- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum bendeMasallah cnm sevindin darisi bizlere ins bende haftaya ins cumartesi annemgile gidecen orda hastaneye gudecen örcturecem bakalim kac kilo
Yarın gidince en azından için rahatlayacak, en çok buna seviniyorum. Aklında kalacağına, gitmek istiyoken gitmen en iyisi olmuş. Ben ekatımlar için hiç gitmemiştim ve içimde korku olarak büyüdü durdu. Gidesiye kadar ağlıcaktım resmen. Allaha şükür bişey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmıcak ve için rahat döneceksin.Canım benim yaa seni okadar iyi anlıyorumki, anksiyete tetikliyor üstüne yorgunluk binince çok fena oluyor gerçekten. Sen çok iyi bir annesin unutma bunu herşey geçicek inşallah. Tam şifa bulucaz allahın izmiyle. Bu atımlarla ilgili doktora gittinmi ne dedi. Ben yarın gidicem bakalım ne dicek. Son zamanlarda çok arttı
Cnm instergram yap sade grup icinKızlar bu arada bende face instagrm vs yok malesef. Mart anneleride face de grup kurdu. Ben hepsinden mahrumum, kuracak olursanız hayırlı olsun size
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum bende
Yarın gidince en azından için rahatlayacak, en çok buna seviniyorum. Aklında kalacağına, gitmek istiyoken gitmen en iyisi olmuş. Ben ekatımlar için hiç gitmemiştim ve içimde korku olarak büyüdü durdu. Gidesiye kadar ağlıcaktım resmen. Allaha şükür bişey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmıcak ve için rahat döneceksin.[/QUOTE
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum bende
Yarın gidince en azından için rahatlayacak, en çok buna seviniyorum. Aklında kalacağına, gitmek istiyoken gitmen en iyisi olmuş. Ben ekatımlar için hiç gitmemiştim ve içimde korku olarak büyüdü durdu. Gidesiye kadar ağlıcaktım resmen. Allaha şükür bişey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmıcak ve için rahat döneceksin.
İnşallah canım rahatlayayım inşallah
Seni alayim bakimnilse3406 benimkide
Tm kayit ediom
Biz eşimle birlikte kapattık hesapları. O yüzden hoş karşılamıyor şimdi kullanmak isteyişimi.Cnm instergram yap sade grup icin
Tm cnm burdan yazariz biz birsey yazdim bana dön cnmy aBiz eşimle birlikte kapattık hesapları. O yüzden hoş karşılamıyor şimdi kullanmak isteyişimi.
Ben buralardayım :)
Soğuk algınlığı ya da farenjitten dolayı olabilir.Kizlar ya daha yeni basladi su damagim arka traf ama bogazim böle kasinio acior gibi niye öle oljor agzimda tuhaf tat kokuda olior sizinde ölemi
Ja bide su dis eti kanio sisior ya tas oluorya oda koku edio sag salim bi dogursakta hap alacam gidecem disciye insSoğuk algınlığı ya da farenjitten dolayı olabilir.
Benimde geçenki mide yanmam boğazımı tahriş etmiş, akşam tlfnda konusuyodum sesim gitmeye başladı acıdan. Daha yeni düzeliyor. Hamile kaldığımdn eride o tat gitmiyor,midemi bulandırıyor. Kan ilacı daha da artırıyor o kötü tadı ve kokuyu
Bende aynen. Özellikle gece uykudayken oluyor hafif kanama. Bazen dişlerimi sıktığımı farkederek uyanıyorum, öyleyken hep kanıyoJa bide su dis eti kanio sisior ya tas oluorya oda koku edio sag salim bi dogursakta hap alacam gidecem disciye ins
Kanior ya iste oda iltihap demekmis bi sag salim.doguralim gidelim kiz biktim su disten korkuomda baska hastalik olur diye yaBende aynen. Özellikle gece uykudayken oluyor hafif kanama. Bazen dişlerimi sıktığımı farkederek uyanıyorum, öyleyken hep kanıyo
esyus88 buda benimkiBakim cnm benim ismimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?