Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sagol canım bugun de pansuman a gittim bir hafta boyle kalsın dedı pansumancı.
Böyle durumlarda kantoron yağı elim ayağım oluyor benim. Herşeye çok iyi geliyor gerçekten. İstersen dr.una sorup kullan. Hamileykende sıkıntı olmaz sanırım. Ben güneş kızarıklığında bile kullandım. Oğlumun açık yarasınıda çok çabuk toparladı.

Slm fatma coj şükür bu halimize.burda hava çok kapalı yağmurlu kasvetli. Bebekle uğraşıyorum cok gazi var.dün gece gorumcem vardı bebek agladikca o ilgilendi altini degistirdi mamasini verdi.iyi oldu.

Slm fatma coj şükür bu halimize.burda hava çok kapalı yağmurlu kasvetli. Bebekle uğraşıyorum cok gazi var.dün gece gorumcem vardı bebek agladikca o ilgilendi altini degistirdi mamasini verdi.iyi oldu.
Neguzel iste buyumustur masallah kac kilo oldu bebis dogdu yanj
y4zy4qmurum Allah buyuk ya ins birsey degildir
Bugun alisveris ettim az agir kaldirmdim yarin icun yolculuk icun suan belim.agrio ve akintim var hayirlisi ya

Keşke birbirimize yardım edebilsek. Burda da kapalıydı bütün gün hava, şimdi birazcık atıştırdı yağmur. Gaz için kimyonlu su içirebilirsin canım, ölçüleri nette vardı, bnm oğlum kolik olunca denemediğimiz bişey kalmamıştı neredeyse.

Neguzel iste buyumustur masallah kac kilo oldu bebis dogdu yanj
y4zy4qmurum Allah buyuk ya ins birsey degildir
Bugun alisveris ettim az agir kaldirmdim yarin icun yolculuk icun suan belim.agrio ve akintim var hayirlisi ya
Artık dikkat etmen gerek, kaldırma öyle şeyler. Ben ev işini fazla yapsam ya da bişeyleri iterek felan çeksem o zaman bile akıntı artıyor. Allah korusun hepimizide bebişleride

Akıntı büyük dert gerçekten ama buna şükür allahım başka sıkıntı vermesin. y4zy4qmurum canım kantoron yağını aktardanmı alıyosun yaralar içinmi kullanıyosun sadece.

Bugün kimyon lu şu içilmeye başladım canim Sağol. .keşke aynı şehirde olsak

Uyudum uyandim.basim.agruo diye simdide agirlik var halsizlik basim dolu agir gibi agrimio ama

Akıntı büyük dert gerçekten ama buna şükür allahım başka sıkıntı vermesin. y4zy4qmurum canım kantoron yağını aktardanmı alıyosun yaralar içinmi kullanıyosun sadece.
Aktarda da vardır canım ama kv yapıyo 2 senedir. Kantoron çiçeğini kavonoza koyup üzerine zeytinyağı döküp kapatıyor. Tamamen doğal yani. Herşeye iyi geliyor netten bak kullanılan alanlara, neredeyse heryerde kullanılabiliyor. Yaralara, bakıma, sivri vs ısırdığında kaşıntıya, yanmaya o kadar çokki.. oğlum çok terliyor mesela, kıyafetler sürtüncede kızarıyor pişik gibi. Ona sürüyorum ertesine güne bişey kalmıyo acısıda geçiyor. Allah izin verirse bebil doğsun biraz toparlansın onada kullanmayı düşünüyorum. Kimyasallı kremlerden iyidir.

Uyudum uyandim.basim.agruo diye simdide agirlik var halsizlik basim dolu agir gibi agrimio ama
Benim bir haftadır fela akşamüstü uykum geliyor, dayanmaya calısıyorum ama sonunda halsiz kalıp uzanıyorum. Uyumuyorum ama 10 dk dinlenip kalkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Kafam ağırlaşıyor, döncek gibi bir his oluyor, vücudum boşlukta gibi oluyor felan.

Aynen venimde öle cnm az iyiyun suan kalkamiomda yerimden

Süper bişeymiş bende deniyim inşallah bakalım becerebilcekmiyim. Sarı kantoro çayı içmekte bizim gibilere iyi geliyormuş. Ama hamilelik var işte.

Süper bişeymiş bende deniyim inşallah bakalım becerebilcekmiyim. Sarı kantoro çayı içmekte bizim gibilere iyi geliyormuş. Ama hamilelik var işte.
Evet çayı da vücut için çok faydalıymış, ben de denemedim. Genelde bu yağ herşeyime yetiyor. Çatlaklar için felan da kullanılıyomuş. Ben ilkinde çatlafım zaten yağa kreme rağmen, annemde de olunca.. bunda sadece kremliyorum hiç önemli değil çatlak vs. Sağlık olsunda:)
Kendinde çok rahat yaparsın, çok basit canım. Yazın bulabilirsen topla bulamazsan al ve kavonoza biraz doldur üstünede zeytinyağı dök. Olmaya başladığında zeytinyağını çekiyor azaltıyor üzerine tekrar ekle hepsi bu.

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün. Ben bugün dışarıdaydım çok yoruldum sanırım odanmıdır nedir ek atımları hissetmeye başladım yine bugün. Neden bukadar etkileniyorum hemen moralim altüst oluyor anlamıyorum. Alışmış olmak lazımdı sanırım. Mide sorunumda var tabi çok fazlasıyla hazımsızlık yaşıyorum. Allahıma şükrediyorum dua ediyorum başka dert olmasın. Gelir geçer inşallah herşey

Hep bu bilinçaltımıza yerleşen yorulursam daha kötü olurum, heyecanlanırsam daha kötü olurum gibi istemsiz kaygılar yüzünden oluyor. Ayrıca hani yarı oturur halde uzanıyoruz ya, mesela ben en cok öyle hissediyorum atımları ya da yatarken. Buna bir de mide bağırsak sorunları eklenirse arka arkaya oluyo geri kalkıyorum. Bunun moralini bozmasına izin verirsen amacına ulaşmış demektir. O yüzden olursa olsun, baktı ki seni korkutamıyo o zaman azalıyor.
Bende bugün öğlenden beri dışardaydım. Baya fazla yürüdüm çatı ağrım başladı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…