Forumun kuralları böyle canım, fac whatsp vs grup kurup reklam yapmak yasak sitede. O yüzden nick banlanıyor, giremiyorsunNiye yazyagmurum niye ki
Nasilsiniz bu ara
Ben misafirlikten geldim şimdi. Bebişimde bende iyiyiz şükür, nefes darlığı çok zorluyor beni yay4zy4qmurum sen neler yaptin nasilsin bebis nasil tekmeleri nasil
Yok yapmioz burdayiz ins hepimiz yineForumun kuralları böyle canım, fac whatsp vs grup kurup reklam yapmak yasak sitede. O yüzden nick banlanıyor, giremiyorsun
Ben misafirlikten geldim şimdi. Bebişimde bende iyiyiz şükür, nefes darlığı çok zorluyor beni yakahvaltıdan sonra bi başlıyor ve geçmiyor. Napıcam bilmiyorum.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor.
Ayy gözünaydın canım, hamileliğe bağlıdır büyük ihtimalle çünkü hamilelikte genişliyor böbrekler. Benim bu hafta azaldı inşallah artmaz. Seninde öyle olur umarım.Yok yapmioz burdayiz ins hepimiz yine
Yaaa benim belimm koptu
Dedimmi sana blbrek temiz enfeksion yokmus kanda sukur
Ins cnm ya sordum iyimi enfelsion olsa dislerde cikarmiydi dedim evet dedi atesinde olsa o iyi degil enfeksion demej dedi ya Allah buxuk ben ona inaniomAyy gözünaydın canım, hamileliğe bağlıdır büyük ihtimalle çünkü hamilelikte genişliyor böbrekler. Benim bu hafta azaldı inşallah artmaz. Seninde öyle olur umarım.
Şüphesiz..Ins cnm ya sordum iyimi enfelsion olsa dislerde cikarmiydi dedim evet dedi atesinde olsa o iyi degil enfeksion demej dedi ya Allah buxuk ben ona inaniom
Saol cnm deniom.dualar ediom sen ölemi edionn aen atlattin riskli döneme.bak masallah kuzumaaa ins darisi bizee ama olacak bak yolluom iyi singal olacak hersey iiy inaniom Allah varŞüphesiz..
Ama bak daha öncede demiştim, elinde değil biliyorum anlıyorum ama kendini çok fazla sıktın bu ara. Hiç kendini rahatlatmak için bir cümle kurmadın
Beynine gönderdiğin sinyaller negatifse ataklar artıyor buna emin ol. O yüzden kendini kötü hissetsen bile hep ; "psikolojik olarak beni korkutamazsın" de en azından. Kaygıların olsa da bu cümleyi inatla kur. İlla o an etki edecek diye birşey yok ama bunu alışkanlık edinirsen bir süre sonra işe yaradığını farkedersin.
He şöyle yahuu :)Saol cnm deniom.dualar ediom sen ölemi edionn aen atlattin riskli döneme.bak masallah kuzumaaa ins darisi bizee ama olacak bak yolluom iyi singal olacak hersey iiy inaniom Allah var
Aynen öle cnm.Rabbim.bilir o ne isterse bu hastalik iste hersey kurcalatio bize hersey karismiyacaz Rabbime ne verirse oHe şöyle yahuu :)
Bak mesela sol kulak memesinin yanağıma birleştiği yerde nohut kadar bişey çıktı. Gece üstüne yattım sanmıştım ama sabah bi dokundum kocaman top gibi bişey. Nolduğunu anlamadım ama 3 gün geçti azcık ufalmış. Panik yapmamak için 3 gündür dayanıyorum, iltihap olmuştur en fazla sıkarım diyip geçiyorum. İnşallah önemli bişey değildir.
Beni korkuya iten düşüncelerimin yönünü elimden geldiğince değiştirmeye çalıştığımda atak yaşamıyorun onu anladım. Eğer zayıf anıma denk gelirsede ne yaparsan yap rahatlayamıyorum bu hastalık böyle.
Riskli dönem atlatmak vs herşey Allahın bileceği iş kuzum. İnşallah erken gelmez bebişler hayırlısıyla vaktiyle alırız kucağımıza sağlıcakla.
Allah eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah.Aynen öle cnm.Rabbim.bilir o ne isterse bu hastalik iste hersey kurcalatio bize hersey karismiyacaz Rabbime ne verirse o
Yok yok kulak memesinin yanağa birleştiği yerde. Minik top gibi geliyor elime.Lenf bezidir belki cnm
Olcak cnm.ins Allahimiz var bu dunya imtihan herseyden korkarsak buda gunahmis dinledimde panik atakla.ilgili youtubedan yani imtuhan yaa.hersey olcak iyi olcak ha kolaymi yooo ama benim.almanyada arkadas anlatti yemi dogum etti onunki zor dogum olmus ama simdi gezio tozuo yaniAllah eli ayağı düzgün, akıl aza noksanı olmayan sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah.
Karnımdaki kasılmalar oldukça doğumu düşünüyorum bende. Allahın izniyle su gibi kolay olacak diyorum. Pozitif düşünmeye odaklıyorum kendimi. İnşallah kolay ve sağlıklı doğumlarımız olur vaktiyle..
Benim ilk doğumumda zordu. Sevmediğim dr.da nöbetçi olunca temelli zor geldi bana. Ama Allah büyük, bak ikinciyide nasip etti, onuda sağlıcakla alırım inşallah kucağıma.Olcak cnm.ins Allahimiz var bu dunya imtihan herseyden korkarsak buda gunahmis dinledimde panik atakla.ilgili youtubedan yani imtuhan yaa.hersey olcak iyi olcak ha kolaymi yooo ama benim.almanyada arkadas anlatti yemi dogum etti onunki zor dogum olmus ama simdi gezio tozuo yani
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar hayırlı hafta sonları
Günaydın kızlar nasılsınız. Holterden kurtuldum az önce ama sonucu ancak salı günü veriyorlarmış. Nasıl beklicem yaa...
Günlerdir üst üste olan atımlar holter takılınca azalmıştır eminim. Benide uyutmayan o atımlar kontrole gittiğimde bir kere bile olmadı, hemde sırtüstü yatırmalarına rağmen. Evde azcık uzansam daha şiddetli oluyordu.Eşim trip atıyor doktora gittiğim için. Bana sordu halterda dediğin şeyler (ek atım ) oldumu diye bende dedimki bir iki kere oldu sanırım pek hissetmedim. Oda dediki holterin uzun dönem takılanları car ondan taktır. Hep üstünde taşı. Dalga feçiyor küçümsüyor hatta yaşadığım şeye inanmıyor. Bu beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?