Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Nikaycıgım iyi yapıyor sn artık kabullenmekte bir gelişme cok fazla umursamamak lazım cok sey okuyup takip etmmk elimizden ancak bukadarı geliyor ama yalnız değilz hepimizde de var
Aynen öyle canım takıp düşündükçe iyice boğuluyorsun o düşünceler içinde ve bedeninde tepki veriyor bi yandan. İyiki burası varda konuşuyoruz korkularımızı ve kaygılarımızı anlatıyoruz. Çünkü bir dostuma bunları devamlı anlatamıyorum ve ya eşime hergün kaygılarımdan bahsedemiyorum. Yaşamayan anlamıyor çünkü bu çok önemli. Burda hepimiz birbirimize benziyoruz yaşadıklarımız üç aşağı beş yukarı aynı yanlız olmadığını bilmek bile güç veriyo insana ve birbirimize destek olmak çok güzel. İyiki varsınız kızlar sizi çok seviyorum

Baktığım yerler alışveriş siteleri facebook falan birde şu marankinin ıspanak tere kürüne baktım panik atsk icin
Ya o kürü gebelerde uygulayabiliyormuş geçen sene bir tv programında saraçoğllunun kendi ağzından duydum hamileler içinde uygun diye. Acaba yapsak olurmu fayda görürmüyüz

Hımm anladım insan çalisinca bir seylerle mesgul olunca kafası daha dagılıyor
Kesinlikle öyle
Aynı noktadayız o zaman :) tek farkımız kaldı o da gebelik haftası galiba:))

Baktığım yerler alışveriş siteleri facebook falan birde şu marankinin ıspanak tere kürüne baktım panik atsk icin
Bu bahsettiğin saraçoğlunun değil mi? O ise ben denemiştim onu 2 sene önce, aşırı çarpıntım vardı hiç geçmiyodu sürekli ağlama modundaydım. 1 aya yakın uyguladım. Hafiften bir sakinleştirici etki oldu bende sadece. Devam edemedim çünkü ıspanak ve tere böbrek taşını oynatıyordu. Dr uzak dur dedi, böbrek ağrısı daha bi fena.. mecbur bıraktım.
Bana bunu öneren bir akrabamızdı aile hekimi kendisi, yaşadığı bir olay sonrasında dönemsel olarsk anksyte panik yaşıyor ve bununla toparlanıyor. Tabi telkinlere de ara vermek yok.

Evet canim saraçoğunun kürü .carpintilarini geçirdi mi

Kizlar neyaptiniz yaa nasisinuz
Ben bugün biraz iş yaptım, çamaşırlar felan birikmeye başlamıştı. Son 1 saattirde hamurişiyle uğraştım eşim yarın götürücek. Şimdi oturdum 1erkek 1kadın izliyorum:) sen napıyosun nasılsın?
Duzenli yapmismiydin canim
evet canım düzenli yaptım. Sabah ve akşamdı yanlış hatırlamıyorsam.

Bende bugun yoruldum dinleniom cekerdek aldim yiyom can sIkintisindan belim ara sra agrio öle iste yeni bölummu severim bende onu 1 erkek 1 kadin 2 cocuguda bakmjstim

Bende bugun yoruldum dinleniom cekerdek aldim yiyom can sIkintisindan belim ara sra agrio öle iste yeni bölummu severim bende onu 1 erkek 1 kadin 2 cocuguda bakmjstim
Bel ağrıları benimde artıyor artık, yemek yapasıya sızlıyor. Aynen bende bakmıştım, eski yeni hiç farketmiyor bayılıyorum bunlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…