guc versim
Senin geçer bencede çünkü senin yeni olan bişey ve sadece hamilelikte olup geçiyo o çok avantaj bi durum benim hamilelik öncesinde de vardı yani hamilelikte olan bi hastalık değil amin insallah canım ya

20 haftalikken buldun 24 de cogaldi ozaman 34 de iyi aman 8 jaftada yasiorar xnm ah ah ins bizimde öle dursa raziyim cnmmmm bi 30 sa görsekkkk dua et cnm ya
Rabbim kimseyi bu yolda birakmamiski sizi biraksin korkma Allahın izniyle hepiniz goruceksiniz 30uda 38 ide Rabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmasin binbir emek annelik daha bebek karnindayken başlıyor

Doğuma ne kadar kaldı canim

Rabbim kimseyi bu yolda birakmamiski sizi biraksin korkma Allahın izniyle hepiniz goruceksiniz 30uda 38 ide Rabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmasin binbir emek annelik daha bebek karnindayken başlıyor
Aynen öle cok sukur cnm yaa zaten tek guvencim Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…