Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuz hepsinin tek sebebi psikolojik
Cnm.ilk dogum.nirmal.mi.oldu ben 28 sim cok sukur ilk gebeleyim.ben.sizden daha kaygiliyim sz yine biri atlattinuz

Aynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuz hepsinin tek sebebi psikolojik
10 yıldır peki ilaç kullandinizmi iyilesmedinizmi yoksa ilacı bırakınca tekrarladigi icinmi sıkıntıların

Neyapioniu kizlar
Evde az islenince yoruluom.nefes nefese kaliom.karnim.sertlesio bi garip oluor normalmi bebek ozaman tekmelemio
Bnm hep öyle ya. Acayip sertleşiyor. Şimdi ayaklarıyla itmeyede başladı. Bugün hiç durmadı maşallah ama sağ tarafımı çok acıttı. Acısı bile bu kadar mı güzel olur, gerçekten mucizeler şükürler olsun Rabbime.
Bende öyle. Detaylı düşünüyorum, herkesi kendim gibi sanıyorum. Mesela birşey yaptığımda karşımdakini mutlu edeceksem onu mutlaka yapmaya çalışırım. Çok verici davranıyorum. Kırmamak için olabildiğince açıklayıcı konuşurum felan. Halbuki ne gerek var ki. Sonuçta karşıdaki anlamak istediğini anlıyor sadece. Bunlar yorucu seyler aslında ama işte çocukluktan gelen bazı yönleri törpülemekte zaman alıyor.
Kızlar hayırlı aksamlar naslsnz ben bısey farkettim genelımız kiz bekliyoruz
:) cogunluk öyle gibi. Sağlıcakla olsnlsr insallah
Oyy güle güle kullansın paşa, güzel ve huzurlu uykular uyusun beşiğinde inşallah :)

Canım doğum oldu çok şükür.. gece dörtte hastaneye gittim üç santimlik acılma vardı epidural yaptılar bir iki saat sonra Epiduralle gerçekten çok rahat oluyor en yüksek sancı yi dahi hissetmiyorsun ama etkisi geçmeye başladığı an ağrılar dayanılmaz oluyor o yüzden erken haber verilmeli ebe ye sancı hissetmeye başlıyorum diye.. hersey güzel giderken tam acılmam ikindi üç gibi oldu nst de sancı 100gösteriyordu en yüksek yani ama ben öyle sancı hissetmëdim epidural den dolayi . Tam doğuma geçtik Çatala çıktım epidural etki si geçti ve bende müthiş sancı 100 .. epidural istedim ama doktorum ikinma olmaz diye verme di ben sancı geldiğinde ikinma yapamadim bağırmaktan doktor da inat etti epidural anestezi vermedi.. En sonunda dayanamadm ve sezeryan istedim doktorum da sinirli bir şekilde benim için daha iyi dedi ve sezeryan a aldı.. biraz sancılarım var dua bekliyorum

Çok şükürrrr.. gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Acılarında tez zamanda geçer inşallah. Misss gibi kokusunu içine çektikçe dünyalar senin olur, unutursun insallah sıkıntılarını
Aslında ilerleme çok güzel olmuş, çatala gelene kadar rahat geçmiş. Çatala çıktığında da o sancıyla ıkınma hissi gelmedi mi? Yoksa geldide sen mi acıdan dolayı odaklanamadın? Genelde çatala aldıklarında ıkınma hissi gelmiş oluyor diye biliyordum, ondan sordum.
Sağlıcakla sende bebişte kurtuldunuz ya önemli olan o. Güle güle büyüt inşallah toparlanınca bekliyoruz yine buraya:)

Cnm gl
Cnm gozun aysin ama doktor salakmis miye yine vurmadi istedigin halde sezaryan yerine eoedural olsa daha iyi di mahsua yapmis givi ama bak dayandin o samci gercrkten epedural iyimi hizedilmio deme peki igne vurulunca nasil

Cnm gl

Cnm gozun aysin ama doktor salakmis miye yine vurmadi istedigin halde sezaryan yerine eoedural olsa daha iyi di mahsua yapmis givi ama bak dayandin o samci gercrkten epedural iyimi hizedilmio deme peki igne vurulunca nasil
Evet canım epidural çok iyi hiç bir sancı hissetmiyorsun ama önceden doktorla çok detaylı konuşmak lazım.. ben çatı muayenesinden bile korkuyordum onu da yaptılar dört beş kez hiç aci olmadı.. iğne çok acıtmiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…