Amin cnm.amin dua ediorum.ins hayirlisi neyse o Allahin bildigi vardir elbetteErken doğum kasılmaları anlık bişey canım sebep yokken bile olabiliyor. Bugünkü tetkiklerden sonra net cevap vericek dr.
Şükür kasılmaları durduruyoruz kullandıkça. İnşallah serum ve iğneler bitince de başlamaz geri hayırlısı ile tabi.
Benimde temennim bikaç hafta daha dayanması ama Allahın işi işte, doğrusu ne ise o olsun sağlıcakla
Amin cnm.amin dua ediorum.ins hayirlisi neyse o Allahin bildigi vardir elbette
Bendede agrilar oluor ama normal galiba buyudukce yani
Haber et bizede ins
Canlarım Allah razı olsun dualarınıza. Ev yakın olu ca nst ve usg de normal cıkınca dr ilaçları reçeteye yazdı evde yatış gapıp devam edicem. Allahıma şükürler olsun, oğlumu düşünüyodum bir yandan, bir yandan da 1 ay küvözde kalırsa nasıl git gel yaparım diye düşünüyodum. Allahım yardım etsin hepimizin yüzüne baksın inşallah, hayırlı zamanda vaktiyle sağlıcakla doğumlar nasip etsiny4zy4qmurum canım nasıl haberleşiriz bilmiyorum ama fırsat buldukça bi gelişme olursa haber ver bize. Dualarım seninle. :) allaha emanetsiniz
Amin sevindim cnm yaaCanlarım Allah razı olsun dualarınıza. Ev yakın olu ca nst ve usg de normal cıkınca dr ilaçları reçeteye yazdı evde yatış gapıp devam edicem. Allahıma şükürler olsun, oğlumu düşünüyodum bir yandan, bir yandan da 1 ay küvözde kalırsa nasıl git gel yaparım diye düşünüyodum. Allahım yardım etsin hepimizin yüzüne baksın inşallah, hayırlı zamanda vaktiyle sağlıcakla doğumlar nasip etsin
İyi aman ohh sevindim. Yorma kendini canım doktor demiştir gerçi. Ayakta çok dolanmaki dursun biraz daha bebiş orda :) sabırsız bi kızın olcak demekkiCanlarım Allah razı olsun dualarınıza. Ev yakın olu ca nst ve usg de normal cıkınca dr ilaçları reçeteye yazdı evde yatış gapıp devam edicem. Allahıma şükürler olsun, oğlumu düşünüyodum bir yandan, bir yandan da 1 ay küvözde kalırsa nasıl git gel yaparım diye düşünüyodum. Allahım yardım etsin hepimizin yüzüne baksın inşallah, hayırlı zamanda vaktiyle sağlıcakla doğumlar nasip etsin
Sağol canım. İnsallah dayanır hayırlısıyla.Amin sevindim cnm yaa
Bizde bilion panik ettik bi karnimiz agrisa korkuoruz suan zaten popom cikacakmis gibi af edersin yani baya baski var korkuomm ama Allah ne isterse o olurrr yaniiii hayurlisi cnm 5 haftaa daha dayan sennn ins oldumu bol bol salavat cek
Evet canım sadece yatış dedi. Bi dolansam sonra gelip hoop yatıyorum. Benim kız biraz erken davrandı ama iğneler ilaçlar derken anladı sanırım erken oldugunu. Allahın izniyle vaktiyle sağlıkla kavusuruz insallah:) sen nasılsın canım?İyi aman ohh sevindim. Yorma kendini canım doktor demiştir gerçi. Ayakta çok dolanmaki dursun biraz daha bebiş orda :) sabırsız bi kızın olcak demekki
4 5 hafta dayanir Allahin izniyle dua et cnm sen Allah buyuk o herseyin en iyisini bilir ya usuttum galiba tuvalete cikacam zaman öle oluor cnm halimuze sukur edelim yaa neler duyuyoruz 9 ay hastanede yatan falan filan sukur cnm yaSağol canım. İnsallah dayanır hayırlısıyla.
Baskı kabızlıkla da alakalı olabilir.
Evet canım sadece yatış dedi. Bi dolansam sonra gelip hoop yatıyorum. Benim kız biraz erken davrandı ama iğneler ilaçlar derken anladı sanırım erken oldugunu. Allahın izniyle vaktiyle sağlıkla kavusuruz insallah:) sen nasılsın canım?
Hamdolsun canım iyiyim. Yanlız bu aralar belim kasıklarım çok ağrımaya başladı. Evelsi gün doktordaydım olur bu ağrılar dedi. Öksürüyorum kaç gündür onunda etkisi var sanırım. Bu a şükür canım napalım bunların hepsi olacak tabi normal. Allahım sağlık versin :)Sağol canım. İnsallah dayanır hayırlısıyla.
