Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

benimkide öyleydi polissssssssss kurtgul ya senden değerli mi onun ellerini kırarlar sahipsiz misin sen.
Orası öyle ama sonu olmuyor cocklar babasız olmuyor bir kez zaten iş ciddiye bindi baktım sonuç yok bende damarına basmamaya calişiyorum umursamıyorum kavga ortamı olmasın diye

ya off ne güzel mesleğin var şiddet magdurusun polise başvur canım neden pasifsin darp raporu al boşanmakla tehdit et.
Canm ben bir kez denedim ama olmuyor cocklar var arada. Bizimkisi daha cok sozlu siddet oyle buyuk darp raporu alacak kadar degil. Ben kac kez bırakıp gıttm ama baktım olmuyor cocklar babalarına cok düşkün merak ediyorlardı üzğlüyorlardı insan bazen fedakarlık yapabiliyor cok sevdikleri için

N nilay984 canım Allahın izniyle eskisi gibi olacaksın eminim istersen sende benim dualarımdan başla sanada faydası olur günlük okumaya calsyorum bunları.. Doktor da bisey yok diyecek sakin ol mutlu ol herşey geçecek insallah Allah ne büyük ne dertler var Rabbim gostermesin

A anneelif95 çok sevinirim canım ne okuyosun. Ben şahmeran duasına başladım beş gündür okumaya gayret ediyorum. Esmaül hüsnalarım var birkaçtane onları çekiyorum günlük
E Eslem 23 çok yorma kendini yorulunca ağrıyor valla.

N nilay984 canım ben defterime yazdım hepsini 4 tane şifa ayeti var onu okuyorum sonra günde 1 yasin şifa niyetiyle okuyorum sonra 11 inşirah, 7 Fatiha,Panik atağa iyi gelen esma-ül husna var onu da yazacam onu da okuyorum sonra da okuyabildiğim kadar da salati tefriciye okuyorum şimdi panik atağa ii gelen esmayi yazayım kuzum netten araştırıp çıkardım hepsini Ilk Ayetel kursi okuyorsun sonra Ya Sàbur, Ya Rahim, Ya Selam, Ya Aziz ,Ya Alim, Ya Latif , Ya Halim, Ya Kerim, Ya Hayy, Ya Mücib, Ya Hakim, Ya Vedud, Ya Vekil, Ya Kaviyy, Ya Mâcid, Ya Muktedir, Ya Zâhir, Ya Bâtın, Ya Câmi, Ya Ganiy , Ya Núr, Ya Rahman dedikten sonrasında (Ellezîne amenu ve tatmeinü kulubühüm bi zikrillah e la bi zikrillahi tatmeinül kulub. AMİN ) istersen bi deftere yaz kuzum insallah şifa bulursun ben fayda gördüm fayda bulacağına inanarak okuman lazim ki tesir etsin Allah şafi ismiyle tecelli etsin inş hepinize

Doktora gittin sen huc rahatlamadinmi birsey yok degince hem dua hem doktor yok demis cnm gercrktende piskolojik
Tabi bir rahatlık oluyor ama şu da var bu hastalık yüzünden içerde hep bi kuşku kalıyor. Acaba başka doktora daha mı gitsem gibi.. Allah büyük, bu kaygıyıda geçiştiricem inşallah.
E Eslem 23 y4zy4qmurum N nilay984 kızlar hepinizi etiketlemeyi beceremedim ama etiketlemediklerimde cevap verirse sevindirim sizler hangi şehirden yazıyorsunuz acaba?
Ben ısprtadayım. Hepimiz farklı yerlerdeyiz anlaşılanz keşke yakın olup görüşebilseydik:)

Esmaları kaçar defa çekiyorsun birerkezmi söylüyorsun
y4zy4qmurum keşke yakın olabilseydik gerçekten. Allahtan burası varda konuşuyoruz.

Esmaları kaçar defa çekiyorsun birerkezmi söylüyorsun
y4zy4qmurum keşke yakın olabilseydik gerçekten. Allahtan burası varda konuşuyoruz.
N nilay984 canım birer kez okuyorum tavsiye ederim yaz bi kenara bence mesela ben hepsinin ismini mesela esma-ül husna diğer alta fatiha dedim okudukça tik atıyorum

N nilay984 canım birer kez okuyorum tavsiye ederim yaz bi kenara bence mesela ben hepsinin ismini mesela esma-ül husna diğer alta fatiha dedim okudukça tik atıyorum
Ben yazdim cnm okuyacam
Hatimde basladim ben ins bitirebilirim
Ya belim agrio kizlar ust tarafi sol kaburga varya orasi ve adet agrisi gibi agri var rahat degil
Ben salavat da cekiorum vede kuran okuyom yasinde basliyacam hergun sifa icin sag salim kavusalim yavrumuza diye ins

F Fatmae20 oy canm benim sevindim vala yer gök duayla denilir Allah şimdiden kabul makbul eylesin bol bol e dua edelim dualasalim inşallah geçecek herşey ama bizler ay şunum var bunum var demeyi birazda olsun bırakmamız lazim ancak o şekild e şifa buluruz diye düşünüyorum sabır gösterelim inş mevlam neylerse güzel eyler...

F Fatmae20 y4zy4qmurum E Eslem 23 N nilay984 kızlar happy mom var google playda indirin sizde oraya katilin çok güzel bir program bebeğimiz her gün mesaj gönderiyor size artı hamilelerle muhabbet edebilirsiniz burda sürekli reklamlar var çok da karışık bence ordan konuşabiliriz bile sizde gelin

Dun gece magnezyum ictm Dr cok agrynca baslayablrsn demişti bayağı etkili oldu agrılara

Kızlar bende duanın cok etkisini gordm gunlık yasın tabereke amme okumaya calısyrm ve teabıhlerm var onları cekıyorm cok ıse yarıyor

Kızlar bende duanın cok etkisini gordm gunlık yasın tabereke amme okumaya calısyrm ve teabıhlerm var onları cekıyorm cok ıse yarıyor
Hangi tesbihleri cnm tabikide dua cokkkk sade duayi inancaz doktorlar sade vesile yinede Allah isterse yani duaaa cok sukurki biz innaioruz vede böle gunahlarimuz dökuluo heleki hamilelikte cektigimiz acilar sikintilar am guzel seyler

Hangi tesbihleri cnm tabikide dua cokkkk sade duayi inancaz doktorlar sade vesile yinede Allah isterse yani duaaa cok sukurki biz innaioruz vede böle gunahlarimuz dökuluo heleki hamilelikte cektigimiz acilar sikintilar am guzel seyler
O panik anında fatiha ayetel kursı nas Felak İhlas Kevser her birini 11kez okuyorm.o an geldgnde hasbunallah ve nımel vekil kac kez okursan ama 100okyrm sonra la havle Vela kuvvete illa billah. 100kez.ya basit ismi 72kez.daha bunun gibi bir cok ama insan rahatlıyor özellikle uyumadan önce ve her uykudan uyanınca o 11defaları okuyorm.okurken uykuya dalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…