Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Seninki ama.iltihap degil cnm sukur kanior evet ama sismi yani kirmizilik varni ah Allaha siginiom yaaa o var yeter

Seninki ama.iltihap degil cnm sukur kanior evet ama sismi yani kirmizilik varni ah Allaha siginiom yaaa o var yeter
Dişlerinde iltihap olduğuna emin misin? Çünkü hamileyken dişetleri şişer kanar.. kalsiyum almak bir nebze azaltır ama tamamen geçirmez. Bazen dişetlerimin farklı farklı yerleri kızarıp şişiyor sonra kendi geçiyor

Bilmiom.hamileyken su parandontitis varya o tedavisi edilcekti yani temizlencekti dis eti tipleri ondan evet sis heryeri deil ama.rengide az kirmizi tas olustu kesin etimin alti ya ne yapsak bos Allah korusun ya Rabbim buyuk me diyeyim stress etmiyecem eskiden ne vardi herkes sanki gidiormuydu

Ben ilk doğumdan sonra bi başladım diş tedavisine 2 sene boyunca kaç bölüme gittim bilmiyorum. Gidince cok iyi oldu diyemiyorum, fakülteye gittiğim halde suan ağzımın içi daha da berbat. Bizim genetikte ağız yapısı düzgün değil zaten. O yüzden inan yılgınlık geliyor dişçiden. Allah korusun gözetsin.

Bizdede genetik yaaa
yani suan öle sorun var ilkindede vardi yani bal birsey olmadi demek yok dogumu bekle ya ilac sikiyorlarya ben istemiom bide korku var fobi disciden yani korkudan birsey olur cocugu diye gitmiom

Bizdede genetik yaaa
yani suan öle sorun var ilkindede vardi yani bal birsey olmadi demek yok dogumu bekle ya ilac sikiyorlarya ben istemiom bide korku var fobi disciden yani korkudan birsey olur cocugu diye gitmiom
Evet ilkinde de vardı o daha kötüydü, azı dişim çürümüştü dolgusu düşünce 3.aydan sonra dr.a gittim. İğneyi 3 kere 10ar dk ara ile vurdu ama uyusmadı. Tedavi olmadan döndüm.
Benim normalde dişçi fobim yoktu. Doğumdan sonra yeni mezun olmus bir kız geldi hastaneye. Tek dr olunca mecbur gitmek zorunda kalmıştım ve onun yaptığı iğne sinire denk gelince yüzümde elektrik çarpması gibi bişey oldu. O gün bugündür korkuyorum. Naptığıda belli değildi zaten tecrübesizdi. 2 ay sonra baska dr.a gittim eksik tedavi yapılmıs yenilencek dedi. Buyur burdan yak. Diş sorunları cok bende de malesef.

Doguma bekle simdilten sonra etmezler galiba
Agrilarin nasil
Benimni buugn cookk nadir tekmeledi salliom sallliom tik yok

Doguma bekle simdilten sonra etmezler galiba
Agrilarin nasil
Benimni buugn cookk nadir tekmeledi salliom sallliom tik yok
Biz 3 gündür kv ile dışarlardayız. İlk gün çanta için kıyafet vs alışverişi. İkinci gün pazar market alışverişi. Kv burda toptan alısveris yapıp götürüyor, ilçe ufak oldugundan. Bugünde postane banka işleri vs vardı onlar için. 3 günde kaç km yürüyüş yaptım valla bilmiyorum, yoruldum ama iyide geldi. Magnezyumu zorla içiyorum onun sayesinde rahatladım biraz şükür.
Senin haftalarında düzenli hareket etmez daha. 3 4 hafta sonra daha net ve keskin hareket eder. 28.den sonra da düzene girer. Ben bazı uyku sçve uyanıklık saatlerini ayurt edebiliyorum daha yeni.

Saol cnm
Sen neler aldin peki kiyafet resin atabilirnisin ben bkrsey bilmiim ne lazin
Ates örcme tarak falan neler lazim evde
Ben ama aslinda brseyde almasak olur dua en önemli Rabbim onlari korur gunahsiz yavrularim ya

Canım geçmiş olsun ben tekleme olunca öksürüyorum derin nefes alıyorum geçiyor.ilaç kullandın mı kaç yıllık panik ataksın
I ilknurdem teşekkür ederim canım ay bende hep öksürüyorum vala ama artık kabullenmekten başka bişey gelmiyor elimden kimileri bi hastalık olur ona üzülür aslında bisey yok bizlerde ama belirsizlik kötü vesveseler bizi bu duruma getiriyor Rabbim her hastaya şifa versin benim panik ataklarım aslında bayadır var ama evlendikten sonra başka bi hayata geçişte tekrar belirdi normalde teklemelerim geçmişti yine korkulu rüya gibi başıma geri geldi.. Rabbim size de şifa versin inşallah

