Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

y4zy4qmurum aynen canım ya sabaha kadar dönüp duruyorum ondan sonra her yerim ağrıyor valla. Stres bize hiç yaramıyor o konuda çok haklısın dün bende benim beş yaşındaki kızıma biraz sinirlendim kızdım hemen başladı. Rahat olmaya çalış düşünmeyelim dua edelim inşallah. Bunlar bizim sınavımız geçicek ve biz bebeklerimizi sağlıkla alcaz kucağımıza. Nefes çalışması yapsan canım bi nebze iyi gelir daralmalarına belki.

Ne isi cnm bebek icinmi ya bakkk uzulme stress etme bendede öle az kavgada gurultude kalbim fena oluor panik oluom
Yok canım evin işleri..
Böyle kötü olunca en azından psikolojik şükür diyip avutmaya çalışıyorum kendimi.
Benim oğlumda çok inat agresif olmaya başladı bir haftadır. Ne yapsam geçmiyor. Bebek alışverişinde daha da inatlaşıyor. Halbuki sadece kıyafet aldım çanta için. Onu mutlu etmekle geçti günümüz. Ama yinede içten birşeyler dürtüyor demekki. Yaşının normal gelişimiymiş zaten, 1 haftadır sabır taşı oldum. Eşimin de pek yardımını göremiyorum, şimdiden iki çocuk avutuyorum. Ama bende ağırlaşıyorum anlayan yok. Gecede yatmadan önce ekatımlar başladı hemen. Azcık sinir olmaya gelmiyor ya. Olursan ol napıyım dedim artık. Normalde de oluyosun zaten ne varsa sanki diye :) deli gibi konusuyorum böyle.
Nefes egzersizi hiç işe yaramıyor canım denedim. Arada halen deniyorum ama sonuç aynı.

Aii yerim ben o bebeyiiii sen iyisin ne guzek atlattinn darisi bize ins
Çok şükür atlattim nasıl olacak nasil geçecek derken bak 15 gün bitti.Hayırlısiyla sizlerde atlatacaksınız .öyle yada böyle geçiyor günler.Sonunda mukafatınız kucağınıza alacağınız saglikli bebekleriniz olacak insallah.inanın cektiginiz sıkıntılara değecek.Allah yardım ediyor yeterki sabırlı olalım Allaha güvenelim. Dogum sonunda sıkıntılar olmuyor mu oluyor .Ama en azından fizyolojik sıkıntılardan kurtuluyorsunuz (bel agrısı mide yanması mide bulantısı hareket etmede gucluk gibi)Bir de şu aşamada tedavi bile olsan bundan çocuğun etkilenmeyecek en azından bunu bilmek bile insanı rahatlatıyor.kayinvalidemler bizde onlar yardimci oluyor sonra annemler gelecek.yalnız kalmak istemiyorum insanın desteğe ihtiyacı oluyor bu donemde. Gelen gidene hizmet edecek yemek yapıp evi toparlayacak birileri gerekiyor.

Neguzel dedin cnm bidaha istermisin cocuk cnm sen epeduralmi yatin

Ilac kullanırken hamilelik gecirmişsin galıba çocuğa bir yan etkisi oldumu doğumdan sonra da ilaç kullandın mı cevap yazarsan sevinirim

Senin çocuğun nasıl emzirirken ilac kullandın mi

Panik duygu nasılsın artık bu siteye girmiyormusun

Neguzel dedin cnm bidaha istermisin cocuk cnm sen epeduralmi yatin
Epidural yaptım bu benim 2.çocuğum büyüğü 7 yaşında. Allah olmayanlara nasip etsin canım.Kardes şart .Biz 5 kardeşiz birbirimize çok destek oluyoruz .Kalabalık ailede büyüdüm .o yüzden sağlık sorunuma rağmen kızımında kardeşi olsun istedim

Kavuşursunuz inşallah .Ben sürekli dua ettim .Dualarım kabul oldu sağ salim atlattım çok şükür bu günüme.inanıyorumki sizlerde atlatacaksınız
Coook severim.kalabaliig ama malesef tek esimle kaldim kardeslerim.usakta saglik durumun derken oanik atak sade deme
Yok yaa istemionmu 3 istiorsan 1 yasinda hemen yao derim bak sonuc iyisin bana böle seyler lazim böle rahatliim sorda gecse geciorr bkkkkk burdasinn birsey olmuioo yok cnm olmuoooo demeleri lazim

Ben üçüncüye bakamam canim. çalışıyorum ben ilkinde 4 tane bakıcı değiştirdim ailemden bakacak kimse yok .Hem ben 40 yaşındayım bu yaştan sonra bu bile zor geliyor. panik atak yuzunden ağır ilaclar kullandıgim icin ilkini emziremedim. Bu hamileligimdede ilaçlar kullandım.O yüzden üçüncüyü düşünemiyorum canım. 2 tane yeter çok şükür.sonuçta birsey olmuyor geçiyor Birinci ikinci için zorluğa katlanır ama ucüncü için zorlamaya gerek yok.

Son düzenleme:
Ama bak
Ama bak normal yasina göre bak neguzel özendim seni vallaaa bakkk 40 yasdan sonra yapan iyimis diorlar

Senin ilk galiba. Sen mutlaka ikinciyi düşün derim. kardeş şart. benim kız çok mutlu şu anda.buyusede oynasak diyor
Ben birinciye yaomadan dusunuom ikinciye zaten diom esime suan maddi az iyi degiliz diom ikinciye ins saglik olsunda ikinciye alirim diom hahahha sukur yinede halimize cnm ama seni takdir ettin bak negizel sen yaptin bizde yaoariz deme

H
Ben birinciye yaomadan dusunuom ikinciye zaten diom esime suan maddi az iyi degiliz diom ikinciye ins saglik olsunda ikinciye alirim diom hahahha sukur yinede halimize cnm ama seni takdir ettin bak negizel sen yaptin bizde yaoariz deme
Ben yaptıysam herkes yapar diyorum .Birinciyi yapmadan ikinciyi dusunuyorsan bende seni takdir ettim canim.Allah yardım ediyor hersey olup bitiyor geçiyor. Daha geçen ay buraya ben doğum yaptım yazabilirmiyim diyordum bak ikinci hafta bitti bile

Cnm Allah yardim edio nasil sorluk olursa olsa insan evlat istio nekadar cok var tup bebeb isteyen bilionmu aglayan sukur halilize cnm gevior her sorluk aci yaaa hersey Allahtan ne geldiyse mukafati var dir jerseyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…