Cnm.ilk dogum.nirmal.mi.oldu ben 28 sim cok sukur ilk gebeleyim.ben.sizden daha kaygiliyim sz yine biri atlattinuzAynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuzhepsinin tek sebebi psikolojik
Evet xnm burdada cok kiz hem odu hemde 2018 de kiz kiz bereket demek aiii melekler cogalioKızlar hayırlı aksamlar naslsnz ben bısey farkettim genelımız kiz bekliyoruz
Ben erkek bekliyorum sekerimKızlar hayırlı aksamlar naslsnz ben bısey farkettim genelımız kiz bekliyoruz
Ben kız hamılelklernde boyle kotu oluyrm oglum da hıc bır rahatszlk yoktu o dıkkatımı cektıEvet xnm burdada cok kiz hem odu hemde 2018 de kiz kiz bereket demek aiii melekler cogalio
Benimde kizimda hiç rahatsızlık yoktu hiç ilaç falan kulanmadim cinsiyeti ile alakası yoktur tamamen tesadüfi bir durumdurBen kız hamılelklernde boyle kotu oluyrm oglum da hıc bır rahatszlk yoktu o dıkkatımı cektı
Ben oyle hissettm erkekte sorun yoktuBenimde kizimda hiç rahatsızlık yoktu hiç ilaç falan kulanmadim cinsiyeti ile alakası yoktur tamamen tesadüfi bir durumdur
Cok guzel Kaca aldnOğlumun besigi inşallah Güle güle kullaniriz
500 canimCok guzel Kaca aldn
Gule gule kullansin cnm aiiii neguzel baska neler aldin500 canim
10 yıldır peki ilaç kullandinizmi iyilesmedinizmi yoksa ilacı bırakınca tekrarladigi icinmi sıkıntılarınAynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuzhepsinin tek sebebi psikolojik
Gule Gule kullan canm500 canim
Güzel günlerde Güle güle kullan ve büyüt Paşanı500 canim
Bnm hep öyle ya. Acayip sertleşiyor. Şimdi ayaklarıyla itmeyede başladı. Bugün hiç durmadı maşallah ama sağ tarafımı çok acıttı. Acısı bile bu kadar mı güzel olur, gerçekten mucizeler şükürler olsun Rabbime.Neyapioniu kizlar
Evde az islenince yoruluom.nefes nefese kaliom.karnim.sertlesio bi garip oluor normalmi bebek ozaman tekmelemio
Bende öyle. Detaylı düşünüyorum, herkesi kendim gibi sanıyorum. Mesela birşey yaptığımda karşımdakini mutlu edeceksem onu mutlaka yapmaya çalışırım. Çok verici davranıyorum. Kırmamak için olabildiğince açıklayıcı konuşurum felan. Halbuki ne gerek var ki. Sonuçta karşıdaki anlamak istediğini anlıyor sadece. Bunlar yorucu seyler aslında ama işte çocukluktan gelen bazı yönleri törpülemekte zaman alıyor.Aynen aynen aynen. Çocukluk sıkıntılı yetiştirme. Bende çok hassas ve evhamlı biriyim. Hep kötü düşünürüm hep olumsuzhepsinin tek sebebi psikolojik
:) cogunluk öyle gibi. Sağlıcakla olsnlsr insallahKızlar hayırlı aksamlar naslsnz ben bısey farkettim genelımız kiz bekliyoruz
Oyy güle güle kullansın paşa, güzel ve huzurlu uykular uyusun beşiğinde inşallah :)
Canım doğum oldu çok şükür.. gece dörtte hastaneye gittim üç santimlik acılma vardı epidural yaptılar bir iki saat sonra Epiduralle gerçekten çok rahat oluyor en yüksek sancı yi dahi hissetmiyorsun ama etkisi geçmeye başladığı an ağrılar dayanılmaz oluyor o yüzden erken haber verilmeli ebe ye sancı hissetmeye başlıyorum diye.. hersey güzel giderken tam acılmam ikindi üç gibi oldu nst de sancı 100gösteriyordu en yüksek yani ama ben öyle sancı hissetmëdim epidural den dolayi . Tam doğuma geçtik Çatala çıktım epidural etki si geçti ve bende müthiş sancı 100 .. epidural istedim ama doktorum ikinma olmaz diye verme di ben sancı geldiğinde ikinma yapamadim bağırmaktan doktor da inat etti epidural anestezi vermedi.. En sonunda dayanamadm ve sezeryan istedim doktorum da sinirli bir şekilde benim için daha iyi dedi ve sezeryan a aldı.. biraz sancılarım var dua bekliyorum
