Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Cikiormu yoksa sorunmu var ah ahhayirlisiyla
Çıkmaya çalışıyor fatmacım yarısı zaten gebelik öncesi çıkmıştı. Şimdide diğer yarısı paylatmaya çalışıyor yer bulursa çıkar bulamazsa naparım bilmiyorum ağrıyor zaman zaman

Iltihap olmazsa ciksin birak benimki alt sol cikti ama sag almislardi sistiydi cunku

Heycanlimiain az kaldi senin hastane usakmiydi senin cnm simdi kac kilo bebeis
Heyecan olmaz mıııı, erken mi gelir geç mi gelir, normal gelir mi vs vs neler düşünüyorum :)
Geçen hafta 1450 gramdı canım..
Hastane yakın, şu halde yürüdüğümde o yavaşlıkla 25 dk sürüyor. Arabayla 2 dk.

Ooo iyimis erken derken he 37 haftada falan o normal cnm dua et sen kurtulcaz ins sag salim en fasla 1 gun ins cennet kokuyu alcaz kucagimizi

Ooo iyimis erken derken he 37 haftada falan o normal cnm dua et sen kurtulcaz ins sag salim en fasla 1 gun ins cennet kokuyu alcaz kucagimizi
Amin canım inşallah.
Yok erken doğum derken risk anlamında değil, 37 ve sonrası için doğum beklenmeye başlanıyor ya, oğlumda 39+6 da geldi. Bu da mı sonuna kadar bekler yoksa 37 38lerde mi gelir ki diye düşünüyorum. Hayırlısını Rabbim bilir, en doğru zamanda göndersin bebişleri inşallah :)

Ins cnm benimde karnim.sis rahatsiz oldum.nefes zor aliom.kibirdamiom rahim ve migdem ustu sert
Amin hayirlisi ins Allahim en guzel vakti bilir o zaman gelir senin her hazirliyin bittimi oeki

Bak suan uyandim ma.nasil kafa tarafim yanaklarim kirmizi sanki hani bogazini sIkiorlarya öle kullaagim kafamda kalp gibi pit pit ter ust tarafim yanaklar daha kirmizi böle oluor kac gundir hararetleniom ama kafam vede basim agrio

Benimde yirmiliğim ağrıyor ya, arada vuruyor. Doğumdan sonra bi dişçi yoluda bana görünüyor
Canm genelde 20lık agrıyor curukse cekılıyor onu yapmıyorlar benmde hamılelkte agrmstı besıncı ayımdan sonra cektı dr bır sorn olmuyr besıncı aydan sonra her turlu dıs tedavisi olunabılıyor eger cok buyuk agrın varsa ıkı dakkada cekerler

Benim niye yuzum yanio kirmizi kizkar ates 37 yok yani agrimda yok ama duruo durup yanaklarim kisario kirnizi ter gelio ama sade bas tarfaim

Ins cnm benimde karnim.sis rahatsiz oldum.nefes zor aliom.kibirdamiom rahim ve migdem ustu sert
Amin hayirlisi ins Allahim en guzel vakti bilir o zaman gelir senin her hazirliyin bittimi oeki
Yok canım yıkanıp ütülencek kıyafetler. Çantaya yerleşcek. Göğüs pompası felan vardı onu sterilize etmem lazım, her ihtimale karşı hazırda bulunsun. Biraz ağırdan alıyorum daha vakit var diye. Zaman geçmiyor gibi geliyor çünkü.
Şişkinlik fena ya, rahat olduğun bir pozisyon bulmaya çalış kendin için öyle otur ve mümkün oldugunca derin nefes almamaya calıs ki panikleme.
Yüzüm benimde kızarıyor bazen, yanıyor yanaklarım ve kulaklarım uğulduyor ama sebebini bilmiyorum.

Evet ya bu ara sIk sIk olay abasladi sag kullagim cogunlukla sanki kalp atior gibi terliom bas tarafi sade ates desem sukur 37 kullaktan örcuyom ben imtihap olsa agri olur diyecem Allahim diom dua edion isn kötu degildir

Evet ya bu ara sIk sIk olay abasladi sag kullagim cogunlukla sanki kalp atior gibi terliom bas tarafi sade ates desem sukur 37 kullaktan örcuyom ben imtihap olsa agri olur diyecem Allahim diom dua edion isn kötu degildir
Benimde daha öncesinde sadece saç diplerinde hissettiğim ateş basması gibi terleme gibi bişeyler oluyodu. 2 hafta kadar sürdü sonra geçti. Neydi bilmiyorum, taktıkça daha çok hissediyodum o kesin.
Yüzün kızarmasına takılma önemli bişey değildir o.

Ates basio terliom iste vede kalpmi yoksa kullakmi pit pit atiyorr ins cnm yaa evet takinca bayilcak gibi oluorum

Kalbin atışı kulaktan duyuluyor canım, korkutma kendini, gayet normal herkeste olabilecek bişey de.
Saol cnm ya suanlii iyixim ins Allah var ya sifa verir
Bugun hastane ciksii aldim 50 beden bigun kiyafetleri baltim 50 56 bedenleri ayirdim yiniyacam 6268 var onlari ayirdim aetik yeter diom yok almak havlu aldim artik hepsi tamam kremler alcam sade ve odasi yokaa hersey bitti sukur ins persembe kontrol bakalim ne diyecek eoedural icin gidiom ve bebeyin kilosunu baltircam

Oyyyy hayırlı olsun canım güle güle giysin kuzucuğun inşallah :)
Senin bile bitmiş eksiklerin ne güzel. Yavaş yavaş yıkar ütülersin vakit geçer. Bende öyle yapıcam, erkenden hazırlayıp çok beklicekmişim gibi hissediyorum bazen o yüzden yapamadım bu hafta, pzts 32 hafta bitiyor Allahın izniyle. Artık hazırlasam iyi olacak :)
Kontrol sonrası bizede yaz. Güzel haberler bekliyorum :)
Artık ikili rakamlara düşmüşsün maşallahh :) şafak 99 :)

Saol 92 aslinda cok sukur
Ya dolap alincak kurulcak derken gecer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…