Amin amin canım çok sağol.. ikinma hissi olmadı bende canım bide acılma hızlı olsun diye suni sancı verdiler belki ondan dolayi çok ağrılı oldu çatala çıktığım da doğum için... yoksa normal doğum sancısı bu derece değil mis... bide ben iki gündür uykusuz dum ikinac ak gücüm yoktuÇok şükürrrr.. gözünaydın canım, analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Acılarında tez zamanda geçer inşallah. Misss gibi kokusunu içine çektikçe dünyalar senin olur, unutursun insallah sıkıntılarını
Aslında ilerleme çok güzel olmuş, çatala gelene kadar rahat geçmiş. Çatala çıktığında da o sancıyla ıkınma hissi gelmedi mi? Yoksa geldide sen mi acıdan dolayı odaklanamadın? Genelde çatala aldıklarında ıkınma hissi gelmiş oluyor diye biliyordum, ondan sordum.
Sağlıcakla sende bebişte kurtuldunuz ya önemli olan o. Güle güle büyüt inşallahtoparlanınca bekliyoruz yine buraya:)
Canm gecmiş olsun sag salim dogum yaptn..ama drn nıye oyle yaptı Yanı sezeryan olacaksan basta hıc sanci cekmeden yapsaydı o kadar aclma olmus Ken bıraz motive ve ıyı bır yyonlendrmeyle olurdu. Neysekı kurtuldun onemlı olan buAmin amin canım çok sağol.. ikinma hissi olmadı bende canım bide acılma hızlı olsun diye suni sancı verdiler belki ondan dolayi çok ağrılı oldu çatala çıktığım da doğum için... yoksa normal doğum sancısı bu derece değil mis... bide ben iki gündür uykusuz dum ikinac ak gücüm yoktusize tavsiyem doğum yaklas tığında bol bol dınlenıp eherji toplayın
Eksiği kalmadı çok şükür .Kizimdan kalanlarda vardı hallettik hepsiniGule gule kullansin cnm aiiii neguzel baska neler aldin
Sağa sola donmek iskence gibi oldu ağrıdan uyuyamadım birde deli gibi kasinti vardı beni sinir etti. Sayısını hatirlamadigim ruaylarda beni korkuttu ve yordu 10 kere carpinti ve korkuyla uyandım.6 saat uyumussun başka birşey isteme canımUmarım sizlerde guzel agrısız ve bol uykulu gecirmişşnzdr geceyi
Dogru soyuluyorsn canm benm fiziksel sorunlarm cok degil Yanı dayanableck duzeyde benı kaygılar esir almıs sımdı bebekte ıyıce buyuyor normal olan nefes darlıgı da oluyor ben hep sukur ediyorum Allah daha beterini vermesinSağa sola donmek iskence gibi oldu ağrıdan uyuyamadım birde deli gibi kasinti vardı beni sinir etti. Sayısını hatirlamadigim ruaylarda beni korkuttu ve yordu 10 kere carpinti ve korkuyla uyandım.6 saat uyumussun başka birşey isteme canım
Cnm gl
Cnm gozun aysin ama doktor salakmis miye yine vurmadi istedigin halde sezaryan yerine eoedural olsa daha iyi di mahsua yapmis givi ama bak dayandin o samci gercrkten epedural iyimi hizedilmio deme peki igne vurulunca nasil
Konustum cnm ven tm.dedilerde simdi o ikinma.hissinide konusmak istiorum.onuda hizetmek istemiom onu konusacaz yoksa bende sen gibi yaptiramam bilionn elletemiom bile bide sizde o catimi ne var bizde normal oda yatak o yatagi kaldiriorlar kenarini öle yoksa ben o cati mati abowwwwwww heycandna varyaa aii ne korkakim benim gi i yokEvet canım epidural çok iyi hiç bir sancı hissetmiyorsun ama önceden doktorla çok detaylı konuşmak lazım.. ben çatı muayenesinden bile korkuyordum onu da yaptılar dört beş kez hiç aci olmadı.. iğne çok acıtmiyor canım
Kullanmaz olurmuyum hep aynı ilacı verdiler bana cipralex. İlaca başladığımda gayet iyi oluyorum herşey yoluna girmiş oluyor ama bıraktıntan üç dört ay sonra tekrar uyanıyor herşey10 yıldır peki ilaç kullandinizmi iyilesmedinizmi yoksa ilacı bırakınca tekrarladigi icinmi sıkıntıların
