- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Amin aminnn..Hamdolsun canım iyiyim. Karnımda felaket gaz sancısı var. Kabızlıkta var afedersin. Belim ağrıyor, allaha sığınıyorum başka sıkıntı vermesin bunlar neki çekiliyor gidiyor işte. Evle uğraşıyosun çocukla uğraşıyodun derken zaman akıyo. Sen nasılsın canım herşey yolundamı
Ya soğuklardan sanırım bu karın ağrıları falan. Ayaklarımıxı üşütüyoruz sanırımben az önce sıcak su torması koydum ayaklarıma biraz rahatladım.Amin aminnn..
Canım armut ye bol bol. Üstünede su iç. Kuru kayısıdan daha çok faydası oluyordu bana. Gaz sancın için yemeğine kimyon ekleyebilirsin. Benimde az önce karnım ağrımaya başladı, değişik bir ağrı neyin nesiyse.
Bu arkadasımın ilki normaldi, ikinci seaaryen oldu. Daha bugün öğlen konuştuk sezaryeni acıyı felan. Gece de sezaryen oldu :) ama maşallah gayet iyi ikiside. Onu görünce biraz cesaret geldi tabi:) ama paniğin kaygıları yine de geçmiyor malesef.Cnm cok usakmis ya acil birsey olsa off yani Allah varda zaten yani cok sukur ama ya iste ins istedigimiz givi olur sancimiz dogumumuz ama korkmayalim yaaa herkes yaoiooo istiorrr olmayanlara dusunuom sukurrr ben neyden cekiniom sevmiom bilionmu hani o elbiseye giyionmu ciplak oluonya onu sevmiom yaa
Bak korku flaanda kalmior deme cnm neguzel ai ins yaabende merak ediomKızlar ben arkadaşımın doğumuna gittim apar topar :)
İkinci bebişti, akşam kasılmaları oluyordu tlfnda konuştuk, suyuda gelince hoop hastaneyr geldi ama şartlar elvermediği için sezaryene almış dr. Biz gittiğimizde girmişti. 1 saat sonrasında herşey bitmiş bebişe kavuşmuştu :)
Nasıl güzel bir duygu ya Allahıma şükürler olsun, bizleride sağlıcakla kolayca kavustursun inşallah. Annesi kalkamadığından kucağıma alıp tuttum öyle emzirdi, çok güzeldi :) bir an önce zaman geçsin istiyorum hayırlısıyla :)
Kız grip olacağını bile bile niye daha çok korkutuyosun kendini. Bi sakin ol :)Bak korku flaanda kalmior deme cnm neguzel ai ins yaabende merak ediom
Benimde bogazim yutkununca agrio kasinio grip olcam halsizimde kullagimda sag virp virp sesler var hani kirlenirya öle yani grip isuttum biliom dua edin ya terliomm suanda bayilcak hizzim var
Bilmiom ki öle dedim grip diye ins öledir bakalim annemdegimya ev dojtoruna gidebilcem eskiden gittigim doktorumaKız grip olacağını bile bile niye daha çok korkutuyosun kendini. Bi sakin ol :)
Bende akşam yemeği az yedim normalden de az. Sonra da arkadaşın doğumu vs olunca hastanede acıktım. Yarım saat oldu eve geleli, bişeyler yedim mecburen çünkü şekerim tansiyonum yine aynı anda düşüyordu büyük ihtimalle, titremeye felan başlamıştım. Gece yemek yiyebilen biri değilim, şimdide rahatsız oldum, çarpıntı tuttu yatırtmıyoda. Nasıl dinlencem bilemedim
Sevinmez miii :)Bilmiom ki öle dedim grip diye ins öledir bakalim annemdegimya ev dojtoruna gidebilcem eskiden gittigim doktoruma
Ya insan sevinio deme korkuda kalmio deme dogumu beklio sevincli sey kac hafalik oldu bebeyi anne yasi kac niye sezaryan aniden sancisi varmisya neguzel ya mis cennet kokulu
Neguzel bak mudahale ediorlsr öle nasip is hsyirlosoyos demrkki cnmSevinmez miii :)
40 haftası dolcaktı yarın. Annesiyle aynı yaştayız bikaç ay sonra 28 olcaz inşallah. Bebeğin başı büyük ve tam yerleşemediğinden yukarda duruyo demiş dr. Hiç açılması yokmuş. Anneyide bebeğide yormayıp sezaryene alalım demiş. Sancısı yoktu arkadaşımın, sadece 5 dk da 1 kasılıyodu. Ama o da açılma yapmamış
Tabiki cnm dr.lar müdehale için var sonuçta.Neguzel bak mudahale ediorlsr öle nasip is hsyirlosoyos demrkki cnm
Sende azda olsa yendinmi klrkunu
Suanlik bendede azaldi Rabbim koruoo ya ben inaniorum ve herkrs daha daha istio egerki cookk abartili olsaydi yapmasdi dedi arkadss ve yeni dogsn yapan arkadasim burda yine istior ininciye ki o 12 saat sanci cekmis sunide vernisler epeduralde almislarTabiki cnm dr.lar müdehale için var sonuçta.
Korkum kısmen azaldı gibi ama şuan ne yapsamda geçmez zaten. Son haftalarda Allah cesaret veriyor, Artık korkuyu felan düşünmeyip saddce olsun istiyosun
Eğer epidural tuttuysa zaten sancı hissetmiyor ki cnm. Ben epiduralsizdim. Onca sancıya rağmen Rabbim korudu şükürSuanlik bendede azaldi Rabbim koruoo ya ben inaniorum ve herkrs daha daha istio egerki cookk abartili olsaydi yapmasdi dedi arkadss ve yeni dogsn yapan arkadasim burda yine istior ininciye ki o 12 saat sanci cekmis sunide vernisler epeduralde almislar
Amin canım inşallah. En yakın ben varım galiba ve yusuf yusufff oluyorum bazen :))y4zy4qmurum canım arkadaşın için çok sevindim allah bizide sağlıkla kavuştursun inşallah. Gecen nasıl geçti dinlenebildinmi çarpıntın nasıl oldu canım. Bu sabahta yine bende hem çarpıntı hem ek atım oldu niye bilmiyorum ama şuan geçti artık. Takmayıp düşünmeyince geçiyor. Bu anlarda inanki senin telkinlerini düşünüyorum rahat ol uğraş bul diyorsunya unutmaya çaşışıyorum takmayınca bi bakmışsın gidiyor gerçekten. Buna şükür.
Canım merhaba hayırlısı olsun şimdiden ama bu soruyu en iyi doktorun cevaplar. Sakin olmaya çalış biz burda birbirimize terapi yapıyoruz konuşarak buraya gel yaz sıkıntını. İlaç mümkün olduğunca kullanma derimMerhaba arkadaşlar, aşılama yöntemine başvuracağız en yakın zamanda. Ama bebek fikri bile maalesef beni strese sokuyor(panik ataktan dolayı) son zamanlarda İlaçsız idare ederken,tedavi zamanı yaklaştıkça full stres oluyorum, aşılama sürecinde de stres yaşamak istemiyorum tabiki. Aslında doğurganlık anlamında bende de eşimde de sorun yok, buara böle bi yöntem gerekti diyelim :) Bu aşılama ilacı döneminde sakinleştirici kullansam süreci etkiler mi, çocuk olasılığını düşürür mü
İnşallah ya evet az kaldı allahın izniyle. Rabbim isteyen herkese nasipetsin :)Haklısın. Bir hamile kalsam o bebiş için güçlü durucam inşSana da az kalmış ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?