Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Eşimi ikna edemiyorum götürmüyor beni tek gitmeyede korkuyorrum
N nilay984 ya canım yerim ben seni ya aynı bensin sen :)) tek gitmeye korkuyoruz doktora da gitmekten korkuyoruz ek atomlardan korkuyoruz napacaz Allah bize cesaret güç sabır versin eyüp as. bilirsiniz sabrını onca yıl hastalık çekiyor ama Allah'a sitem etmiyor hastayım demiyor ve el açıyor Allahım sen görüyorsun diyor sadece Rabbim Eyüp as. sabrından versin bizlere ins

N nilay984 ahah nilay senin kocan da benimki gibi senin bişeyin yok beni sinir etme o kadar doktora gittik olmaz gidemeyiz mi diyor :))
Aynı kelimeyi söylüyor valla biliyorum yok bişey belki ama doktorun söylemesi tahatlatıyor. Bazen arka arkaya ıkadar oluyoki iyiki vardınız iyiki konuşuyoruz allah hepinizden razı olsun dertlerimix şifa bulsun inşallah. Şi di biraz rahatım dışarı çıktım geziniyorum :)

N nilay984 ah bende çıkmak istiyorum ama ağrıda buzlanma var iki adım atayim derken Allah korusun yere yapışırım çocuğa bisey olur diye korkuyorum

İlaç konusunda bende çok hassasım yan etkilerini yaşarım hemen. İnşallah ilaca gerek kalmadan atlatırız allahın izniyle

ya off ne güzel mesleğin var şiddet magdurusun polise başvur canım neden pasifsin darp raporu al boşanmakla tehdit et.

benimkide öyleydi polissssssssss kurtgul ya senden değerli mi onun ellerini kırarlar sahipsiz misin sen.

Ben hollandaya gelin gittim almanyada dogdum buyudum
Ben dogum yapayim ilaca basliyacam ins tabi sorcam bidaha hamile kalmaya engel olurmu diye belki bitki ilaci verirler

Canım uyku sorunu derken kaç saat uyuyorsun

Biz henüz doğu görevini yapmadık belki bu sene nasip kısmet hayırlısı olsun. Çok benzeriz gerçekten polis eşi olmak zor evet oda benim aksime bir okadar rahat. Cuma gününe doktordan randevu aldım eşimi zorda olsa ikna ettim. Götürcek beni. Doktorla konuşmadan rahatlayamayacağım. Benim hoşuma gitmiyor böyle olmak ben seçmedim bunu ama imtahanım demekki kurtulmayıda çok istiyorum on yıldı panik atak başlayalı zaman zaman geldi gitti ama hiç tamamen çıkıp gitmedi hayatımdan. Hep bir umut on yıl öncesine dönücem diye bekliyorum . Allah ın izniyle olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…