Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Masallah cnm sevindin darisi bizlere ins bende haftaya ins cumartesi annemgile gidecen orda hastaneye gudecen örcturecem bakalim kac kilo
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum bende
Yarın gidince en azından için rahatlayacak, en çok buna seviniyorum. Aklında kalacağına, gitmek istiyoken gitmen en iyisi olmuş. Ben ekatımlar için hiç gitmemiştim ve içimde korku olarak büyüdü durdu. Gidesiye kadar ağlıcaktım resmen. Allaha şükür bişey çıkmadı. İnşallah sende de çıkmıcak ve için rahat döneceksin.

Kızlar bu arada bende face instagrm vs yok malesef. Mart anneleride face de grup kurdu. Ben hepsinden mahrumum, kuracak olursanız hayırlı olsun size

Kizlar ya daha yeni basladi su damagim arka traf ama bogazim böle kasinio acior gibi niye öle oljor agzimda tuhaf tat kokuda olior sizinde ölemi

Kizlar ya daha yeni basladi su damagim arka traf ama bogazim böle kasinio acior gibi niye öle oljor agzimda tuhaf tat kokuda olior sizinde ölemi
Soğuk algınlığı ya da farenjitten dolayı olabilir.
Benimde geçenki mide yanmam boğazımı tahriş etmiş, akşam tlfnda konusuyodum sesim gitmeye başladı acıdan. Daha yeni düzeliyor. Hamile kaldığımdn eride o tat gitmiyor,midemi bulandırıyor. Kan ilacı daha da artırıyor o kötü tadı ve kokuyu

Ja bide su dis eti kanio sisior ya tas oluorya oda koku edio sag salim bi dogursakta hap alacam gidecem disciye ins

Ja bide su dis eti kanio sisior ya tas oluorya oda koku edio sag salim bi dogursakta hap alacam gidecem disciye ins
Bende aynen. Özellikle gece uykudayken oluyor hafif kanama. Bazen dişlerimi sıktığımı farkederek uyanıyorum, öyleyken hep kanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…