Allah yardm cin olsun. Baska drlar da denedn mı belki o ilac yaramıyordur sana baska ilac deneseler belki ıse yarayacak. Yani ınsan bır umut ediyor ILAC kullanınca ge er dıye gecmeynce de kotu oluyorKullanmaz olurmuyum hep aynı ilacı verdiler bana cipralex. İlaca başladığımda gayet iyi oluyorum herşey yoluna girmiş oluyor ama bıraktıntan üç dört ay sonra tekrar uyanıyor herşey
Canım cok dogru soyluyon hayatta hersey oluyor Bız bıseylere dalmış gidiyoruz bu illet bıze cok engel ama kendı adıma soyluyeyım Hastalıgımz olmazsa saglam Ken cok dun yaya dalıyoruz ahireti dusnmyrz yani ben bu hastalık zamanlarında daha Baglı oluyrm Allaha. Tek bır avantaji bu oldu bu kaygılı hallerımnKizlar ya dun camiye sohbete gittim cok guzel ama burda tanidiklarim iki abla hasta oldugunu pgrendim varya bana geldiler dua ediom imtihan diom bide bir teyzeye 78 yasinda rahimini alcaz demisler alirken bagirsagi delmisler suan yogum bakimdaymis ve beyin ölumu gerceklesmis diorlar hataya bakinn panik ter suan agri heryerde niye bit böleyiz hayat kisa niye ibadetimuzi yapip sukur edip hayrimizi edip ahiretimuzi dusunmuoz
Tm bazi seyi inaniom ben ahirete biraktim orasi bizim dunyamiz amaaa kizlar yaaa
Dogru diorsun babamdan lnce yoktu bu hastalik aciktim namaz 5 vakit defildi flaan iste bölece hayiflarimi ypaiom iste elimden görundugu seylrr yapiom Rabbim ins kabul eder ahirette inancimiz diom bazi seyler burda yaoamioz imkanimiz yok diom ahirette birskiom olcak orda yani ama.iste korkuda cok oluor yaCanım cok dogru soyluyon hayatta hersey oluyor Bız bıseylere dalmış gidiyoruz bu illet bıze cok engel ama kendı adıma soyluyeyım Hastalıgımz olmazsa saglam Ken cok dun yaya dalıyoruz ahireti dusnmyrz yani ben bu hastalık zamanlarında daha Baglı oluyrm Allaha. Tek bır avantaji bu oldu bu kaygılı hallerımn
Kalkıp bır hocaya gorunsek dinen bu vesvesedir der. Seytann vesvesesi. Sız hıc gıtynzmı hocaya. Ben gıttm vesvese var dedi dusunme bol bol oku dedı bırde nuska verdı takıyorum onu taktıkca daha rahatladmDogru diorsun babamdan lnce yoktu bu hastalik aciktim namaz 5 vakit defildi flaan iste bölece hayiflarimi ypaiom iste elimden görundugu seylrr yapiom Rabbim ins kabul eder ahirette inancimiz diom bazi seyler burda yaoamioz imkanimiz yok diom ahirette birskiom olcak orda yani ama.iste korkuda cok oluor ya
Bende hep namaza baslayacam derdm baslamazdm yada iki gun kılıp bırakrdm bır ramazanda duzenlı ibadet yapardm hele sabah namazına hıc kalkamazdm sımdı de hep kalkyrm sabaha kendimizi cok yalnız hıssedyrz Allaha sıgınıyoruzDogru diorsun babamdan lnce yoktu bu hastalik aciktim namaz 5 vakit defildi flaan iste bölece hayiflarimi ypaiom iste elimden görundugu seylrr yapiom Rabbim ins kabul eder ahirette inancimiz diom bazi seyler burda yaoamioz imkanimiz yok diom ahirette birskiom olcak orda yani ama.iste korkuda cok oluor ya
Aynen de öyle. Bende oyle diyorum iyiyken bır abdest almak insana nekadar agır geliyor ben hamılelıgın 7.haftasnda boyle oldm ama yazın hep canım sklyr bu hayat cok sıkıcı hep evdeyiz dıye mırın kırın ediyordumBu dönemlerde Allah kendisine daha yakın olmamızı istiyor demekki.
İlaçlar kullandığımız sürece iyi hissettiriyor. Birakinca bir süre sonra insanı eski haline döndürüyor.Aslında sadece hastalık halinde değil her zaman dua zikir ve ibadetlerimizi yerine getirmeliyiz.şahsen ben kötü olduğum zamanlarda daha cok sarılıp iyi olduğum zamanlarda aksatabiliyorum.hocanın biri sohbetinde dostunuz sizi ihtiyacı oldugunda arayip diğer zamanlarda aramasa ona gücenir ve onunla görüşmek istemezsiniz demişti bu örneği kendi halime benzettim Allahın gücüne gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?