Ben malesef adam akıllı beslenemiyorum bu yüzden. Hamilelikten öncede vardı ama böyle değildi. İyice arttı. İnadına iştahım açıldı bir de.kızlar merhaba sizlere bir sorum var. yemek yerken ve su içerken korku hissediyorum sanki çok yer içersem tıkanıp nefes alamayacakmışım gibi. iştahım nerdeyse hiç yok bu yüzden ve su içmeye bile korkuyorum bebek aç susuz kalcak diye ödüm patlıyor.sizde bu durumu yaşadınız mı normal mi yani?
Evlenmeden önce konmuş bir teşhis canım. Doğuştan gelen bir rahatsızlığı var, o sebeple tüm kontroller yapılmış o sırada konmuş. Banada ultrasonla baktı dr, ekg çekti ama şükür temiz çıktı. Kardeşimde de var mesela bu sorun ama onada ritim bozukluğu teşhisi kondu. Zaten böyle olduğu için daha çok pümpirikleniyorum. Sende öyle dimiy4zy4qmurum ek atımlar bendede oluyor ritim bozukluğu teşhisi nasıl kondu acaba. Bana holter takıldı ultrason ile bakıldı ekg yapıldıbişey çıkmadı şkür
Bendede konmustu ritim.bozuklugu bakalim simdi cuma.ne diyecekler ins yoktur ya az korkuom Allaha siginiomEvlenmeden önce konmuş bir teşhis canım. Doğuştan gelen bir rahatsızlığı var, o sebeple tüm kontroller yapılmış o sırada konmuş. Banada ultrasonla baktı dr, ekg çekti ama şükür temiz çıktı. Kardeşimde de var mesela bu sorun ama onada ritim bozukluğu teşhisi kondu. Zaten böyle olduğu için daha çok pümpirikleniyorum. Sende öyle dimi
Aynen ya altı ayda bir kalp doktoruna gitmeden edemiyorum. Ek atımlar herkeste olur diyor benim gittiğim doktorlar. Kalp sağlamsa bişey olmaz diyorlar. Sen kalbini çok dinlediğin için bunun sayısını arttırıyosun diyorlar. Ama korku ve tedirginlik gitmiyor bir türlüEvlenmeden önce konmuş bir teşhis canım. Doğuştan gelen bir rahatsızlığı var, o sebeple tüm kontroller yapılmış o sırada konmuş. Banada ultrasonla baktı dr, ekg çekti ama şükür temiz çıktı. Kardeşimde de var mesela bu sorun ama onada ritim bozukluğu teşhisi kondu. Zaten böyle olduğu için daha çok pümpirikleniyorum. Sende öyle dimi
Klbin saglam oldugunu nerden biliorlar bu kalp ya aniden neolcagi belli olmuo Rabbim gecinden versin genclerimuzi korusun simdi hep genclerde kaöp krizi vede vefat ediorlarAynen ya altı ayda bir kalp doktoruna gitmeden edemiyorum. Ek atımlar herkeste olur diyor benim gittiğim doktorlar. Kalp sağlamsa bişey olmaz diyorlar. Sen kalbini çok dinlediğin için bunun sayısını arttırıyosun diyorlar. Ama korku ve tedirginlik gitmiyor bir türlü
Aynen benim dr.da kalbe baktı direkt. Hamilelikte tetiklemiştir dedi. Geçmezse ilaç veriyim doğum sonrası dedi. Bizde bu kaygı ve takıntılar varken sayısı illaki artıyor. Ben mesela düşüncemi farklı yöne çeviremiyorum. Sanki kafamın bi köşesine o yazılmış silinmiyor, sürekli kendini hatırlatıyor. Hele ki korkarda endişelerimi bastıramazsam üst üste oluyor. O saatleri tarif edemem inan.Aynen ya altı ayda bir kalp doktoruna gitmeden edemiyorum. Ek atımlar herkeste olur diyor benim gittiğim doktorlar. Kalp sağlamsa bişey olmaz diyorlar. Sen kalbini çok dinlediğin için bunun sayısını arttırıyosun diyorlar. Ama korku ve tedirginlik gitmiyor bir türlü
Aynen bende çok korkar veya bişeye heycanlanırsam daha çok oluyor. Takmazsan azalıyor buda gösteriyorki psikolojik oluyor. Allahım güzel şifa versin inşallah. Buda geçecek inanıyorumAynen benim dr.da kalbe baktı direkt. Hamilelikte tetiklemiştir dedi. Geçmezse ilaç veriyim doğum sonrası dedi. Bizde bu kaygı ve takıntılar varken sayısı illaki artıyor. Ben mesela düşüncemi farklı yöne çeviremiyorum. Sanki kafamın bi köşesine o yazılmış silinmiyor, sürekli kendini hatırlatıyor. Hele ki korkarda endişelerimi bastıramazsam üst üste oluyor. O saatleri tarif edemem inan.
