Pazartesi bi git cnmKızlar dun okulda ıs kazası gecirdm ayagm kapının arkasında kaldı tırnagım ters dondu pansuman yapıldı tırnak eski haline yerleştirildi ama canım cok yandı ayagm sargıda hamileyim dıye bir ıgne falanda olmadm sadece parol iki gun de bir pansumana gıdecem insallah enfeksiyon kapmaz Bugun rapor aldım evdeydim bıraz yemek ve iş yaptım tek ayakla suan belim ağrıyor yorulmusu
Eşim 41 yaşında kaynana 63 yaşındaJa kalabalik guzel oluir cnm ya
Iyi etmisin
Senin esin kac yasinda yaslilarmi kaynanangil
Geçmiş olsun ayağını dinlendirmen lazım îş yapacak biri yokmuKızlar dun okulda ıs kazası gecirdm ayagm kapının arkasında kaldı tırnagım ters dondu pansuman yapıldı tırnak eski haline yerleştirildi ama canım cok yandı ayagm sargıda hamileyim dıye bir ıgne falanda olmadm sadece parol iki gun de bir pansumana gıdecem insallah enfeksiyon kapmaz Bugun rapor aldım evdeydim bıraz yemek ve iş yaptım tek ayakla suan belim ağrıyor yorulmusu
Neguzel cnmEşim 41 yaşında kaynana 63 yaşında
Ailen almanyada mı orada ne kadar kalacaksın hayırlısıyla gidersin insallahNeguzel cnm
Sen nasil oldun sen.de ben.gibi kalabaligi sevion
Dua edin ins.pazar yolculuk almanyaya
Evet cnm almanyada ins saol bir haftaligina ins cnm orda bi ev doktruma gözukecem.bakim bogazim.birden suan agri degilde hani cok konusur bagirirsinya öle bi seyAilen almanyada mı orada ne kadar kalacaksın hayırlısıyla gidersin insallah
Oyy geçmiş olsun canım, inşallah çabuk düzelir, acısını çok iyi biliyorum. Pansuman yapıldığı için enfeksiyon riski azalmış, sende dikkat et olabildiğince.Kızlar dun okulda ıs kazası gecirdm ayagm kapının arkasında kaldı tırnagım ters dondu pansuman yapıldı tırnak eski haline yerleştirildi ama canım cok yandı ayagm sargıda hamileyim dıye bir ıgne falanda olmadm sadece parol iki gun de bir pansumana gıdecem insallah enfeksiyon kapmaz Bugun rapor aldım evdeydim bıraz yemek ve iş yaptım tek ayakla suan belim ağrıyor yorulmusu
Ailene kavuşuyosun Allahın izniyle :) hayırlı yolculuklar canım, güzelce sorunsuz gider gelirsin inşallahNeguzel cnm
Sen nasil oldun sen.de ben.gibi kalabaligi sevion
Dua edin ins.pazar yolculuk almanyaya
Benimde çok sık oluyor o ya. Ben tedirgin olup takınca da geçmiyor özellikle geceleri. En son uyur kalırsam sabaha düzelmiş oluyor. Sebebi nedir bilmiyorum, faranjitle felan mı alakalı acabaEvet cnm almanyada ins saol bir haftaligina ins cnm orda bi ev doktruma gözukecem.bakim bogazim.birden suan agri degilde hani cok konusur bagirirsinya öle bi sey
Aymen ya suan sanki bogazim bulanio gibi tuhaf ya bogazim bulanio acior böle korkuda oluor zaten Allah buyukBenimde çok sık oluyor o ya. Ben tedirgin olup takınca da geçmiyor özellikle geceleri. En son uyur kalırsam sabaha düzelmiş oluyor. Sebebi nedir bilmiyorum, faranjitle felan mı alakalı acaba
Bende böyle komple şişmişte boğuluyor gibi hissediyorum. Ilık suya limon damlatıp içiyorum yatışsın diye. Çünkü konuşursam daha çok rahatsız ediyorAymen ya suan sanki bogazim bulanio gibi tuhaf ya bogazim bulanio acior böle korkuda oluor zaten Allah buyuk
Evet xa insanda baska sey sanioo tovbe yarabbi Allah buyukBende böyle komple şişmişte boğuluyor gibi hissediyorum. Ilık suya limon damlatıp içiyorum yatışsın diye. Çünkü konuşursam daha çok rahatsız ediyor
