Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Rabbim affetsin inşallah bu bir vesile olsun artık hıc bir zaman bırakmayız ibadetlerimizi inancımız olmazsa hıc birimiz ayakta bile olamzdk bunada sukur Rabbım tum hastalara sıfa versin

Kullanmaz olurmuyum hep aynı ilacı verdiler bana cipralex. İlaca başladığımda gayet iyi oluyorum herşey yoluna girmiş oluyor ama bıraktıntan üç dört ay sonra tekrar uyanıyor herşey
Iste benim gibi bende ilaç kullaniyoken maşallah çok iyi oluyorum yeniden doğmuş gibi ama ilacı kesip bırakınca bi kaç ay sonra beter bi şekilde tekrar doktora kosuyorum beyine giden kimyasal o hormonlar bozulunca bu hastalık nüksedıyor bizde hassas oldugumuzdan daha çabuk bozuluyor tabi, hayırlısı ya çok şükür ki ilaç etki ediyo o da olmasa

Bende ilkinde kendi sancıma ancak dayanabiliyoken üstüne bir de suni sancı ve rahim açıcı yaptırdı dr. Ondan sonra mahvoldum. Çifte sancı yaşadım. Ben hep dua ediyorum kendi sancımla kendi açılmamla kolayca bir doğum yapayım diye. Allah hayırlıdını sağlıklısını kolayını nssip etsin inşallah.
İnşallah yine geçer canım. Benim 14 sene oldu nerdeyse. Kendi kendime başetmeye çalışıyorum.

Kalkıp bır hocaya gorunsek dinen bu vesvesedir der. Seytann vesvesesi. Sız hıc gıtynzmı hocaya. Ben gıttm vesvese var dedi dusunme bol bol oku dedı bırde nuska verdı takıyorum onu taktıkca daha rahatladm
Her türlü şeyi denedim tabi bu süreçte hocayada gittim banada vesvesededi muska verdi bi ara hiç çıkarmadan taktım eahatlıyısun tabi sonra dedimki muskada da dua var bende dilinden duamı eksik etmem. Dua zikir çok rahatlatıyor tabiki benim günlük tespihlerim var mesela ama bazen onlara rağmen paikoloji çöküyor tapımızı değiştirmemiz lazım hayata ce olaylara bakış açımızın değişmesi lazım yoksa bu iş uzar gider

Bende gittim hocaya muska yazdı 1 yıl rc çıkarttım .Gerçekten inaniyorsanız etki ediyor inanmak lazım

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 15 haftalık hamileyim ve geceleri sürekli uykudan daralarak uyanıyorum.2 hafta önce grip olmuştum. burun tıkanıklığı ile oluyor sandım fakat halen devam ediyor. sanki nefesim kesiliyor boğuluyormuş gibi hissediyorum. yürümek çok iyi geliyor aslında ama gece öyle de bir imkanım olmadığı için çok stres yapıyorum. sizce napmam gerekir doktora gitmeli miyim bu durum bebeğimi etkiliyor mudur bir de gün içinde de burnumda kuruluk hissi halen devam ediyor hamilelikte olur dediler sizde de aynı durum oldu mu?

Oncelikle hayırlı olsun bebegini sağ salim al inşallah kucağına, ayrıca geçmiş olsun stres yapma doktorluk değilsin gece daralinca kalk evde turla kafanı dağıt seninki belli hamilelikten kaynakli hoc korkma sadece KBB git sana burun spreyi verir onu kullan Allahın izniyle cok belliii seninki hamilelik kaynakli kendini korkutma kafanı dağıtmaya bak gece panik olunca kafanı dağıt kalk evde yürü cami aç vs

sanki karnım büyüdükçe aynı sıkıntıları daha fazla yaşayacakmışım gibi geliyor ve korkularım artıyor iyice. iştahım bile yok bu yüzden çok yersem tıkanacakmışım gibi geliyor. 15 hafta bunun için erken değil mi sanki

Ben 36hafta boyunca senin dediğinin iki katını yaşadım biliyomusun 68den 6ay düştüm 1 kilo dahi almadan 36 haftalik doğum yaptım yemek yiyemiyodum çok sikintiliydi şimdi 56 kiloya kadar düştüm hala devam ediyor benim.sıkıntılarım panik atak kaynakli daha öncesinde vardı ilaç kullaniyoken maşallah subhanallah iyilesmistim tabi hamile kalınca birden kestim aptal gibi kullanmamak için inat ettim şimdi 2 ay oldu dogum yapali bi kaç aya kadar doktora tekrar gidicem, seninki evet erken başlamış ama bi çok insanda erken başlıyor daha öncesinde panik atak kaynakli sıkıntın varmiydi mesela hamilelik öncesi anksiyete vs. Varmiydi?..