Ins cnm ya bendede birsey cikmasin rahatlayayim azAynen bende çok korkar veya bişeye heycanlanırsam daha çok oluyor. Takmazsan azalıyor buda gösteriyorki psikolojik oluyor. Allahım güzel şifa versin inşallah. Buda geçecek inanıyorum
Ben zaten hangi şikayetin üzerine gitsem o hafifliyor ama başka bir şikayet çıkıyor. Önce iç sıkıntısıyla uğraştım bikaç sene. En son kabullendim zorla. Bu kezde o dönem yaşadığım sıkıntılarla birlikte çarpıntı başladı, 5 6 senemi aldı. Şimdi o azaldı, onla barıştım :) bu kezde ekatımlar çıktı.. panik bi şekilde yakalamaya çalışıyor.Aynen bende çok korkar veya bişeye heycanlanırsam daha çok oluyor. Takmazsan azalıyor buda gösteriyorki psikolojik oluyor. Allahım güzel şifa versin inşallah. Buda geçecek inanıyorum
Sen bu grup içinde çok tehlikelisin. Panik atak li kişilerin olduğu sayfada böyle konuşulmaz. Kontrole gitmiş birisine aniden gidiyorlar nasıl anliuorlar denirmi.Klbin saglam oldugunu nerden biliorlar bu kalp ya aniden neolcagi belli olmuo Rabbim gecinden versin genclerimuzi korusun simdi hep genclerde kaöp krizi vede vefat ediorlar
Paxil efexordan daha mı zararsız canımkızlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz efexor kullanan varmı benim ilacım gebe kalmadan önce paxildi ancak d grubu olduğu içindoktor vermiyor zaten hangi ilaç olursa olursun ilk 3 ay içinde doktor önermiyor riske atamıyorum vicdan azabından. 3 aydan sonra efexor olabilirmiş ama bana paxil iyi geliyordu. bir iyiyim bir kötüyüm uykusuzluk bende de var dalsam kuş uykusu uyuyuyorum, bazen sıçrayarak uyanıyorum yada göğsüm daralarak nefesim yetmiyor
İnşallah canm bende dogumdan once birkez gıdecem inşallah dogumdan sonra Belkı gidemem dıyeBen iki kere yeni gittim dogum korkusu icin dpgum dan sonra yine gidecem konusuoruz iyi oluor
Gecmis olsun nıye solunum sıkıntısı oldu acaba erken mı dogdu dıye ınsallah tez zamanda saglıgına kavusurAii cnm iyi olcak ins dua edioruz melege aen nasilsin nasil gecti anlat az
Bende de var o durum özelliklede su ıcmek cok zor korkuyorum o yuzden yarım bardak seklnde ancak iceblyrmkızlar merhaba sizlere bir sorum var. yemek yerken ve su içerken korku hissediyorum sanki çok yer içersem tıkanıp nefes alamayacakmışım gibi. iştahım nerdeyse hiç yok bu yüzden ve su içmeye bile korkuyorum bebek aç susuz kalcak diye ödüm patlıyor.sizde bu durumu yaşadınız mı normal mi yani?
Canım solunum sıkıntısı neden oldu bilmiyorum 38 hafta da doğdu inşallah en kisa zamanda cikarHayırlı akşamlar arkadaslar nasılsınız bugun
Bende korktugum icin söluorum zaten o yuzden özur dilerim korkuttugum icin ama gerceklerdne kacamioruz iste ben böle seyleri hergun duyuyorum bende nasil korkuom bilemessin hergun hastaneye gidiordum yani ama gerceklerden de kacamioruz cnm bende korkuom hemde nasil hergun dualar ediorum ya kusura bakma tekrarSen bu grup içinde çok tehlikelisin. Panik atak li kişilerin olduğu sayfada böyle konuşulmaz. Kontrole gitmiş birisine aniden gidiyorlar nasıl anliuorlar denirmi.
Arkadaşlar ben gruptan çıkmayı dusunuyorum. Böyle yazıları okumamak için. Birbirinize güç vermeniz lazım. Size iyi gelmeyen şeylerden uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?