Yoruldunya ondandir cnm kax haftaliktib senKızlar günaydın dün kızımn dogm gunuydu ne kadar yemek yapmasam pastayı hazır alsamda hizmet ederken yorlmsm altta sancı kaslma var kimseyi cagrmayacktk ama kızım daha mutlu olsn dıye kaynanmgl ve annemle abimi cagrdk guzel gectı ama ben cok yorlmsm ortalıkta dolanmaktan
Ben oturarak kiliom cunku yorluom ve seccdeye gittigimde basinc oluor kalbim daralio sikisior gibiKızlar benm belim agrıyor ve rahimde kasılma sancı bir agırlık. Yururken bile bacagm ayrık yuruyorm namaz kılmaya zorlanyrm siz nasıl kılıyorsnz oturarakmı daha 21deyım oturarak kılmak için erken
Yorgunluktan olmuştur canım, soluna yatıp dinlen biraz. Bacak arasınada bir yastık koyarsan o bölgedeki ağrılara iyi gelebilir. Ben uzun süredir öyle yatıyorum, yastık koymazsam çatı ağrısından duramıyorum. Bu hafta magnezyuma da başladım, o kasılma ve sancılar azaldı şükür. Doktoruna danışıp yazdır istersen.Kızlar günaydın dün kızımn dogm gunuydu ne kadar yemek yapmasam pastayı hazır alsamda hizmet ederken yorlmsm altta sancı kaslma var kimseyi cagrmayacktk ama kızım daha mutlu olsn dıye kaynanmgl ve annemle abimi cagrdk guzel gectı ama ben cok yorlmsm ortalıkta dolanmaktan
@eslem23 ay benimde dün misafirim vardı eşime dedim daha misafir çagirmayalım diye çünkü hamileyken gerçekten zor oluyor.. namaz durumu da kılınır ya şimdi zor olmaması lazım ben zayıfım zaten biraz ama kilo durumu sizde fazlaysa yorulabilirsin canim Allah kolaylık verir eğer çok zorlanirsan otur dinimiz kolaylık dini yeterki kılmaya bakKızlar benm belim agrıyor ve rahimde kasılma sancı bir agırlık. Yururken bile bacagm ayrık yuruyorm namaz kılmaya zorlanyrm siz nasıl kılıyorsnz oturarakmı daha 21deyım oturarak kılmak için erken
Gözün aydın canım tam şifa dilerim allahtan hepimiz için. Böbreklerde de bişey çıkmıcak inşallah. İçini ferah tut...Kizlar doktra aradim sonuclar icin kalp icin usg ve ekg iiymis cok sukur cuma randavu vrrdi kan verdimya blbrek icin onu konusacaz ama.sukur kalp iiymis
Geçmiş olsun gözünaydın canım. Gözündeki seyirmeyi kötüye yorma hemen. Sinirsel de olabilir. Bende de geçmeyen bir seyirme başlamıştı. 2 3 ay sürdü sol gözümde. Bak şimdi hatırlıyorum, unutunca geçmiş.Kizlar doktra aradim sonuclar icin kalp icin usg ve ekg iiymis cok sukur cuma randavu vrrdi kan verdimya blbrek icin onu konusacaz ama.sukur kalp iiymis
Ebet cnm zaten öle seyi inanmiyacakmisiz cunku hurafe gunahGeçmiş olsun gözünaydın canım. Gözündeki seyirmeyi kötüye yorma hemen. Sinirsel de olabilir. Bende de geçmeyen bir seyirme başlamıştı. 2 3 ay sürdü sol gözümde. Bak şimdi hatırlıyorum, unutunca geçmiş.
Ben kaç gecedir mide yanmasından uyuyamıyordum.Ebet cnm zaten öle seyi inanmiyacakmisiz cunku hurafe gunah
Sen nasilsin
Saol cnm evet mutlu oldun kalbimm icin
Dua ettim Allah var inanmistim zatende iste rahatlyialim diye sen neyaptin
F Fatmae20 canım sevindim bi sıkıntı olmamasına çok şükür yalnız ekg çektirirken sende benim gibi heyecan yapmıyor musun o yüzden hep yüksek cikio benim nabızKizlar doktra aradim sonuclar icin kalp icin usg ve ekg iiymis cok sukur cuma randavu vrrdi kan verdimya blbrek icin onu konusacaz ama.sukur kalp iiymis
E Eslem 23 F Fatmae20E
Ev işi gordm temzlk yani haftada birkez yapıyorm iki haftadır yapmamsm ev kötü olmuştu. Dunde kızın dogum gunuydu annem ve kaynanmgl geldi sagolsn yemek yapıp getrmslerdı ama hizmet edince insan yoruluyor suan belimde agrıyor rahimde kasılma sancı gibi cok yordm galiba bulaskları bile makineye yerlestrmedm dun cok fazla yorulmuyam diye
N nilay984 F Fatmae20Kızlar benm belim agrıyor ve rahimde kasılma sancı bir agırlık. Yururken bile bacagm ayrık yuruyorm namaz kılmaya zorlanyrm siz nasıl kılıyorsnz oturarakmı daha 21deyım oturarak kılmak için erken
N nilay984 benimde 100 u buluyor ya ben biraz heyecanlı bi insanım acaba anormal mi diye düşündümDemin baktım bende tansiyon aleti 77 gösterdi. Genenle o civarlarda bazen 80-90 larısa buluyor tabi. A anneelif95 senin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?