Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben gribim cnm yaaa sukurr ama birden atesim cikiooo birdennn ter basioo anlamiommmm suan yanaklarim kirmizi

Canım iyi gibi dicem ama 2 dk sonra yine başlıcak, standarda bağladı iyice:) bir de başım döncek gibi bir his oluyor 2 gündür. Sanki kafam boşluktaymışta dönecekmiş gibi bişey, tamda anlatamadım. Bugün eve geldik, çamaşır bulaşık yemek derken temelli yoruldum. Daha da işim var ama yapmıcam kalsın:)
Nefes darlığı çok fena ya bende habire derin nefes almaya çalışıyorum nefes alamadıkça. Gecede ilk yattığımda bunalıp kalkıyorum yastığım yüksek olmasına rağmen. Allahım yardımcımız olsun inşallah

Amin canım aminn. Baş dönmesi arada bendede oluyor hemde baya uzun sürüyordu doktor kaygı tetikler baş dönmesini demişti ama kbb kulaktaki sıvıda az bi oynama var dedi. Ama doğumdan sonra gel şimdi ilaç veremem dedi. Nefes darlığını bugün çok bariz yaşadım daha karnım büyücek napıcam bilmiyorum canım korkuyorum. Allah yardımcımız olsun

Bende vertigo var bende o yüzden diken üstündeym hep bu ara düzensiz uyudum yoruldum felan onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum. Bende o korkuyla bu haftaya kadar geldim. Yarın 32.haftaya giriyorum Allahın izniyle ve karnım büyüdü büyüyor iyice.. Tamam insan daralıyor ama dayanıyor da mecburen. Kendini hiç sıkma, ne kadar stres yaparsan o kadar artıyor.

Haklısın kastıkça sanki daha basıyor afakanlar. Kafa rahat ettiği sürece pekte hissetmyosun bazı şeyleri. Ay ne güzel senin az kaldı gerçekten allah kolaylık versin tek avazda inşallah cnm. Ve bak görüceksin allahın izniyle doğumdan sonra çok rahatlayacaksın bebeğğinle uğraşmaktan bi çok şeyi atlatmış olaaksın inşallah:))

Amin canım inşallah..
Doğum sonrası hepimiz rahatlarız inşallah. Beni uykusuzluk çok etkiliyor malesef o yüzden tedirgin bir yanım ama aldırış etmemeye çalışıyorum. Allah yardım eder şüphesiz..
Bazen zaman geçmiyor gibi geliyor, sonlara doğru duygusal değişimlerde artıyor iyice. Sebepsiz sıkılıyorum şuan, burda arkadaşımda yok zaten görüşcek. Oğluşla vakit geçiriyoruz ama dinlene dinlene anca..

N nilay984 canım senin ekatımlar olurken böyle titriyo gibi ritim değiştiriyo gibi de hissediyor musun? O an nefes alamıcak gibi oluyorum. Böyle üst üste oldukça sinir oluyorum ya.

Canım benmde nefes darlıgım var ve karnım buyudukce daha fazla oluyor bırsey yemek ıstemıyorm sankı yıyınce daha da sısecek gibi o panık anında benmde basım dönüyor o kadar cok mucadele etmısız kı suan bır uc ayımız kaldı ama ınsallah rahat bır uc aymız olur

Kızlar gunaydın ben aylardr gunduz ıyıydım tatıl dıye ıkı gun mısafırlıge gıttm ılk gıttgm gun gayet ıyıydım ama dun gıttıgım evde rahatsız oldum basta ıyıdım yemekte yedık yemegın sonlarına dogru bana bır sıcak bastı o insanların konusması kafamada yankılandı bıde cocklarm bana yapısmıslardı soguk bır odaya gectmkı sakınlıyeym baktm olmadı bır fırsatını bulup dısarı cıktım geldım daha ıyıydm ama bende buyuk bır moral bozukluğu oldum sımdıye kadar bır gecelerı oluyordu gunduzlerı daha rahattm suan beynımde genelleme yapıyorum yıne olursa dıye daha okulda acıldı bı yere gıdemem zaten ama hafta sonları var o zamanda gıdemem yıne kötu olursam dıye Allahım bızlere bir kapı aç cok zor bir durum

Nefes darlığı zor valla yemekle dahada artıyor. Bugün mideme az yemek göndericem şişmesin diye napıyım az biraz aç kalsam bişey olmaz sanırım ama nefessiz yaşanmaz. Bugün detaylı ultrason um var kızlar. Hayırlısıyla inşallah bakalım..

Bende asıya gıdecem ıkıncı tetanoz asısı için

Bana doktrm hıc demedı gel dataylı ultrasona ben hıc tarama testlerıde yaptırmadm ondanmı bılemedm sadece kendınn yenı bır makınesı vardı dort boyutlu baktı ama sankı canlı gıbı galıba ondan dolayı gerek duymadı bır ay sonra gel dedı aksatma dedı yanı 28.hafta o zamanda daha seker yuklemesı olur galıba o haftalardaydı sankı seker yuklemesı yada o damı gectı

Yok canım şekere daha var 27. Veya 28. Haftalarda oluyor. Ben yaptırmıcam galiba :)

Cnm neguzel 32 oluon sikur buyuyorsun eh heycan varmi oeki az kaldi
Olmaz mı.. dün deterjan yumuşatıcı vs aldım. Kıyafetleri yıkayıp çanta hazırlıcam elim boşken :) Allah korusun ama acil bi durum olursa çanta bari hazır olsun. Hem ağırlaşmadan halletmek en iyisi.
Bende yaşamıştım böyle bir durumu. Kaçacak yerimde yoktu o sohbetler beni benden aldı götürdü resmen. Bir de büyüklerinde olduğu ortamda her muhabbet yapılıyor o da rahatsız ediyor. Olabildiğince kafamın almadığı yere gitmiyorum artık.
Güzel haberlerle gel canım inşallah. 25 haftada daha büyümüştür ve daha net görürsün :)

Bilseydm kotu olacam gıtmezdm ben tatıl dıye cocklarda degsklk olsn dıye gıttm boyle bir izlenim bırakacagnı bılseydm hıc gıtmezdm suana kadar gunduzlerı ıyıyım dıye bılıyordm ama büyük bir yanılgı yasadm inşallah bir daha tekrarlanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…