Heycan etki ediyor tabi birde gebelik arttırıyormuş bu olayı. Ne zaman saydığında önemli tabi nabzını dinlenme esnasında sayman gerekiyormuş
N nilay984 aa evet doğru hatirladm b12 eksikliği unutkanlık yapıyor mazur görün:) ay nilaycim ben çok sabirsizim sen de öyle misin şu 4 ay daha çabucak geçsin istiyorum :)) annem de diyor ki o ilaç kullanmayi kafandan sil bi kere cocuk doğsa da kullanmayacaksın ona alıştır kendini dior :)) galiba bu sebepten acele ediyorm kendimizi maddeye bağlı tutuyoruz halbuki sifayi veren şafi ismiyle Allah azze ve celle21. Haftamdayım :) sşzinle aynıydı sanırım
Benim 80 90larda genellikle. Tabi çarpıntı varken bakmıyorum. İlk zamanlar çarpıntı varken ölçüp duruyodum 130larda oluyodu, görür görmez fenalık geçiriyodum bişey oluyo diye.
A anneelif95 ohoo bu daha ne kiii.. ben şuan varya 2 dk önce elime aldığım şeyi unutuyorum.
Dün form dolduruyodum dönüp dönüp okuyorum ben ne yazıyorum diye. Yaptığım hiçbişeyden emin olamıyorum.
İlk hamilelikte son 1 2 ayda olmuştu. Bunda biraz erken başladı ve artıyor devamlı :))
Hamd olsun cnm ya Rabbim baska hastalik vermesin bu ne ki cnmy4zy4qmurum ayyy var ya bizler burda ii grup kurduk resmen panik ataklilariz :) Allah başka dert vermesin ya hamdolsun halimize binlerce kez gececek insallah dusunmek yok Allah var :)
Sukur suan gecti evet cok kasiom dusunuom Allaha birakmak lauim herzaman diorum öle Allah ne isterse zaten o olur hersey Rabbimden ama bu hastalik vesbesede gelince gel gelelim neyse ya bunada sukur bin sukurF Fatmae20 üşüttünmü acaba. Birde kendini çok kasmaktanda olur canım sen çok gerginsin bukadar gerilme düşünme.
Kızlar bişey sorucamm hepinize uyku problemi yaşıyorum çok. Hergece aynı saatte yatağa giriyorum sabah saatim 7.30 kalkmam lazım ama altıda uyanıyorum. Acaba vitamin eksikliğimi car sonrada uyuyamıyorum. Sizdede varmı ne yapmalııım yaa
21 haftalığım günlük altı saat uykudan fazlasını uyuyamıyorum. Buda az sanırım.Sukur suan gecti evet cok kasiom dusunuom Allaha birakmak lauim herzaman diorum öle Allah ne isterse zaten o olur hersey Rabbimden ama bu hastalik vesbesede gelince gel gelelim neyse ya bunada sukur bin sukur
Sen kac haftaliktin cnm uyku ben kac haftaliktim bilmiom ama sabahladigimi biirim uyuyamadim ama kac haftalikke kac hafta surdu bilmiom
8 saat denio ama bilsem cnm oglen uynusunu yatabilionmu21 haftalığım günlük altı saat uykudan fazlasını uyuyamıyorum. Buda az sanırım.
Evet canım allah herşeye kadir bunlarıda atlatıcaz inşallah görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Yok canm bu benimki farkli oluyor genelde uykudan uyanınca boglacak gibi oluyorum o esnada kalbim cok atıyor o an kafam donuk gşbş oluyor hşc nabza bakmak gelmiyor baskada kalbim oyle olmuyor bıde merdiven cıkınca hem nefessiz kalıyorm hem kalbim hızlı atıyor
Bu panik atak herkesde farkli etkiler yaratıyor ama Dr bana demişti burundan nefes al agız dan ver verırkende yavas ver her gun bunu yap rahatlarsın demiştiYok canm bu benimki farkli oluyor genelde uykudan uyanınca boglacak gibi oluyorum o esnada kalbim cok atıyor o an kafam donuk gşbş oluyor hşc nabza bakmak gelmiyor baskada kalbim oyle olmuyor bıde merdiven cıkınca hem nefessiz kalıyorm hem kalbim hızlı atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?