Çok şükürrrr.. gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Acılarında tez zamanda geçer inşallah. Misss gibi kokusunu içine çektikçe dünyalar senin olur, unutursun insallah sıkıntılarınıCanım doğum oldu çok şükür.. gece dörtte hastaneye gittim üç santimlik acılma vardı epidural yaptılar bir iki saat sonra Epiduralle gerçekten çok rahat oluyor en yüksek sancı yi dahi hissetmiyorsun ama etkisi geçmeye başladığı an ağrılar dayanılmaz oluyor o yüzden erken haber verilmeli ebe ye sancı hissetmeye başlıyorum diye.. hersey güzel giderken tam acılmam ikindi üç gibi oldu nst de sancı 100gösteriyordu en yüksek yani ama ben öyle sancı hissetmëdim epidural den dolayi . Tam doğuma geçtik Çatala çıktım epidural etki si geçti ve bende müthiş sancı 100 .. epidural istedim ama doktorum ikinma olmaz diye verme di ben sancı geldiğinde ikinma yapamadim bağırmaktan doktor da inat etti epidural anestezi vermedi.. En sonunda dayanamadm ve sezeryan istedim doktorum da sinirli bir şekilde benim için daha iyi dedi ve sezeryan a aldı.. biraz sancılarım var dua bekliyorum
Cnm gozun aysin ama doktor salakmis miye yine vurmadi istedigin halde sezaryan yerine eoedural olsa daha iyi di mahsua yapmis givi ama bak dayandin o samci gercrkten epedural iyimi hizedilmio deme peki igne vurulunca nasilCanım doğum oldu çok şükür.. gece dörtte hastaneye gittim üç santimlik acılma vardı epidural yaptılar bir iki saat sonra Epiduralle gerçekten çok rahat oluyor en yüksek sancı yi dahi hissetmiyorsun ama etkisi geçmeye başladığı an ağrılar dayanılmaz oluyor o yüzden erken haber verilmeli ebe ye sancı hissetmeye başlıyorum diye.. hersey güzel giderken tam acılmam ikindi üç gibi oldu nst de sancı 100gösteriyordu en yüksek yani ama ben öyle sancı hissetmëdim epidural den dolayi . Tam doğuma geçtik Çatala çıktım epidural etki si geçti ve bende müthiş sancı 100 .. epidural istedim ama doktorum ikinma olmaz diye verme di ben sancı geldiğinde ikinma yapamadim bağırmaktan doktor da inat etti epidural anestezi vermedi.. En sonunda dayanamadm ve sezeryan istedim doktorum da sinirli bir şekilde benim için daha iyi dedi ve sezeryan a aldı.. biraz sancılarım var dua bekliyorum
Evet canım epidural çok iyi hiç bir sancı hissetmiyorsun ama önceden doktorla çok detaylı konuşmak lazım.. ben çatı muayenesinden bile korkuyordum onu da yaptılar dört beş kez hiç aci olmadı.. iğne çok acıtmiyor canımCnm gl
Cnm gozun aysin ama doktor salakmis miye yine vurmadi istedigin halde sezaryan yerine eoedural olsa daha iyi di mahsua yapmis givi ama bak dayandin o samci gercrkten epedural iyimi hizedilmio deme peki igne vurulunca nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?