Bugün üç gün oldu ek atımlar devam ediyor kızlar. Korktukça daha geliyor. Takmıyım diyorum duaya sığınıyorum ama bilinç altı atamıyor sanırım bir gün içinde 25- 30 kere yaşıyorum bunu.
N nilay984 bence sayma atımları bak ben nabız sayıyordum zaten kalp krizi gelecekse bize söylemeden gelir Allah korusun biz ondan korkuyoruz ama ek atımlar ne kadar korkutucu geliyor bize demi sanki her gün kalp krizi geçirecekmişiz gibi geliyor ben nabız saymayı biraktim netten çok arastirdim farklı farklı doktora gittim özele bile gittim ama bu bizim imtihanınız kabullenecez ve amaaann her gün ölecem korkusunu yasayacagima bi gün ölecez o gün gelince ölürüm illaki de düşüncelerinle dalga geç düşüncelerin geldi ya hayır de senin dediğin gibi olmayacak nilay benim bişeyim yok bunlar sadece kafamdaki karışık düşüncelerden dolayı vücutta oluşan bir tepkime de :)

Ayenn korkuyla yasanmior cnm Rabbim buyuk

Kizlar birsey soracam aranızda tesetturlü olan var mı varsa ne zaman tesetture girdiniz
I ilknurdem ben tesettüre martta girdim bu panik ataklarım çıktı ya o ara ölüm korkusu hat safhaya geldiydi bende içimde kapanmak vardı Allah korkuma kapandım hamdolsun şimdi öyle devam ediyorum bazen açıklara heves ediyorum ama bu da şeytanın vesveseleri hamdolsun ki Rabbim nasip etti aslında bakar mısın belki bi dert verdi Allah ve ben hayırlı bi ise imza attim kapanmayı herkes başaramaz ben bunu başardım şimdi dua ederken yüzüm oluyor önceden acıktım Allah benim duamı kabul etmez ki derdim :) Rabbim isteyen herkese bi an önce kapanma aşkı versin inşallah demek ki her şer de bir hayır varmış panik atağı bi yandan da hayırlı bi hastalık olarak da görüyorum bi yandan daha kötü de düşünüyorum ama şükür her halimize belki günahlarımız dökülüyor Rabbim firavuna bir baş ağrısı vermemiş ahirette benden isteği olmasın aman bu hastalığın da olduydu kefaretim olsun die af dilemesin die..

Saol cnm
Sen neler aldin peki kiyafet resin atabilirnisin ben bkrsey bilmiim ne lazin
Ates örcme tarak falan neler lazim evde
Ben ama aslinda brseyde almasak olur dua en önemli Rabbim onlari korur gunahsiz yavrularım
canım tablet telefon kullanıyorum ve format uymadığından resim vs hiçbişey yükleyemiyorum. Avatar resmi bile değişmiyor malesef. Bebişe ve kendime ilk lazım olcak kıyafetleri aldık. Kalanları da kendim hallederim Allahın izniyle yavastan. İyice ağırlaşmadan ve temelli kışa kalmsdan eksiikleri tamamlarım insallah. En son yazarım buraya komple.

Tm oldu yaz ben.cunku bilmiom alinacakari bende sen gibiylen ins alirim aman hersey olur yavas yavas ilerdede daha gizelini yaapriz Rabbim saglik vrsin sadece

E
Ev işi gordm temzlk yani haftada birkez yapıyorm iki haftadır yapmamsm ev kötü olmuştu. Dunde kızın dogum gunuydu annem ve kaynanmgl geldi sagolsn yemek yapıp getrmslerdı ama hizmet edince insan yoruluyor suan belimde agrıyor rahimde kasılma sancı gibi cok yordm galiba bulaskları bile makineye yerlestrmedm dun cok fazla yorulmuyam diye

Kızlar günaydın dün kızımn dogm gunuydu ne kadar yemek yapmasam pastayı hazır alsamda hizmet ederken yorlmsm altta sancı kaslma var kimseyi cagrmayacktk ama kızım daha mutlu olsn dıye kaynanmgl ve annemle abimi cagrdk guzel gectı ama ben cok yorlmsm ortalıkta dolanmaktan

Kızlar benm belim agrıyor ve rahimde kasılma sancı bir agırlık. Yururken bile bacagm ayrık yuruyorm namaz kılmaya zorlanyrm siz nasıl kılıyorsnz oturarakmı daha 21deyım oturarak kılmak için erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…