- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
Beynimi yönetemediğim sürece sıkıntı hep var sanırım:)Kızlar napıyosunuz nasıl geçtiyır zaman Varmı bi sıkıntı?
Bende dün gece sol tarafıma yattım özellikle çünkü sol tarafa yatınca ek atım olmuyordu!!! Tam böyle düşünürken GÜMM dedi resmen kalbim senmisşn böyle düşünen... bununla yaşamaya alışmalıyız sanırım. Arkadaş gibi olduk baksana gitmiyo artık bizden :)Beynimi yönetemediğim sürece sıkıntı hep var sanırım:)
Ben artık ilk zamanki sıkıntıları yaşamaya başladım. Tek başıma markete çıkmaya bile korkuyorum yine. Tansiyon şeker düşüşleri, fenalık hisleri, dün de markette çömeldim alt raftan bişey bakıyodum birden nefesim kesildi ekatımı hissettim iyice daraldım. Az bi zaman kaldı hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın Rabbim insallah
Evet benimde hep yatına oluyodu. Hamileliğin ortalarında bi baktım otururken ya da ayaktaykende oluyor. Sonra nasıl rahat edicem en azından sadece yatınca oluyodu diye kendimi yedim durdum.. bu ara sık yokladıgından dolayı kendime yeni felsefeler üretiyorum.Bende dün gece sol tarafıma yattım özellikle çünkü sol tarafa yatınca ek atım olmuyordu!!! Tam böyle düşünürken GÜMM dedi resmen kalbim senmisşn böyle düşünen... bununla yaşamaya alışmalıyız sanırım. Arkadaş gibi olduk baksana gitmiyo artık bizden :)
Canım benim sın aylarda hormonlar ilk aylardaki gibi dengesizleşiyorya ondan sanırım. Rahat olmaya çalış. Sayılı zamanın kaldı bebişine kavuşunca hiçbir sıkıntın kalmayacak inşallah ben inanıyorum buna... benimde bu aralar kısa süreli nefes sıkıntım oluyor. Herkeste oluyormuş sanırım odaklanmamaya çalışıyorum çünkü tıpkı ek atım gibi odaklandıkça nefes iyice kesiliyo...
Nasilsiniz kizlar benim agrilarim cogalio belki bebek buyuyor ondan sukurEvet benimde hep yatına oluyodu. Hamileliğin ortalarında bi baktım otururken ya da ayaktaykende oluyor. Sonra nasıl rahat edicem en azından sadece yatınca oluyodu diye kendimi yedim durdum.. bu ara sık yokladıgından dolayı kendime yeni felsefeler üretiyorum.
- her insanda olduguna göre otururken yatarken kalkarken olmuyodu diye kendimi şartlandırmıcam. Bende normalim o yüzden bende de herhaangi bir zamanda olabilir demekki..
- ben kendimi ne yönde odakladıysam o takıntı olmaya başlıyor. Beymim kabul etmek istemesede vücudumdaki değişimler bu hastalığın bir parçası ve gerçek değil.
- bu ani halsizliklerim, tansiyon düşmelerim gebelik sürecinin getirileri. Bunlar yüzünden kendimi hasta gibi hissetmemeli ve kendime korku edinmemeliyim.
Gibi gibi :)
En azından ataksız anlarsa bunları aklımdan geçirip " amannnn şuan aklımdan geçirdim diye olacaksa da olsun zaten hep oluyor " diyorum. Bunu demek inan zor geliyor ama inatla söylüyorum.
