Sagol canım bugun de pansuman a gittim bir hafta boyle kalsın dedı pansumancı.Oyy geçmiş olsun canım, inşallah çabuk düzelir, acısını çok iyi biliyorum. Pansuman yapıldığı için enfeksiyon riski azalmış, sende dikkat et olabildiğince.
Böyle durumlarda kantoron yağı elim ayağım oluyor benim. Herşeye çok iyi geliyor gerçekten. İstersen dr.una sorup kullan. Hamileykende sıkıntı olmaz sanırım. Ben güneş kızarıklığında bile kullandım. Oğlumun açık yarasınıda çok çabuk toparladı.Sagol canım bugun de pansuman a gittim bir hafta boyle kalsın dedı pansumancı.
Neguzel iste buyumustur masallah kac kilo oldu bebis dogdu yanjSlm fatma coj şükür bu halimize.burda hava çok kapalı yağmurlu kasvetli. Bebekle uğraşıyorum cok gazi var.dün gece gorumcem vardı bebek agladikca o ilgilendi altini degistirdi mamasini verdi.iyi oldu.
canım ben aralık ayında hasta oldum ve gıtmedıgım doktor kalmadı deli gibiydim beni hemen doktora götürün diyordum yoksa delirecem cok zor gunler gecirdim ordan oraya kaciyordum. artık yoruldum gercekten canımdan bezdim biliyorum asla delirmeyecegimi ama gelde bu hastalıga anlat durduk yerde icim yanıyor daralıyorum delirecem diye ne ders calısabiliyorum nede bisey ben bilgisayar ögretmeniyim ama daha atanamadım. cok calısıp bu yıl atanacaktım ama bu pis hastalık beni buldu yasayan ölüden farkım yok. yarınlarım yok cunku hastalık gecmıyor yasamak iskence oldu hergünü nasıl gecirecem diye migdeme kramp giriyor. herkes biseyin yok diyo bense yerin yedi kat dibindeyim 2 dk kendimi oyalasam sükür
Keşke birbirimize yardım edebilsek. Burda da kapalıydı bütün gün hava, şimdi birazcık atıştırdı yağmur. Gaz için kimyonlu su içirebilirsin canım, ölçüleri nette vardı, bnm oğlum kolik olunca denemediğimiz bişey kalmamıştı neredeyse.Slm fatma coj şükür bu halimize.burda hava çok kapalı yağmurlu kasvetli. Bebekle uğraşıyorum cok gazi var.dün gece gorumcem vardı bebek agladikca o ilgilendi altini degistirdi mamasini verdi.iyi oldu.
Artık dikkat etmen gerek, kaldırma öyle şeyler. Ben ev işini fazla yapsam ya da bişeyleri iterek felan çeksem o zaman bile akıntı artıyor. Allah korusun hepimizide bebişlerideNeguzel iste buyumustur masallah kac kilo oldu bebis dogdu yanj
y4zy4qmurum Allah buyuk ya ins birsey degildir
Bugun alisveris ettim az agir kaldirmdim yarin icun yolculuk icun suan belim.agrio ve akintim var hayirlisi ya
Bugün kimyon lu şu içilmeye başladım canim Sağol. .keşke aynı şehirde olsakKeşke birbirimize yardım edebilsek. Burda da kapalıydı bütün gün hava, şimdi birazcık atıştırdı yağmur. Gaz için kimyonlu su içirebilirsin canım, ölçüleri nette vardı, bnm oğlum kolik olunca denemediğimiz bişey kalmamıştı neredeyse.
Aktarda da vardır canım ama kv yapıyo 2 senedir. Kantoron çiçeğini kavonoza koyup üzerine zeytinyağı döküp kapatıyor. Tamamen doğal yani. Herşeye iyi geliyor netten bak kullanılan alanlara, neredeyse heryerde kullanılabiliyor. Yaralara, bakıma, sivri vs ısırdığında kaşıntıya, yanmaya o kadar çokki.. oğlum çok terliyor mesela, kıyafetler sürtüncede kızarıyor pişik gibi. Ona sürüyorum ertesine güne bişey kalmıyo acısıda geçiyor. Allah izin verirse bebil doğsun biraz toparlansın onada kullanmayı düşünüyorum. Kimyasallı kremlerden iyidir.Akıntı büyük dert gerçekten ama buna şükür allahım başka sıkıntı vermesin.y4zy4qmurum canım kantoron yağını aktardanmı alıyosun yaralar içinmi kullanıyosun sadece.
