Hangi forumlara baktin vende bakayim dayitmak icin bulamiomdaKalbimdeki ekatımlar hiç geçmedi dün. Gün içinde oluyodu ama zar zor kafamı dağıtıyodum. Dün çok zorlandım, alt üst etti beni. Gece de huzursuzluktan geç uyudum. Saçma rüyalar yüzünden bugünde negatif kalktım, kafa dağıtmaya çalışıyorum.
Benim misafirim gelcek gibi, o yüzden mecbur kalktım topladım. Gelseler de gelmeseler de işim hafiflesin hem.Hangi forumlara baktin vende bakayim dayitmak icin bulamiomda
Ya bende ev duruo yapasim yok
Benim ev dayinik oda yapilcakya esyalar orda burdaa öle suanlik misafir kabul edeniomBenim misafirim gelcek gibi, o yüzden mecbur kalktım topladım. Gelseler de gelmeseler de işim hafiflesin hem.
Burda eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bir konu vardı, ona bayılıyorum ordaki mesajları okudum:)
O normal canım. Şimdi toplasan da istiflemiş gibi olursun en fazla. Boştan yere yorma zaten kendiniBenim ev dayinik oda yapilcakya esyalar orda burdaa öle suanlik misafir kabul edeniom
Yok yavas yavas yapiom iste yorulmadan ondan bitmioo hemen hahhaO normal canım. Şimdi toplasan da istiflemiş gibi olursun en fazla. Boştan yere yorma zaten kendini
Benim bi huyum var, toplamaya başladım mı oturamıyorum, herşey bitsin rahatca oturayım istiyorum ama şu halimle zor. 8.aydayım ve karnım büyüdü tabi. Hareketlerime de dikkat etmem lazım. 2 iş yap otur sonra bi daha yap derken canım istemiyor valla, geçiyorum temizlikten felan. Zaten bu ara hiç yapasım yokYok yavas yavas yapiom iste yorulmadan ondan bitmioo hemen hahha
Iste bende ufak tefekleri sona birakirimda böle toplamaya falan yavas yavas yapaxim dedimBenim bi huyum var, toplamaya başladım mı oturamıyorum, herşey bitsin rahatca oturayım istiyorum ama şu halimle zor. 8.aydayım ve karnım büyüdü tabi. Hareketlerime de dikkat etmem lazım. 2 iş yap otur sonra bi daha yap derken canım istemiyor valla, geçiyorum temizlikten felan. Zaten bu ara hiç yapasım yok
Amin ins cnmHayırlı cumalar cümleten..
Nilayım amin canım inşallah..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, şifamızı versin inşallah.
Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim inşallah, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayalım, evlatlarımızı huzurla sağlıkla büyütelim inşallah. Rabbim onlarında iyi yerlere hayırlı mertebelere geldiklerini görmek nasip eylesin inşallah.
Olmaz mı.. sinüzit gibi ağrıtıyor bazen. Doktorum çok acil olmafıkça doğum sonrasına ertele dedi. Zaten gidesim yoktu bahane oldu.Amin ins cnm
Seninde disten sorun varya yuzune vurormu yani tuhaf oluormu
Yani dogumdan sonrami dedi vende öle yapacam cunku korkufan birsey olursa diye bide igne su bu evet sol tarafim uyusuor gibi hiz sinutuz gibi aynen ama dis etinden belli sisior dis etide böle patliyacak gibi evet doguma kadar idare eder deme kiz birsey olmaz deme agzimin ici tuhaf deme senindemi öleOlmaz mı.. sinüzit gibi ağrıtıyor bazen. Doktorum çok acil olmafıkça doğum sonrasına ertele dedi. Zaten gidesim yoktu bahane oldu.
Bazen dişim sıkışıyor gibi de oluyor çok tuhaf bir his.
Allahın izniyle olmaz inşallah canım. Şimdi bi gitsem birsürü bakım gerekicek çünkü tek diş değil benimki. Kendimi bildim bileli dişçilerdeyim ben zaten. Hiç sağlam değil diş yapımız genetikte.Yani dogumdan sonrami dedi vende öle yapacam cunku korkufan birsey olursa diye bide igne su bu evet sol tarafim uyusuor gibi hiz sinutuz gibi aynen ama dis etinden belli sisior dis etide böle patliyacak gibi evet doguma kadar idare eder deme kiz birsey olmaz deme agzimin ici tuhaf deme senindemi öle
Benimde dis degil dis eti diste curuk degilde sukurAllahın izniyle olmaz inşallah canım. Şimdi bi gitsem birsürü bakım gerekicek çünkü tek diş değil benimki. Kendimi bildim bileli dişçilerdeyim ben zaten. Hiç sağlam değil diş yapımız genetikte.
Benimde öyle ağzımın içi, ilaçlarında etkisi oluyor o tadın oluşmasına
Hayırlısıyla bi doğum yapsak :)Benimde dis degil dis eti diste curuk degilde sukur
Hicte sevmem cnm ya
Aynne Allah buxuk Rabbime sigunacaz daha beteri var
Beraner dogumdan sonra gjderuz kiz hahha
Senin ne yapilacak temizkenecek önce benum
Ims edecez cnm basaracaz ins hayirlisiylaHayırlısıyla bi doğum yapsak :)
Benim bi kanal tedavim var, bir de diş tedavim yarım kalınca bir parçası düştü onu doldurcak. En son da temizletirim.
Cikiormu yoksa sorunmu var ah ahhayirlisiylaBenimde yirmiliğim ağrıyor ya, arada vuruyor. Doğumdan sonra bi dişçi yoluda bana görünüyor
Heycanlimiain az kaldi senin hastane usakmiydi senin cnm simdi kac kilo bebeisHayırlısıyla bi doğum yapsak :)
Benim bi kanal tedavim var, bir de diş tedavim yarım kalınca bir parçası düştü onu doldurcak. En son da temizletirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?