böyle diyince en başta kendi annemi düşündüm ben. Adam akıllı bir kere sıkı sıkı sarılmamış, yavrum canım demeyen bir anneyi.. O yüzden ne diyim bilemedim. Yargılamak için yazmıyorum kesinlikle, Allah beni böyle etmesin evladıma karşı.Evet xa insanda baska sey sanioo tovbe yarabbi Allah buyuk
Korkuyla yasanmaz
Hica dedi gecen neyse hayirlisi o our dedi birsey geliorsa demekki o hayiri biz bilemeyiz Rabbim bizi uzermi annemin merhammeti bir Allahin sonsuz anneye bir verilmis dusun bir merhametli biz evladimiz iicn ne yapariz deme
Canım kendini hiç korkutma, benim eşimde şehir dışına gitmişti nasıl kalırım felan diyodum, ev giriş katta ve taşınalı 2 3 ay olmuştu. Öyle düşündükçe sürekli atak yokluyor ufak tefek.Herkese günaydın kızlar güzel mutlu rahat ve sağlıklı hafta sonları olsun inşallah. Benim eşim iki günlüğüne memleketine gitmek zorunda kaldı. Şehir dışına çıktı yani. İki gün nasıl kalıcam bilmiyorum. Kasıklarım belim devamlı ağrıyor. Allah korusun gözetsin inşallah hepimizi. Sizler nasılsınız.
Geçecek hayırlısıyla inşallah senin az kalmış bana göre. Bu dönemde misafir sğırlamak zor geliyor valla. İnsanların anlayışlı olması lazım.Canım kendini hiç korkutma, benim eşimde şehir dışına gitmişti nasıl kalırım felan diyodum, ev giriş katta ve taşınalı 2 3 ay olmuştu. Öyle düşündükçe sürekli atak yokluyor ufak tefek.
Akşam bizede eşimin akrabaları geldi çatkapı. gece sinir tuttu beni, eve baktıkca ağlayasım geliyodu. Allah yokluklarını göstermesin ama şu halde bazı seyler zor geliyor. Sabaha karsı kasıgımdaki sancı mahvetti. Belim ve sırtım ağrıdıkça uyuyamadım da. Allah kolaylıklar versn hayırlısıyla bi geçseydi zaman.
Sinirime dokunan çocuklarını salıp keyif yapanlar. Her odaya girip deşiyolar, ne var ne yok alıp getiriyolar. Çok sinir bi durum ya. Bu çocuklar heryerde böyle ve malesef anneleri pek umursamıyor. Bende gidiyorum misafirliğe ama oğlumu çaktırmadan takip ederim, izinsiz hiçbişey yapmaz, dağıttığını toplar.Geçecek hayırlısıyla inşallah senin az kalmış bana göre. Bu dönemde misafir sğırlamak zor geliyor valla. İnsanların anlayışlı olması lazım.
Aynen bende sevmem ama yapacak sey yok blki öbur odalar toplu degil benim mesela demeSinirime dokunan çocuklarını salıp keyif yapanlar. Her odaya girip deşiyolar, ne var ne yok alıp getiriyolar. Çok sinir bi durum ya. Bu çocuklar heryerde böyle ve malesef anneleri pek umursamıyor. Bende gidiyorum misafirliğe ama oğlumu çaktırmadan takip ederim, izinsiz hiçbişey yapmaz, dağıttığını toplar.
Eger tansiyonun düşük değilse sende ılık limonlu su iç yavas yavas. Bnmde cenem yorulmuş gibi, bişiler yerken sanki saatlerce açık kalmış gibi bi his oluyorAynen bende sevmem ama yapacak sey yok blki öbur odalar toplu degil benim mesela deme
Yanliz kaömak ilk gece korkarsim ama sonra seviomm
Kalabaligi ilk gun zor gelio sobra sevion ven kalabaligi seviom kendini dinleyemion anneden kardesten guc alion ama vak geldin hollandaya veeee esimle ben sukur simdi evlat ins ins hayirlisiyla almanyaya tasiniriz saglik olsun
Bigaz seyide bugun bi tuhaf bigazim kullagim biyere cikmadim ama evde mi ne usuttum grip gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?