2 -3 sene önce benzer belirtileri yaşayıp doktora gittim astım ilaçları verdiler o zaman 15-20 günde bitmişti şikayetlerim ama şimdiki daha çok korku şeklinde bu daha farklı sanki panik atakla ilgili hiç ilaç kullanmadım şimdiye kadar. senin bebeğin kaç kilo doğdu yaşadığın sıkıntılardan etkilendi mi bebeğin ?

Hmm o zaman hormonların verdiği etki o korkuyu bilirim ben mesela aylarca evde tek duramadim illa yanımda biri olucak ti 5.ayda normal aşmaya başladım ama korku arada bi yine yokluyor beni, bebeğimi etkilemedi çok şükür ya 2.850 doğdu hiçbi sıkıntı yaşamadım sadece kendime zarar verdim ben hiç tadını cikaramadim keyfine varamadim. Şimdi senin ilk hamilelik hormonlar değişiyor 1ay a kadar iyice alisirsin öncesinde yokmuş ya hiç korkma Allahın izniyle ben ve benim gibi bi çok insan var yıllardır mücadele ediyoruz bu hastalıkla ilacsiz geçmeyen birsey seninki hamilelik kaynakli o yüzden hiç korkma içini ferah tut hamilelikten sonra korkun falan kalmaz şimdiki korkularin normal senin gibi çok. Arkadaş var yazarlar birazdan yani yalnız degilsin

konuşmak iyi geldi gerçekten aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek yalnız olmadığımı hissetmek de iyi geldi umarım bir an önce geçer sıkıntılarımız Allah yardımcımız olsun. sizlerden öğreneceğim çok şey var belli ki.

Mrb hoşgeldin, hayırlı olsun bebeğin. Mesajlarını okudum bende hormonal kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Gebelikle birlikte değişen ve artan hormonlar yüzünden nefes darlığı da dahil çoğu problem ortaya çıkıyor. Öncesinde psikolojik kaynaklı sıkıntın yokmuş ne güzel, bu da doğum sonrası geçer gider diye düşünüyorum. Bende fazlasıyla nefes darlığı yaşıyorum ama bahsettiğinden biraz daha farklı ve rahatsız edici şekilde. İnşallah hepimiz tez zamanda kurtuluruz bu sorunlardan.

Yarin kandil arkadaslar dua edelim birbirimizo ins
Bana gemdi yine uzuntu dusunce iste hastalar olunca ve imtihan dunyasi dusunmeden edemiom ins duam hep böle evladimi annesiz birakma uvey annenin eline bana uzun ömur verki cocukarimi bakabileyim ins esimide coook seviommm herseye ragmen

Bende senin gibi hep dua ediyorum biliyomusun Allah hiçkimseyi anne siz babasız birakmasin bizide bizim evlatlarimizda inşallah bizi evlatlarimizin başından eksik etmesin ya annesi babası olmayan tüm evlatlarimizin Allah yar ve yardımcısı olsun onlara üvey anne baba da olsa baslarindakilere merhamet vicdan versin

Amin cnm.amin ins iste bizim.gibuler birazdaha korku ve ileri dusunuoz gununzzu yasamimizi sehir edioz halbuku Allaha dua edioz guvencez yani

Amin cnm.amin ins iste bizim.gibuler birazdaha korku ve ileri dusunuoz gununzzu yasamimizi sehir edioz halbuku Allaha dua edioz guvencez yani
Bak bu tarz hastalıkların aslında inançla inancsizlikla ilgisi yok nice 4 4 4luk ibadet ve Allah yolunda olup yinede bu hastalık ile boğuşan var, yada Allah yolunda olmayıp yine yaşayan da var. Ben kesinlikle inanç ile alakali olduğunu düşünmüyorum Rabbime inancım güvenim tam Rabbim yanımda olmasaydi ben tek başıma ne yapardım suan bile aldığım nefes Rabbime aitken derdi veren Allah derman da verir doktorlar ne için var bizler için var Allah ne demiş tedbir senden takdir benden ve bu hastalığa yakalanan ben ve ben gibiler aslında da beyine giden kimyasalların bozulması hormonları dengeleyemiyor kimyasali bozulunca böyle oluyo ben çok arastirdim artık sebebini bildigimden bekliyorum doktor yolunu

1tabikide katiliorum.sana cok sukur Rabbime ondan degilde iste biz herseyi ince ince dusunuoruz sonra hayati gunumuzu maf edioz korku su bu ya hasta olursak ya ölursek ya su bu YaHerseyi Gelen Rabbimden ne geliorsa herseyi wn guzeli gelir ben guveniom herdey guzel olacak burda böleyiz ahirwtte guzel olcak inanipz sobra seytan gelioooo abowwww hahahha dua edelim.hepimiz icin kizlar yarin duada bulusalim kizlar nerde acaba mrrsk ettim

Elimizde olan bişey degilki bu hastalık ya bakma hormonlar düzgün calissaydi bizde böyle olmazdık hersey biriken birikebirazdan gece seansina gelir altın kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…