Ben sadece kendim için yazmadım. Herkes adına uyardım.. kalp doktoruna gidip kalp kontrolü yaptırdıktan sonra başka yapacak bişey yokki. Gerisi allaha kalmış. Allahım sağlık versin. Korkularımızi bitirsin insallahBende korktugum icin söluorum zaten o yuzden özur dilerim korkuttugum icin ama gerceklerdne kacamioruz iste ben böle seyleri hergun duyuyorum bende nasil korkuom bilemessin hergun hastaneye gidiordum yani ama gerceklerden de kacamioruz cnm bende korkuom hemde nasil hergun dualar ediorum ya kusura bakma tekrar
Epidural sezeryan yapıldi cok heyecanlandim ama bebek dogunca yanagima degdirdiler onu öpüp kokladim fotoğraf cektirdik.çok tatlıydi yavrumAii cnm iyi olcak ins dua edioruz melege aen nasilsin nasil gecti anlat az
Haklisin cnm aynen öle ins ama ben bazen ölede rahatlamiom bilmiom ya herksten usak duruom birsey duymamak icin mesela ilk hamile kaldigimda bana diklat et yok böle varya nasil korkuttularBen sadece kendim için yazmadım. Herkes adına uyardım.. kalp doktoruna gidip kalp kontrolü yaptırdıktan sonra başka yapacak bişey yokki. Gerisi allaha kalmış. Allahım sağlık versin. Korkularımızi bitirsin insallah
Aii neguzel masallah cok korktunmuEpidural sezeryan yapıldi cok heyecanlandim ama bebek dogunca yanagima degdirdiler onu öpüp kokladim fotoğraf cektirdik.çok tatlıydi yavrum
Evet canim ben çok korktum seni de korkutmak istememAii neguzel masallah cok korktunmu
Ama.bitti deme agrilarin nasilEvet canim ben çok korktum seni de korkutmak istemem
Neguzel atlattin ama cnm ya masallah bebeyin bak bak huzur bulAğrım var yürüyorum gaz çıkartmaya çalışıyorum canim
Bebek yogun bakımda küvöz de ben odadayım onu göremiyorumNeguzel atlattin ama cnm ya masallah bebeyin bak bak huzur bul
Görursun cnm ya bendede su gibi akinti var cok degil ama idralden sonra oluor gibi bilmiom anlamadimBebek yogun bakımda küvöz de ben odadayım onu göremiyorum
Allahıma binlerce kez şükürler olsunNeguzel atlattin ama cnm ya masallah bebeyin bak bak huzur bul
Masallah cnm cnm seninde bu haftalarda su gibi akintin oldumu idrale cikinca olior ve ara sira dadaAllahıma binlerce kez şükürler olsun
Benim aktim hamilelikten oncede vardi hep vardı kafana takmaMasallah cnm cnm seninde bu haftalarda su gibi akintin oldumu idrale cikinca olior ve ara sira dada
Ama krem rengi degil cok za degil ama bez islanio yani hizediom kokuluda degil ama iste sanki idralim var gibi dolu vede iste su rengiBenim aktim hamilelikten oncede vardi hep vardı kafana takma
İnşallah allah buyuktur dert etme gececkCanım solunum sıkıntısı neden oldu bilmiyorum 38 hafta da doğdu inşallah en kisa zamanda cikar
Krem degil ama su rengi az cokta degil ama islandigini hizediom vede sanki idralim varnis gibiAkinti normal bende de var merak etme sen
Bende o mesajı okuyunca içime sıkıntı doldu çıktım forumdan. Bişeyde yazamadım. Kesinlikle destek için birşeyler paylaşmalıyız. Allah korusun evlatlarımıza bağışlasın hepimizi, evlatlarımızıda bize..Sen bu grup içinde çok tehlikelisin. Panik atak li kişilerin olduğu sayfada böyle konuşulmaz. Kontrole gitmiş birisine aniden gidiyorlar nasıl anliuorlar denirmi.
Arkadaşlar ben gruptan çıkmayı dusunuyorum. Böyle yazıları okumamak için. Birbirinize güç vermeniz lazım. Size iyi gelmeyen şeylerden uzak durun.
Bende duyuyorum birçok şey. Malesefki çocukluğumdan beri duyuyorum, korktugumu bile bile kimse önemsemezdi, ay şöyle olmuş böyle olmuş konusur dururlardı. Bi an o zamanda gibi oldum. Çıktım sayfadan bakasım gelmedi. Şuan silip silip yazıyorum çünkü içimdeki sıkıntı takıntılarımı tetikledi. Yazmaya korkuyorum bazı kelimeleri.Bende korktugum icin söluorum zaten o yuzden özur dilerim korkuttugum icin ama gerceklerdne kacamioruz iste ben böle seyleri hergun duyuyorum bende nasil korkuom bilemessin hergun hastaneye gidiordum yani ama gerceklerden de kacamioruz cnm bende korkuom hemde nasil hergun dualar ediorum ya kusura bakma tekrar
Ja valla kusura bakamyin inannin bende korkuorum bende öle olsun istemezdim suanda zaten akintim var korku zer bel agrisi ebeye ariyacam korkuom yerimden kalkamiomBende o mesajı okuyunca içime sıkıntı doldu çıktım forumdan. Bişeyde yazamadım. Kesinlikle destek için birşeyler paylaşmalıyız. Allah korusun evlatlarımıza bağışlasın hepimizi, evlatlarımızıda bize..
Bende duyuyorum birçok şey. Malesefki çocukluğumdan beri duyuyorum, korktugumu bile bile kimse önemsemezdi, ay şöyle olmuş böyle olmuş konusur dururlardı. Bi an o zamanda gibi oldum. Çıktım sayfadan bakasım gelmedi. Şuan silip silip yazıyorum çünkü içimdeki sıkıntı takıntılarımı tetikledi. Yazmaya korkuyorum bazı kelimeleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?