Aynen öyle canım takıp düşündükçe iyice boğuluyorsun o düşünceler içinde ve bedeninde tepki veriyor bi yandan. İyiki burası varda konuşuyoruz korkularımızı ve kaygılarımızı anlatıyoruz. Çünkü bir dostuma bunları devamlı anlatamıyorum ve ya eşime hergün kaygılarımdan bahsedemiyorum. Yaşamayan anlamıyor çünkü bu çok önemli. Burda hepimiz birbirimize benziyoruz yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı yanlız olmadığını bilmek bile güç veriyo insana ve birbirimize destek olmak çok güzel. İyiki varsınız kızlar sizi çok seviyorumNikaycıgım iyi yapıyor sn artık kabullenmekte bir gelişme cok fazla umursamamak lazım cok sey okuyup takip etmmk elimizden ancak bukadarı geliyor ama yalnız değilz hepimizde de var
Baktığım yerler alışveriş siteleri facebook falan birde şu marankinin ıspanak tere kürüne baktım panik atsk icinİnşallah korkularla kaygılarla alakalı değildir baktığın yerler :)
Ya o kürü gebelerde uygulayabiliyormuş geçen sene bir tv programında saraçoğllunun kendi ağzından duydum hamileler içinde uygun diye. Acaba yapsak olurmu fayda görürmüyüzBaktığım yerler alışveriş siteleri facebook falan birde şu marankinin ıspanak tere kürüne baktım panik atsk icin
Denemek lazım usenmemek lazimYa o kürü gebelerde uygulayabiliyormuş geçen sene bir tv programında saraçoğllunun kendi ağzından duydum hamileler içinde uygun diye. Acaba yapsak olurmu fayda görürmüyüz
Kesinlikle öyleHımm anladım insan çalisinca bir seylerle mesgul olunca kafası daha dagılıyor
Aynı noktadayız o zaman :) tek farkımız kaldı o da gebelik haftası galiba:))Günaydın kızlar inşallah güzel kaygısız sakin bir gün geçiririz hepimiz.y4zy4qmurum canım doktordan sonra baya rahatladım tabi doktorunda yorumlamaları önemliydi benim için. Olmuyomu yine oluyo tabi ama takıp dinlememeye çalışıyorum. Başka bişey gelmiyoki elimden
Bu bahsettiğin saraçoğlunun değil mi? O ise ben denemiştim onu 2 sene önce, aşırı çarpıntım vardı hiç geçmiyodu sürekli ağlama modundaydım. 1 aya yakın uyguladım. Hafiften bir sakinleştirici etki oldu bende sadece. Devam edemedim çünkü ıspanak ve tere böbrek taşını oynatıyordu. Dr uzak dur dedi, böbrek ağrısı daha bi fena.. mecbur bıraktım.Baktığım yerler alışveriş siteleri facebook falan birde şu marankinin ıspanak tere kürüne baktım panik atsk icin
Evet canim saraçoğunun kürü .carpintilarini geçirdi miBu bahsettiğin saraçoğlunun değil mi? O ise ben denemiştim onu 2 sene önce, aşırı çarpıntım vardı hiç geçmiyodu sürekli ağlama modundaydım. 1 aya yakın uyguladım. Hafiften bir sakinleştirici etki oldu bende sadece. Devam edemedim çünkü ıspanak ve tere böbrek taşını oynatıyordu. Dr uzak dur dedi, böbrek ağrısı daha bi fena.. mecbur bıraktım.
Bana bunu öneren bir akrabamızdı aile hekimi kendisi, yaşadığı bir olay sonrasında dönemsel olarsk anksyte panik yaşıyor ve bununla toparlanıyor. Tabi telkinlere de ara vermek yok.
daha once konulmus bi teshis yok ama tum yasadiklarim panik atak belirtileriyle ayni. hamilelikte son 1.5 aydir yasiyorum sikintilariMerveesez sende panik atak hastasimisin
1 ay kadar kullandığım süreçte bir fark olmadı malesef bende. Ama faydasını görenler var. O yüzden denemekte fayda var canım.Evet canim saraçoğunun kürü .carpintilarini geçirdi mi
Duzenli yapmismiydin canim1 ay kadar kullandığım süreçte bir fark olmadı malesef bende. Ama faydasını görenler var. O yüzden denemekte fayda var canım.
Melisa cayi ictim kanatsiz kuslari izliyorum.bebegin gaz sancısı var masaj yapıyorum. Kizimin odevlerni yaptırdımKizlar neyaptiniz yaa nasisinuz
Aii kiyamam resil atabilirmisin özelden bi bebeyi glrsemMelisa cayi ictim kanatsiz kuslari izliyorum.bebegin gaz sancısı var masaj yapıyorum. Kizimin odevlerni yaptırdım
Ben bugün biraz iş yaptım, çamaşırlar felan birikmeye başlamıştı. Son 1 saattirde hamurişiyle uğraştım eşim yarın götürücek. Şimdi oturdum 1erkek 1kadın izliyorum:) sen napıyosun nasılsın?Kizlar neyaptiniz yaa nasisinuz
evet canım düzenli yaptım. Sabah ve akşamdı yanlış hatırlamıyorsam.Duzenli yapmismiydin canim
Bende bugun yoruldum dinleniom cekerdek aldim yiyom can sIkintisindan belim ara sra agrio öle iste yeni bölummu severim bende onu 1 erkek 1 kadin 2 cocuguda bakmjstimBen bugün biraz iş yaptım, çamaşırlar felan birikmeye başlamıştı. Son 1 saattirde hamurişiyle uğraştım eşim yarın götürücek. Şimdi oturdum 1erkek 1kadın izliyorum:) sen napıyosun nasılsın?
evet canım düzenli yaptım. Sabah ve akşamdı yanlış hatırlamıyorsam.
Bel ağrıları benimde artıyor artık, yemek yapasıya sızlıyor. Aynen bende bakmıştım, eski yeni hiç farketmiyor bayılıyorum bunlara:)Bende bugun yoruldum dinleniom cekerdek aldim yiyom can sIkintisindan belim ara sra agrio öle iste yeni bölummu severim bende onu 1 erkek 1 kadin 2 cocuguda bakmjstim
Aynen öle hahahBel ağrıları benimde artıyor artık, yemek yapasıya sızlıyor. Aynen bende bakmıştım, eski yeni hiç farketmiyor bayılıyorum bunlara:)
Tabi canım. Olcak artık. Hele son ay..Aynen öle hahah
Ya normal ya bel agrisi bel yamuluoo bunada sukur ya
Karnindekimi yanindakimi hahahTabi canım. Olcak artık. Hele son ay..
Benim kızın coşma saati geldi :)
Karnımdaki:))Karnindekimi yanindakimi hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?