Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Aminnn çok sağol canım allah razı olsun içimi rahatlattın yine gerşey her risk var evet söylemek zorundalar bu normal allahın izniyle bişey olmadan sağlıkla atlatırız hepimiz.

Aminnn çok sağol canım allah razı olsun içimi rahatlattın yine gerşey her risk var evet söylemek zorundalar bu normal allahın izniyle bişey olmadan sağlıkla atlatırız hepimiz.
Hadi sen sezaryenlisin bunu takıyosun. Ben normal doğurdum, kendi dr.um yoktu, zor geçti. İkincide geçen ay aynı dr.a gitmeye başladım yine özelde ve bende korku tavan yapıyor bazen. Soğuk aldığımda felan karnım ağrıyor, bir de afedersn ilaçtan ötürü ishal yaşadığım için onunda sancısı oluyodu. O anlarda doğumu düşünüyorum napıcam ben diye..
Burda doğum hikayelerini felan okuyorum bazılarına içim gidiyor. Sancı geliyor sıklaşana kadar gitmiyolar. Gittiklerinde açılma en az 6 7 cm olmuş oluyor. Suni sancı alsalar bile 1 saat kadar ancak alıyolar. Ben ilkinden dolayı suni sancı dediler mi ağlıcak hale geliyorum ya

Normal doğum yaptığına göre gerçekten cesaretlisin en güzeli ve en temizi bencede ama bana göre değil. Yinede korkmak ve gerilmek boşa çünkü herşey olacağına varıyor. Ben ilkinde iki saat sancı çektim fakat normali beceremedim çünkü atağım tutmuştu beni direk sezeryana aldılar. Bi şekilde alıyolar bebişleri ordan işte hayırlısı olsun

Hepimiz için en hayırlısı olsun canım.
Şuan Allahın izniyle vaktiyle sağlıkla yine normal istiyorum çünkü bebişi gördüğüm an yaşadığım huzur ve mutluluk paha biçilemezdi benim için , tüm sancı o anda kesiliyor. İnşallah bu kez kolay, sunisiz, sıkıntısız bir doğum olur Allahın izniyle sağlıcakla..

Cnm niye zor oldz suni sanci evet ins olmayiz cnm ya ben burda arkadasla konustum diorki oda eoedursl normal istemis gercekten prenses dio cook kolaymis

Cnm niye zor oldz suni sanci evet ins olmayiz cnm ya ben burda arkadasla konustum diorki oda eoedursl normal istemis gercekten prenses dio cook kolaymis
Suyum gece geldi bnm, hastaneye gittiğimde dr cagırmadılar. Hemen doğum olmuyomuş. Beklerkende suyum bitmiş. Doğumda susuzdum. Kendi sancım varken sunide aldım, harpten çıkmış gibiydim doğumdan sonra.

Ayy oyle mı dedi niye herkes uc sezeryana birsey demiyor benmde uc ınsan cok dogruları duyuncada tedirgin oluyor

Kizlar herkes uyudumu ben aksamdan uyumuşum oglum hastaydı yanında kıvrıldm saat on biri gec erek kalkmışm artık alışkanlık oldu bu aksam yatmaları

Kizlar herkes uyudumu ben aksamdan uyumuşum oglum hastaydı yanında kıvrıldm saat on biri gec erek kalkmışm artık alışkanlık oldu bu aksam yatmaları
Yok canım benim uyku düzenim sıfır. Gece kuşu gibi oturuyorum. Geçmiş olsun bu arada.

y4zy4qmurum nasil bi snaci ama bak ökmedin acudan ven öle seyle rahatliim sanci cook cektin ama ayaktasin
Çok şükür canım Allah yardım ediyor.
Ben bunuda normal istiyorum Allahın izniyle, kolayca sağlıklıca olur inşallah. Bende sancıyı evde çekip hastaneye gittiğinde çok açılması olanların hikayelerini okuyorum. Çok moral oluyor. Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin inşallah.

Evet benim.arkadaslarda zor digum ettik dior ama bkrsey olmadi bak diorlarys morel oluor Allah var diorlsr ysni öle Allah yardim etmezse ölemeyiz bile hersey Allahtan

Evet benim.arkadaslarda zor digum ettik dior ama bkrsey olmadi bak diorlarys morel oluor Allah var diorlsr ysni öle Allah yardim etmezse ölemeyiz bile hersey Allahtan
İnşallah herkesn gönlüne göre bir doğum olur.genelde oyle derler hemen en ufak sancıda hastaneye gidersen cok yıpranırsın ama sancı oldugunu bilip evde iyice sancıyı cekıp gidersen dogum daha kolay oluyormus hem psikolojik olarak da hastane ortamından cok fazla insan etkilenmiyor genelde tecrübeli anneler ikinci dogumlarında öyle yapıyorlar

Biri bana anlatmıştı sancım gelmişti ama gitmedim sıklaşana kadar evde iş miş yaptım iyice oyalandm öyle gittm demişti kaynannmda bahçede calıstım yun cırptım oyle gittim Dr demis sen ne yaptın tansiyon dusmus bunları duyunca sanki cok kolay gibi geliyor ama herkesin arıya karsı dayanma gücü farklı

Evet öyle. Eğer ilkinde sancım gelmiş olsaydı bende bir süre evde geçirmeyi düşünmüştüm ama gelen suyun haddi hesabı yoktu. Hastane 80 km uzaktaydı. Şimdi hastane yakın. Eğer sancım başlarsa evde çekmek istiyorum Allahın izniyle.zaten gece gidince nöbetçi dr bakıyor sabah gelince. O yüzden kendi dr.umu istiyorum. Ünşallah herşey yolunda ilerler

Amin inşallah..
Sen nasıl oldun canım iyi misin?
Hamdolsun canım iyiyim. Karnımda felaket gaz sancısı var. Kabızlıkta var afedersin. Belim ağrıyor, allaha sığınıyorum başka sıkıntı vermesin bunlar neki çekiliyor gidiyor işte. Evle uğraşıyosun çocukla uğraşıyodun derken zaman akıyo. Sen nasılsın canım herşey yolundamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…