- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Merhaba, Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah:)Merhaba arkadaşlar, aşılama yöntemine başvuracağız en yakın zamanda. Ama bebek fikri bile maalesef beni strese sokuyor(panik ataktan dolayı) son zamanlarda İlaçsız idare ederken,tedavi zamanı yaklaştıkça full stres oluyorum, aşılama sürecinde de stres yaşamak istemiyorum tabiki. Aslında doğurganlık anlamında bende de eşimde de sorun yok, buara böle bi yöntem gerekti diyelim :) Bu aşılama ilacı döneminde sakinleştirici kullansam süreci etkiler mi, çocuk olasılığını düşürür mü
Canım katılıyorum sana gerçekten bende ıkı aydır bu sıtedeyım gercekten çok faydasını gördüm bugün bır vhatsap grubumuz vardı arkdslarla bana mj atmış sen daha ıyısın herhalde bıze mj atmadgna göre burayla ılgılenmekten başkasına fırsat kalmıyor çok kötü olmadm ıkı aydır pek ınsan demek alışıyor beynıde kabul edıyorMerhaba, Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah:)
Daha yolun başındayken ilaç mı etkiler stres mi dersen beynin tabiki sana ters çalışır. Olabildiğince olumlu cümleler kurmaya çalış ki beynine olumlu sinyaller gitsin, o zaman başetmek bir nebze daha kolaylaşır:) zaten durumuna göre bir yol çizilir ve idare edemeyecek olursan o zaman gerekli tedavi uygulanır. Ama eminim sende bir anne adayı olarak üstesinden gelebilirsin:) hepimiz fazlaca sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz, pes etmek üzereyken birbirimizi yeniden motive ediyoruz. Çok büyük faydası var buranın. Sende içinden geldiğince korkularını sıkıntılarını yaz buraya, ilaç gibi gelecek telkinlerimiz mevcut :)
Cnm hastayim yattim ya bigazim agrio kullagim atesim var doktora gittim usutme dedi birseyde vermedi bigaz acisi cekiom yutkunamiom ve halsizim ama sukur cok aukur bebekte hareketi yok kafayi takiom ama sen normal dion ins dua edin yarin gidecem valtircam sirun yoktur dua edin
Aynen canım, bu hastalığın karşısında dik durabildiğimiz sürece ataklar hafifliyor. Kaygılarıda sürdürmemeyi öğrenirsek tam olcak. Allah büyük, hepimizin şifasını versin bundan beter etmesin inşallah.Canım katılıyorum sana gerçekten bende ıkı aydır bu sıtedeyım gercekten çok faydasını gördüm bugün bır vhatsap grubumuz vardı arkdslarla bana mj atmış sen daha ıyısın herhalde bıze mj atmadgna göre burayla ılgılenmekten başkasına fırsat kalmıyor çok kötü olmadm ıkı aydır pek ınsan demek alışıyor beynıde kabul edıyor
Geçmiş olsun canım. Ihlamura bal ya da limon karıştır ılıkken iç boğazını yumuşatır.Cnm hastayim yattim ya bigazim agrio kullagim atesim var doktora gittim usutme dedi birseyde vermedi bigaz acisi cekiom yutkunamiom ve halsizim ama sukur cok aukur bebekte hareketi yok kafayi takiom ama sen normal dion ins dua edin yarin gidecem valtircam sirun yoktur dua edin
Sendende Allah razı olsun canım. Hamilelik gibi hassas bir dönemde insan daha da yoğun yaşıyor bu hastalığı ve burda yalnız olmadığımızı bilmek, bende olanın başkasında da olduğunu görmek, hastalığı kabullenmeyi sağlıyor. Aslında normal olduğunu bilip bir türlü buna inanamamak gibi bir zorumuz var ve burada bunun üstüne gidebiliyoruz desteklerimiz sayesinde.Burda birbirimize anlattıkça "aa bende anırmallik yok bu başkasındada olabiliyor" düşüncesi çok rahatlatıyor. Bizim bitek alarm merkezimiz hassas kendimizi bolca dinleyip hemen hastalık buluyoruz. Dinlediğimiz içinde vücut verdiği tepkiyi dahada uzatıyor ve aslında hafif olan bi ağrıyı bile aslında çok acı veriyomuşçasuna hissediyoruz. Benimde henüz iki ay olmadı buraya katılalı ama herkesten razı olsun rabbim kızlarla konuşmak beni çok rahatlatıyor. Onlar iyiki varlar.