Canm bende ılk zamankı gıbı oldum gecen hafta ve bu hafta demek ara ara basa donme olablyrmusBeynimi yönetemediğim sürece sıkıntı hep var sanırım:)
Ben artık ilk zamanki sıkıntıları yaşamaya başladım. Tek başıma markete çıkmaya bile korkuyorum yine. Tansiyon şeker düşüşleri, fenalık hisleri, dün de markette çömeldim alt raftan bişey bakıyodum birden nefesim kesildi ekatımı hissettim iyice daraldım. Az bi zaman kaldı hayırlısıyla sağlıcakla kurtarsın Rabbim insallah
Nasilsiniz kizlar benim agrilarim cogalio belki bebek buyuyor ondan sukur
Basim suanda bas dlnmem girdi
Yoruluom ya is az az yaoiom hemen terliom siz
Benimde başım dönüyor gibi oluyor bu aralar.Kasigimda ve karnimda agrilar var niye acaba karnim buyudu birden ondanmi acaba
Son üç aylık dönemde başlardaki sıkıntıların bazıları geri geliyomuş canım. Sanırım öyle bir dönem yaşıyoruz. Ama sonlardaki ağırlaşma, daha çabuk yorulma, gece uykusuzlukları felan daha bi fena..Canm bende ılk zamankı gıbı oldum gecen hafta ve bu hafta demek ara ara basa donme olablyrmus
Evet oyle baslardakı bazı sıkıntlar bı daha cıkablyr ıns cabucak atlatrz ama sıddetlı bel agrısı gece defalarca uyanma bende de varSon üç aylık dönemde başlardaki sıkıntıların bazıları geri geliyomuş canım. Sanırım öyle bir dönem yaşıyoruz. Ama sonlardaki ağırlaşma, daha çabuk yorulma, gece uykusuzlukları felan daha bi fena..
Ai ai bebis buyuyor cnm masaallah azda kaldi senin hadi bakalim meelk koku su olcak ev yakindaSon üç aylık dönemde başlardaki sıkıntıların bazıları geri geliyomuş canım. Sanırım öyle bir dönem yaşıyoruz. Ama sonlardaki ağırlaşma, daha çabuk yorulma, gece uykusuzlukları felan daha bi fena..
Uyumak için onca uğraşıp sonrada habire kalkınca gergin oluyorum ben.Evet oyle baslardakı bazı sıkıntlar bı daha cıkablyr ıns cabucak atlatrz ama sıddetlı bel agrısı gece defalarca uyanma bende de var
Evet normal şeyler canım.Ai ai bebis buyuyor cnm masaallah azda kaldi senin hadi bakalim meelk koku su olcak ev yakinda
Evet öleymis cnm ama normal doguma hazirliormus kendini yani
Ya onsan sevap demis guzel Rabbim dualar kabul oluor diyeEvet normal şeyler canım.
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah.
Hamileliğin verdiği sıkıntılar, psikolojik olanların yanında çerez gibi. İyice bozuluyor psikolojim.
Ne korkusu cnm dua et elemnesrahi okuBugün çok gergin ve sinirliyim. Hep kaygılı. Bide öksürük peydah oldu gece uyutmuyor devamlı öksürmekten. Ihlamur içtim bakalım faydası olur umarım. Korkuyorum... neyden bilmiyorum ama içimde müthiş bi kaygı var.
Bugün çok gergin ve sinirliyim. Hep kaygılı. Bide öksürük peydah oldu gece uyutmuyor devamlı öksürmekten. Ihlamur içtim bakalım faydası olur umarım. Korkuyorum... neyden bilmiyorum ama içimde müthiş bi kaygı var.
Benim.ben cnm.ismimi degistirdim cnmy4zy4qmurum canım Allah'ım ne olurdu hiç göremiyorum yada sohpet kaçırıyor um bilgin varmı
Canım benim, hamilelik ne kadarda tetikliyor.. öksürük bende de oluyor 2 3 gecedir durduk yere boğazımda kuruluk gibi kaşıntı oluyor öksürtüyor.Bugün çok gergin ve sinirliyim. Hep kaygılı. Bide öksürük peydah oldu gece uyutmuyor devamlı öksürmekten. Ihlamur içtim bakalım faydası olur umarım. Korkuyorum... neyden bilmiyorum ama içimde müthiş bi kaygı var.
Canım onun ismini değiştirdiğini yazmıştık sana geçenlerde, gözünden kaçmış muhtemelen. F Fatmae20y4zy4qmurum canım Allah'ım ne olurdu hiç göremiyorum yada sohpet kaçırıyor um bilgin varmı
Kız ben psikolojimin hakkından bi gelsem doğum şurda dursun. Böyle kaygılı korkuluyken doğum düşüncesi varya acayip geriyor. Allah hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallahYa onsan sevap demis guzel Rabbim dualar kabul oluor diye
Dogumda bizide unutma duada olurmu hahhha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?