Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Canm erkekler hep öyle bos ver gitsin sen canını sıkma

Aynen öyle kızlar gerçekten erkekler anlamıyor. Bugün bana öyle diyince içimden ilk defa ona seninde başına gelirde anlarsın inşallah dedim. Sonra üzüldüm çünkü kimsenin yaşamasını istemediğim bişey ne panik atak nede başka sıkıntı. Rabbim şifa versin herkese. Takmamaya bir alışsam çok yol katedicem de işte. Böyle gelmişiz böyle gidiyoruz işte. İçimdeki canın yüzüsuyu hürmetine rabbim şifa versin. Ondan başka kimsem yok. Birde sizler varsınız işte sizlerdende allah razı olsun. İyiki varsınız

Benim çalıştığım kurumda biri vardı 40yaşlarında. 17 senedir panik atak rahatsızlığı varmış adamın. Birgün toplantıdan çıktık, asansörün önüne kahkaha atıyodu herkes. Yaklaşınca anladım ki adamın takıntılarıyla dalga geçiyolarmış. "Lan oğlum buna da mı titriyon sen", "aha kriz geçiriyo" felan diyolardı. O kadar kötü oldum ki ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor resmen, acımasızlık bu. Adam ter döküyodu yazık. Sanki atağı ben geçirmiş gibi oldum. Asansöre o adamla bir bayan bindi, kimseyi almadılar, musade isteyip bindim. Biraz konustuk, çok ağır geçiriyormuş normalde de. Arkadaşlarının bu tavrına alışmak için kendini zorlamak zorunda kalmış. Ama olmayınca kaçıyorum diyo. İlaç vs.de kullanıyor ama malesef çevrenin dürtücü lafı sözü tetikliyor işte. Azvık saygı ya. Böyle laubali insanlar gamsız gamsız devam ediyor, dalga geçiyor. Beddua etsen edemiyosun, Allah büyük ne diyelim..

Cnm insam beklemezmi tabi ki bekler hele ben zahide yetise bakiomya su tup bebek yaotiranlar olmayanlar falan yaa onlardaa dpgum istioo dusun bizler yaaa aslindaa dusunmiyecen herles edio bir sekilde ya 1 gun sonra geciooo bu duusnceler daha zor bence

hayırlı akşamlar kızlar iyiyim ben hamdolsun arada ek atımlarım devam ediyor.
Birşey sorucam size gece yatarken nasıl uyuyorsunuz ben sağıma ve soluma yatıyorum hep. Sırt üstü yatmıyorum korkuyorum damara baskı yapar falan yazıyo nette. Sizler napıyosunuz

Bende sol bi sag yari karnimin ustunde yoksa uyuyamiom

Sola yatmak ve yastığı yüksek tutmak tavsiye edilen ve isede yarıyor insan sırt ustu yatsa nefesi keslyor

y4zy4qmurum sende yoksun neyaoiomn nasilsin bana geldi yine atak su dogum cok dusundum bugun
Ben gündüz evi temizledim biraz, sonrada işlerimiz vardı onları hallettik.
Akşam çok stresliydim, sinirlendim bişeye daraldım. Şimdide teklemeler oluyor. Azcık strese gelmiyor valla ya. Aman napıyım, kendimi avutmam lazım. Sanki normalde olmuyor.

Ben sırtüstü yatınca nefesim yetmiyor.
En sağlıklısı sola yatmakmış, bende öyle daha rahatım ama uyuyamıyorum orası ayrı mesele :)
Ama çok acıyo ya bacağım kalçam kolum... mecbur sağa da dönüyorum, sabaha kadar döne döne geçiyor.

Ne isi cnm bebek icinmi ya bakkk uzulme stress etme bendede öle az kavgada gurultude kalbim fena oluor panik oluom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…