Atesim suan sabit cnm hareketleri var coj sukur cogu zaman gece edio hahah dun varya gece 2 de iki kolumun arasini arkasi bi agri ama varya önune göysune vurdu agri tabi ben panik ettin basim dlndu bayilcaktim agliom nefesim alamadim korkudanSendende Allah razı olsun canım. Hamilelik gibi hassas bir dönemde insan daha da yoğun yaşıyor bu hastalığı ve burda yalnız olmadığımızı bilmek, bende olanın başkasında da olduğunu görmek, hastalığı kabullenmeyi sağlıyor. Aslında normal olduğunu bilip bir türlü buna inanamamak gibi bir zorumuz var ve burada bunun üstüne gidebiliyoruz desteklerimiz sayesinde.
Bak işte ben sana diyorum ki böyle anlarda direk fırlayıp kalkarsan, olumsuz düşüncelere dalarsan atağı yaşamadan kaçamazsın. Bende öyleydim çünkü gerçekten panikten olduğuna ikna olamıyodum.Atesim suan sabit cnm hareketleri var coj sukur cogu zaman gece edio hahah dun varya gece 2 de iki kolumun arasini arkasi bi agri ama varya önune göysune vurdu agri tabi ben panik ettin basim dlndu bayilcaktim agliom nefesim alamadim korkudan
Bu hic olmadi arka belim ustu iki kolumun arasi öle olunca korktum baya kötu sanciydiBak işte ben sana diyorum ki böyle anlarda direk fırlayıp kalkarsan, olumsuz düşüncelere dalarsan atağı yaşamadan kaçamazsın. Bende öyleydim çünkü gerçekten panikten olduğuna ikna olamıyodum.
Benimde halen oluyor sol göğsüme sancı giriyor ama fırlamıyorum hemen, daha öncede oldu diyorum. İlk başta önceden de bu durumu yaşadığımı aklıma getiriyorum. Eğer kaygı ile başa çıkamazsam gidip balkona çıkıyorum, kendime kahve yapıyorum. Eğer ki çok zayıf bi anıma denk gelirse daha da üsteliyor ve o atağı yaşıyorum. Ama dediğim gibi öncesinde üstüne gidiyorum.
Sen şuan hamilesin ve daha çok dikkat etmelisin, bebişte strese giriyor sonuçta.
Ins cnm yaa o agri neydi ama uzaniom gecmek bilmedi kardeslerim.hamilesin belinin heryeri agror diorlsr hayirlisi ya Allah buxukBaşedebilmeyi öğrenmek önemli çünkü illaki yaşıyoruz bu durumu çünkü hassasız. Fatmacım düşünme çok fazla. Bende her seferinde kendimi ikna edemiyordum panikten olduğuna ama emin ol panikten. Kordüğüm gibi panikledikçe dolanıyo. Sakince gidişini bekleyebilsek daha kolaylaşacak belki işimiz.
O bahsettiğin ağrı bende boyun düzleşmesinden dolayı sıkça oluyor. Ya tam ortada ya da hafif solda oluyor. Önce göğsümde başlıyor. Her defasında panikten mahvoluyodum.Bu hic olmadi arka belim ustu iki kolumun arasi öle olunca korktum baya kötu sanciydi
Hasta olmayinn ben gribim.bakO bahsettiğin ağrı bende boyun düzleşmesinden dolayı sıkça oluyor. Ya tam ortada ya da hafif solda oluyor. Önce göğsümde başlıyor. Her defasında panikten mahvoluyodum.
İki gündür arkadaşımın yanına gidiyorum, kalkamadıgı için yardım ediyorum bebişe felan bakıyorum. Oda çok sıcak hastanede, oğlum bunalınca da dışarı çıkıyoruz. Terleyip soğuyorum, bu yüzden de kulunç gibi girmesi yakındır sanırım.
Bebiş iyi şükür, yarın çıkcaklar inşallah.Hasta olmayinn ben gribim.bak
Eh nebek nasil kac kilo dogduydu
Aii heycanlandim bende
Sonuç itibariyle önceden yaşadın bunları, kafandaki korkuları atak anında şekillendiriyosun hepsi bu. Sanki gerçekmişcesine yaşıyosun. Değil mi ?Aynen, stres olmayacağım ne saçma diyorum, şimdiden içimde hafif bir sıkıntı. Ve ne saçma dimi? En ufak bir sorunum yok aslında hayatımda. Geçmişimde yaşadım ya tekrarlıcak korkuları var? Üstüne gitmekten bahsetmişsiniz, nasıl mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?