- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Korktuğumuz şeyler neredeyse hepimizde aynı. Dillendirip konustukça panikliyor insan. Kaygılar senaryolar artıyor. Sende biliyosun, korkuyosun o yüzden inan başkasından bu tarz şeyler duymak istemezsin. Bizde aynı işte, destekleyici şeyler konuşalım, bu tarz şeyleri aşalım istiyoruz o yüzden.Ja valla kusura bakamyin inannin bende korkuorum bende öle olsun istemezdim suanda zaten akintim var korku zer bel agrisi ebeye ariyacam korkuom yerimden kalkamiom
Aynen öle cnm yaKorktuğumuz şeyler neredeyse hepimizde aynı. Dillendirip konustukça panikliyor insan. Kaygılar senaryolar artıyor. Sende biliyosun, korkuyosun o yüzden inan başkasından bu tarz şeyler duymak istemezsin. Bizde aynı işte, destekleyici şeyler konuşalım, bu tarz şeyleri aşalım istiyoruz o yüzden.
Bu arada o su gibi bir akıntı bugün bende de var. Anlamıyorum nerden geldiğini. geçmezse bende dr.u ararım sanırım.
Ne zaman olacağı belli olmuyor ki canım. Zaten hormonlarımızdaki değişim yüzünden daha da tetikleniyor. Benim önceden böyle hergün olmuyordu, hamilelikte arttı. Bu da beklenen bir durummuş. Mide ve bağırsakların hareketi bile buna sebep olabiliyomuş. O hikaye benimde içime su serpti şuan. Bize böyle şeyler lazım..Benimki 20 haftalık inşallah sağlıkla sonuçlanıcak. Kızlar gece beş yaşındaki kızımın üstünü örtüyim diye uyanmıştım sonra tekrar yattığımda ek atım oldu birkaç kez. Ya 20-25 gündür olmuyordu negüzel yine yokladı kendini hatırlattı nasıl kötü oldum biliyormusunuz sırtımdan vücudumdan ter boşaldı sonrasında uykuya zor geçtim. Bir arkadaşın eşindede bu durumlar varmış adam kalbim diye utanıyormuş geceleri çok iyi bir profesöre gitmişler araştırmalar falan temiz çıkmış. Doktor demişti kalbinde korku ve kaygıyı barındırdıkça bu şikayetlerin geçmez. Aslında bu hikayeler beni rahatlatıyor. F Fatmae20 sende böyle hikayelerin olduğunu unutma olumsuz ve kötü sonuçlanan hikayelere odaklanma canım. Bizimkisi sadece psikolojik inşallah allahın izniyle bunlarıda aşıcaz rabbim kuluna taşıyamayacağı dert vermezmiş. Dua bizden şifa Ondan inşallah
Ja sen aradinmi su akinti icin akinti gittide su bel ve sol dizim benim kopacakmis gibi ya karnim sert agri var usuttummu ne sol böbrek yine basladi uyumadim hic suan yataktayim uzanuom isler kalior korku oanik kibirdayamiom dua edion hepNe zaman olacağı belli olmuyor ki canım. Zaten hormonlarımızdaki değişim yüzünden daha da tetikleniyor. Benim önceden böyle hergün olmuyordu, hamilelikte arttı. Bu da beklenen bir durummuş. Mide ve bağırsakların hareketi bile buna sebep olabiliyomuş. O hikaye benimde içime su serpti şuan. Bize böyle şeyler lazım..
Yok aramadım takipteyim, bugün olmadı daha. Ama bizim grupta bunu yaşayan kızlar var sulu akıntı. Benimde olup geçmişti. Dün yine oldu. Böbrek ağrısı bebek büyüdükçe artıyor baskıdan dolayı. Benim en çok sağ ağrıyor kıpırdadıkça artıyor.Ja sen aradinmi su akinti icin akinti gittide su bel ve sol dizim benim kopacakmis gibi ya karnim sert agri var usuttummu ne sol böbrek yine basladi uyumadim hic suan yataktayim uzanuom isler kalior korku oanik kibirdayamiom dua edion hep
Benim sol ayaklari solda hizediom cok sukurYok aramadım takipteyim, bugün olmadı daha. Ama bizim grupta bunu yaşayan kızlar var sulu akıntı. Benimde olup geçmişti. Dün yine oldu. Böbrek ağrısı bebek büyüdükçe artıyor baskıdan dolayı. Benim en çok sağ ağrıyor kıpırdadıkça artıyor.
Ebeye gittim ömce aradim gittim karnim sert niye popmda karnimda baski var buxuk tuvalete gidecekmisim gibi dedim gittim bakti analtti iste hollamdaca esime bireeyler cok sukur Rabbime iiymis ama yine var agri ev doktoruna gidecem biBen geldim. Akşam yemekten sonra çarşıya doğru yürüdük gezdik, geldik, 1 1,5 km yürüyoruz çıktığımızda. İlk hamilelikte hiç böyle yürüme şansım olmamıştı. İyi geliyor..
Önemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Birazcık akışına bırakmayı denesen çünkü bu ara çok çok fazla taktın. Soluna doğru uzanıp dinlenmek iyi geliyor. Benim sürekli kramplarım ve ağrılarım var. Şişkinlik, uykusuzluk ve düzensiz beslenme de cabası. Ama sadece biz değiliz bunları yaşayan. Daha fazlasını çekende var şükür halimize. Biraz kendini serbest bırak, kabullen bizim hamileliğimizde böyle geçecek demekki. Kabullendiğinde daha kolay olcak katlanmak. Sağlık olsun yeter ki..Ebeye gittim ömce aradim gittim karnim sert niye popmda karnimda baski var buxuk tuvalete gidecekmisim gibi dedim gittim bakti analtti iste hollamdaca esime bireeyler cok sukur Rabbime iiymis ama yine var agri ev doktoruna gidecem bi
Amin saol cnm.evet ya niye takiorsam.iste etrafzaki insanlarin yuzunden yaa aman Allah var isteÖnemli bişey olduğunu düşünmüyorum. Birazcık akışına bırakmayı denesen çünkü bu ara çok çok fazla taktın. Soluna doğru uzanıp dinlenmek iyi geliyor. Benim sürekli kramplarım ve ağrılarım var. Şişkinlik, uykusuzluk ve düzensiz beslenme de cabası. Ama sadece biz değiliz bunları yaşayan. Daha fazlasını çekende var şükür halimize. Biraz kendini serbest bırak, kabullen bizim hamileliğimizde böyle geçecek demekki. Kabullendiğinde daha kolay olcak katlanmak. Sağlık olsun yeter ki..
Amin ins sen nasiösim.nerelerdesinHayırlı geceler arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun hep bir seyi kırkez soyle sek gerceklesır unutmayalım pozitif olalım her daim
Canm ben bugun carsıya cıkmsdm cocklarla eve gelene kadar cok yorlmsm bıde eve gel yemek yap evı topladm cocuklarla ilgilendm zaman gectıAmin ins sen nasiösim.nerelerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?