Ins cnm korkma hep oku ayatel kursi oku haber et bize gör bak bebeyin kucaginda yazacaksin bize ins ben dogum yaoar yaomaz yazacam buraya insArkadaşlar benimde gece biraz sancılarım oldu sabah da nişan geldi.. Pazartesi dışardan doğumu başlatacakti doktorum (fitil vererek) inşaallah gerek kalmaz kendi doğal sancım la doğum olur dualarınızi bekliyorum
Ayy inşaallah inşaallah canım ... Allah razı olsunIns cnm korkma hep oku ayatel kursi oku haber et bize gör bak bebeyin kucaginda yazacaksin bize ins ben dogum yaoar yaomaz yazacam buraya ins
Benim 26 haftalık canım. Yarın bitiyor hafta 26+0 oluyor şükür. Sanada gebelik takvimi yapsak ya :) medajların altında var ya haftayı gösteren takvim, ondan..Yaz yağmuru sen kac haftalık oldn
Aayyy hadi inşallah bugünde sancıların sıklaşırda dışardan müdehaleye gerek kalmadan bir sancıda bir avazda kurtulursun hayırlısıyla.Arkadaşlar benimde gece biraz sancılarım oldu sabah da nişan geldi.. Pazartesi dışardan doğumu başlatacakti doktorum (fitil vererek) inşaallah gerek kalmaz kendi doğal sancım la doğum olur dualarınızi bekliyorum
Kuzum hiç önemli değil ne zaman cevap yazdığın. Önemlii olan sağlıklı olmaları, 30lardan sonra pek sıkıntılı olmuyor o zaman. Peki kilosu nasıldı?y4zy4qmurum canım benim şimdi yazabildim ya benim 3aylık ti doktor ilk doğum sebebiyle önlem amaçlı ilaca başlattı, sonraki gitmelerimde kasilmam sancım çok oluyodu baya erken başlamıştı doktor bide alttan ilk olctugunde 3mmdeydi sonradan kısalmaya başladı doktor erken doğum olabilir dedi ilki de erken olunca heran suyun gelebilir dedi doktor bu konuda garanti veremem dedi çünkü ilki erken doganlarin ikincide riskli erken olabiliyomus, benim işte senin gibi erken başlamıştı kasılma sancım o yüzden bana yürüyüş yasakti cinsel iliski yasakti hep dinlenme modundsydim son 30 haftalikken hep uzan dinlen diyodu doktorum işte 36.haftaya kadar çok şükür tuttuk sende korkma ama o alttan rahim ağzını hep takip ettir benimde 3mmdeydi birden 1.5mm kadar düştü üstüne zaten sancım vardı açılma başladı 36.ya kadar korkma hatta ciğer gelişimi olsa benim ilki 34 haftalik doğdu kuveze girmedi çok da saglikliydi bazen diyorum belkide kilo almadan bebekler doğdu o da bi rahatlık ti belki 41.haftaya kadar zorlanırdım bilmiyorum iki dogumumda hep erken oldu
Bende cok okuyorum yinede devam edeyim Bı ustumden atablseydm dun o surupu ıcınce daldım uykuya uykum varda o an korkuyorm uyannca panikle uyanıyormHayırlı sabahlar canım..bende uyuyamama konusunda seninki ne benzer durumlar yaşadım..uykudan bir an korku kalp çarpıntısı ve titreme hali ile uyanıyordm .. Her gözüm daldıin da çarpıntı ile uyanmak zor oldu nas Felak insirah suresi okudum sürekli Elhamdulillah geçti bir süre sonra... demir eksikliği de etkili oluyor bazen
Sen tamamladın allah bır sesde kurtarsnBende cok okuyorum yinede devam edeyim Bı ustumden atablseydm dun o surupu ıcınce daldım uykuya uykum varda o an korkuyorm uyannca panikle uyanıyorm
Profil bılgılerme tahmini dogum tarihini ekledim hamlelk takvimde yapayımBenim 26 haftalık canım. Yarın bitiyor hafta 26+0 oluyor şükür. Sanada gebelik takvimi yapsak ya :) medajların altında var ya haftayı gösteren takvim, ondan..
Aayyy hadi inşallah bugünde sancıların sıklaşırda dışardan müdehaleye gerek kalmadan bir sancıda bir avazda kurtulursun hayırlısıyla.
Ay çok duygulandim kendi günüm geldi hadi hayırlısı saatler içinde artık doğum baslicak demekki su gibi doğumun olsun bi avaz da kurtul inşallah hayırlı haberler ile gelArkadaşlar benimde gece biraz sancılarım oldu sabah da nişan geldi.. Pazartesi dışardan doğumu başlatacakti doktorum (fitil vererek) inşaallah gerek kalmaz kendi doğal sancım la doğum olur dualarınızi bekliyorum
34 haftalikken 2.5kilo doğdu 36 haftalikken 2.850 doğdu kilodan yana sıkıntılı olmadiKuzum hiç önemli değil ne zaman cevap yazdığın. Önemlii olan sağlıklı olmaları, 30lardan sonra pek sıkıntılı olmuyor o zaman. Peki kilosu nasıldı?
Bende bu kez özeldeki dr.ma gidebildim. Direkt karından bakıp 34 mm dedi rahim ağzına. Alttan ölçse ne kadar çıkardı bilmiyorum. Şuan bir sıkıntı yok diyip üstüne de yasaklar koydu ve açıkcası içime kurt düştü. Bir dahaki gidişimde sorucam. Benimde kasılmalar sertlikler oluyor. Bazen hiç yürüyemiyorum iki adım atsam sancı giriyor kasıklara. Bazende 5 km yürüsem bana mısın demiyor. Bu dr. Oğlumdayken son 1 ayda yasak koymuştu ama oğluş gününde doğdu. Bunda daha 26da yasakladı. O an tahlillerdi şikayetlerdi derken sormak da aklıma gelmedi. Devlettekine de randevu alıp ikisini bir götürmeyi düşünüyorum. Bakalım o ne dicek. Allah bilir ama şuan sanki senin ağzından kendimi dinliyor gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun vaktiyle gelsin inşallah sağlıcakla.
Doğum tarihini eklediysen görünmesi lazım canım. Tarihin aralarına - işareti koyarak yazman gerek. Ona dikkat ettinmiProfil bılgılerme tahmini dogum tarihini ekledim hamlelk takvimde yapayım
Masallah canım gayet iyi. Gelişim sorunu olmadıkça erken doğum çokta sıkıntı vermiyor o zaman.34 haftalikken 2.5kilo doğdu 36 haftalikken 2.850 doğdu kilodan yana sıkıntılı olmadi
Günaydınn :) gece nasıl gecti cnm? Sıkıntıların gectimiKizlar Günaydın saat 14 te kalktım
Cok sukur uyudum canım hiç uyanmak istemedi .Bu ilaç varya uyku için bir nimet bana. Hergün uyuyan uykunun kıymetini bilemez .Ama bir gün bile uyumayinca uyku ne büyük bir ihtiyacmis insan anliyorGünaydınn :) gece nasıl gecti cnm? Sıkıntıların gectimi
Masllah ıyı uyumus sun ne guzel canmGünaydınn :) gece nasıl gecti cnm? Sıkıntıların gectimi
Ay canm o ilacın adı ne drnmu yazdıCok sukur uyudum canım hiç uyanmak istemedi .Bu ilaç varya uyku için bir nimet bana. Hergün uyuyan uykunun kıymetini bilemez .Ama bir gün bile uyumayinca uyku ne büyük bir ihtiyacmis insan anliyor
Canım ilaci Dr yazdıAy canm o ilacın adı ne drnmu yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?