Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende de bel agrısı basladı cok zor gercekten hele ıs yapınca daha kotu oluyor

Cay da öyle ama kahve ozellıkle bırde aksam ıcmıssen hem uykusuzluk hemde heyecean yapıyor ben kahve cok severdm ama hamılelkte daha hıc yaklasamyrm kokusu bıle ısmı bıle benı kotu edıyor hamılelgmnn ılk ayında basıma geldıgı ıcın soyluyorm ama dedıgınz gıbı bır sebep olmasına bıle gerek kalmadan da olablyr bol bol dua ederek ortamı degstrerek dusuncelerı farklı yerlere cekerek inşallah bıraz daha rahatlayablrz

Canım benim biliyorum o zor dönemlerini. Lohusalıkta da değişen bişey olmamış. Keşke azcık anlayış gösteren olsaydı. Benim kv.de hep der, sen varsan çocuklarında eşinde var ama sen yoksan kimse yok diye. Önce "ben" demeyi öğrenmemiz gerek. Benimde zor geçiyor, eşim umursamıyor çoğu zaman. Ascık halsiz olsa uykusu olsa yatar hemen. Biri bişey dese kızar felan. Ama ben karnım kasılıyor, kramp giriyor felan desem öyle bakar. Sanki abartıyomuşum gibi. İçinde kötü bir düşünce olmasa bile o bakış huzursuz ediyor insanı. Beni azcık zorlayacak bir işi "ben yaparım" diyosam üstelemez. Amaann sağlık olsun canım. Dünyanın düzeni bu. Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah

İşte bak kafanda öyle odakladıysan 2 yudum kahve bile dokunuyor. Benimde öyle malesef. Mesela canım çok istiyor gidip hazırlıyorum keyifle içiyorum, zerre sıkıntı vermiyor. Ama mesela misafire felan ikram ederken kendime isteksiz yaparsam o an aklıma ya dokunursa diye geliyor ve kesinlikle o gece huzursuz oluyorum. Dr.um bile günde bir fincan içebilirsin diyor, hiçbişeyi yasaklamıyor. Ama ben kuruntu yaptıkça bazı şeylerden geri duruyorum.
Ortam değiştirmek, kafayı dağıtacak bir sebep bulmak, temiz hava almak vs hafifletiyor.

Bu sohbetin üzerine kahveler bendennnn
Bu arada yeni yılınız kutlu olsun kızlar.
Hepimiz için hayırlı, sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol nasipli bol kazançlı bir yıl olur, ailemizle evlatlarımızla birlikte inşallah.

El halimizden anlamıyor ama eşlerimizde el gibi aynı iki gün şikayet et oram buram diye üçüncü gün suratının şekli değşiyır benimkininde. Bendede bugün karnımda gaz şişlik var oda nefes darlığı ve çarpıntı yapıyor.

İyi yıllar olsun kızlar sağlıkla mutlulukla ve evlatlarımızla inşallah . Kahve normalde içmem canım ama seni kırmayım bugün y4zy4qmurum :)))

Aynen canım. Kendileri grip olsa söylenir dururlar ama biz azcık söylensek surat düşer. düz mantıklılar, empati yok :)
Daha şimdi tartıştık. Anlamamak için çabalıyolar valla:)
Benimde midem ağzıma kadar çıktı resmen, nefesi zor alıyorum. Tosuncuk oldum :)

y4zy4qmurum geçen psikoloğu gitim innanki ki yorgunluktan konuşamadım neden böyle oluyor hocam dedim dediği tek şey ne çok normal daha yeni anne oldum ve zor bir ameliyat geçirdin ben o saate kadar yaptığım işleri söyledim oda biraz dur dedi ya beş dakika uzanmaya vaktim olmuyor biri uyuşma diyeti uyanıyor ama ben şikayetçi değilim Allah yardımcımız olsun bugün ü arayamadım senin doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum ve gerçektende seni burada bir kardeş bir kadar seviyorum şuan seninle ve buradaki arkadaşlarımla @Allahım neolur seni göremiyorum sen nerelerdesin

Allahımnolur adı değişti F Fatmae20 oldu. :) sen kurtarmışsın darısı bize inşallah. Her dönem zor hassas insan için hamilelikte lohusalıkda Allah herdaim yardımcımız olsun.

Allah razı olsun canım, inan bende sizi öyle seviyorum. Kız kardeşim yok ama eksikliğini aramıyorum sayenizde.
Allahın izniyle doğumumda kolayca sağlıcakla olur inşallah, hep o yönde odaklanıyorum elimden geldiğince. Hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim inş.

Bende doğumdan 1 sene sonra gitmiştim psikiyatriye. Koltuğa oturur oturmaz dr.un ilk sorduğu şey; "şuan neden bu ladar tedirginsin"..
Öyle miyim farkında değilim diyorum, evet rahat olmadığını görebiliyorum sadece konuşucaz dedi.
Dışardan da görülebiliyor bu durum çünkü takıntılarımız ve kaygılarımız sürekli aklımızda olunca insan içinde bile onları düşünürken şekilden şekle giriyoruz farkında olmadan.

Aynen öyle canım içimizdeki kaygı okadar yüksekkki bunu karşı tarafa illaki hissettiriyoruz. Heycan oranımız çok yüksek. Benim suratım kızarır ter atarım kalbim deli gibi çarpar bu durumlarda niye bedenime bu işkenceyi yapıyorum bilmiyorum nerden nasıl kaldı bu heycan kaygı anlamıyorum. Ama hepimiz yenicez inşallah. Hamdık yandık tam olduk dicez inşallah. Eksiklerimiz kapanıyor belkide. Bu platform iyiki var ve umarım doğumdan sonrada görüşürüz:)

Benimde öyle hemen suratıma kan hücum ediyor yanıyor:) kalbim heyecanlı çarpıntılı atıyor felan. Bende inanıyorum Allahın izniyle zamanla daha iyi olucaz. Doğum sonrası da görüşürüz inşallah, yoğunluk olur ama fırsatımız oldukça yazarız :)

Görüşürüz inşallah

Evet iki ay oldu losa olmama fırsat olmadı maalesef annem 15 günçok güzel baktı ondan biti losalık

Kızlar bugün nefesim çok daraldı okadar korktumki anlatamam. İnsanın burnunun ucundaki havayı alamaması be kadar kötü bişey. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma nolur.....
@y4zy4qmurum sen basıl oldun canım. Ek atımların hafifledimi biraz @Fatmae20 sen nasılsın canım ağrıların ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…