Benim bir haftadır fela akşamüstü uykum geliyor, dayanmaya calısıyorum ama sonunda halsiz kalıp uzanıyorum. Uyumuyorum ama 10 dk dinlenip kalkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Kafam ağırlaşıyor, döncek gibi bir his oluyor, vücudum boşlukta gibi oluyor felan.Uyudum uyandim.basim.agruo diye simdide agirlik var halsizlik basim dolu agir gibi agrimio ama
Aynen venimde öle cnm az iyiyun suan kalkamiomda yerimdenBenim bir haftadır fela akşamüstü uykum geliyor, dayanmaya calısıyorum ama sonunda halsiz kalıp uzanıyorum. Uyumuyorum ama 10 dk dinlenip kalkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Kafam ağırlaşıyor, döncek gibi bir his oluyor, vücudum boşlukta gibi oluyor felan.
Yatınca kalkarsam kötü oluyorum. Kalkınca geri yatamıyorum. Çok gıcık bi durum. Şükür halimize napalım..Aynen venimde öle cnm az iyiyun suan kalkamiomda yerimden
Aynen öle kollarimi kaldiramiom nefes zor aliom kalp hizli atio falan suan ixiyim sunur halsizlixim az gevtiYatınca kalkarsam kötü oluyorum. Kalkınca geri yatamıyorum. Çok gıcık bi durum. Şükür halimize napalım..
Süper bişeymiş bende deniyim inşallah bakalım becerebilcekmiyim. Sarı kantoro çayı içmekte bizim gibilere iyi geliyormuş. Ama hamilelik var işte.Aktarda da vardır canım ama kv yapıyo 2 senedir. Kantoron çiçeğini kavonoza koyup üzerine zeytinyağı döküp kapatıyor. Tamamen doğal yani. Herşeye iyi geliyor netten bak kullanılan alanlara, neredeyse heryerde kullanılabiliyor. Yaralara, bakıma, sivri vs ısırdığında kaşıntıya, yanmaya o kadar çokki.. oğlum çok terliyor mesela, kıyafetler sürtüncede kızarıyor pişik gibi. Ona sürüyorum ertesine güne bişey kalmıyo acısıda geçiyor. Allah izin verirse bebil doğsun biraz toparlansın onada kullanmayı düşünüyorum. Kimyasallı kremlerden iyidir.
Evet çayı da vücut için çok faydalıymış, ben de denemedim. Genelde bu yağ herşeyime yetiyor. Çatlaklar için felan da kullanılıyomuş. Ben ilkinde çatlafım zaten yağa kreme rağmen, annemde de olunca.. bunda sadece kremliyorum hiç önemli değil çatlak vs. Sağlık olsunda:)Süper bişeymiş bende deniyim inşallah bakalım becerebilcekmiyim. Sarı kantoro çayı içmekte bizim gibilere iyi geliyormuş. Ama hamilelik var işte.
Hep bu bilinçaltımıza yerleşen yorulursam daha kötü olurum, heyecanlanırsam daha kötü olurum gibi istemsiz kaygılar yüzünden oluyor. Ayrıca hani yarı oturur halde uzanıyoruz ya, mesela ben en cok öyle hissediyorum atımları ya da yatarken. Buna bir de mide bağırsak sorunları eklenirse arka arkaya oluyo geri kalkıyorum. Bunun moralini bozmasına izin verirsen amacına ulaşmış demektir. O yüzden olursa olsun, baktı ki seni korkutamıyo o zaman azalıyor.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün. Ben bugün dışarıdaydım çok yoruldum sanırım odanmıdır nedir ek atımları hissetmeye başladım yine bugün. Neden bukadar etkileniyorum hemen moralim altüst oluyor anlamıyorum. Alışmış olmak lazımdı sanırım. Mide sorunumda var tabi çok fazlasıyla hazımsızlık yaşıyorum. Allahıma şükrediyorum dua ediyorum başka dert olmasın. Gelir geçer inşallah herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?