Baskı kabızlıkla da alakalı olabilir.
Evet canım sadece yatış dedi. Bi dolansam sonra gelip hoop yatıyorum. Benim kız biraz erken davrandı ama iğneler ilaçlar derken anladı sanırım erken oldugunu. Allahın izniyle vaktiyle sağlıkla kavusuruz insallah:) sen nasılsın canım?
Duadan başka çarem yokki canım, yaşayıp yaşamamasını Allah bilir tabi ama küvözde kalıcanı söylüyolar sadece.4 5 hafta dayanir Allahin izniyle dua et cnm sen Allah buyuk o herseyin en iyisini bilir ya usuttum galiba tuvalete cikacam zaman öle oluor cnm halimuze sukur edelim yaa neler duyuyoruz 9 ay hastanede yatan falan filan sukur cnm ya
Ama yasar dedi deme doktr hani en kötu ihtimale karsi
Amin canım evet ağırlaşıcaksın artık normal canım. Allahım vaktiyle kavustursun, en önemlisi sağlıcakla insallah.Hamdolsun canım iyiyim. Yanlız bu aralar belim kasıklarım çok ağrımaya başladı. Evelsi gün doktordaydım olur bu ağrılar dedi. Öksürüyorum kaç gündür onunda etkisi var sanırım. Bu a şükür canım napalım bunların hepsi olacak tabi normal. Allahım sağlık versin :)
Pedde yine renk değişimi olmuş moralimi bozmamaya çalışıyorum sadece elden gelen birşey yok. Gönül birkaç hafta daha durmasından yana tabi ama Rabbim bilir doğrusunu. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.Nasilsiniz kizkary4zy4qmurum nasilsin cnm
Evet cnm Allah buyuk hersey Rabbim bilir ins bebeklere birsey olmaz Allahim korur onu ben inaniorum.uzulme sende insDuadan başka çarem yokki canım, yaşayıp yaşamamasını Allah bilir tabi ama küvözde kalıcanı söylüyolar sadece.
Amin canım evet ağırlaşıcaksın artık normal canım. Allahım vaktiyle kavustursun, en önemlisi sağlıcakla insallah.
Pedde yine renk değişimi olmuş moralimi bozmamaya çalışıyorum sadece elden gelen birşey yok. Gönül birkaç hafta daha durmasından yana tabi ama Rabbim bilir doğrusunu. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah.
Diken üstünde devam canım. Allah korusun ikimizide inş.
Oda yapiormusunuz masallah biter ya sen uzulme dua et hayirlisi neyse o Rabbim bizim tasimiyacamiz yuku vermezmis uzulme cnmDiken üstünde devam canım. Allah korusun ikimizide inş.
Bugün öğlen yine misafir vardı 1 saat oturup kalktılar.
Evde o kadar cok iş bir araya geldiki. Hastane çantamıza gircek kıyafetler yıkandı, eşyalar hazırlandı, oda düzenlendi.. çamaşırlar üst üste atılıyo ama kış günü zor kuruyo. Geleni gideni ağırlamak bir taraftan.. kv.nin canı cıktı yazık ya Allah razı olsun. Ayakta çok kalmamaya çalısıyorum ama insan huzursuz oluyor o tek başına iş yaparken, kıyısından bişiler yapıyorum napayım.. kendi annemde geldi, hayırlısı olsun inşallah.
Ben bu ara çok doluyum ya
Sen nasılsın?
Orası şüphesiz canım ama gercekten zor bir durummuş. Allah büyüktür, yardım eder elbet.Oda yapiormusunuz masallah biter ya sen uzulme dua et hayirlisi neyse o Rabbim bizim tasimiyacamiz yuku vermezmis uzulme cnm
Wvet cnm omas ilk cicugunu kac haftalik dogurdu ikinciyi kac yaznisti unuttum cnm o nasil bu aradaOrası şüphesiz canım ama gercekten zor bir durummuş. Allah büyüktür, yardım eder elbet.
Oda yapmıyoruz, evde odaların yrini değiştirmiştik oraların yerlestirmesini yaptı sağolsun
Canım geçmiş olsun, bu haftalarında benimde öyleydi. Tam da menopoz gibi. 2 3 hafta kadar sürdü gün içinde. Gruptanda bu durumu yaşayanlar vardı, korkma yani. Enfeksiyonda olunca biraz daha bunaltmıştır şikayetlerin. Enfeksiyon için verilebilcek 2 ilaç vardı onlarıda almışsın, düzenli kullan sadece geçer Allahın izniyle. Kasık ağrısına hiç girmicem, bende baştan beri hiç geçmedi bebeğin başı kasıklarımda duruyor ve zorluyordu.Kızlar merhabalary4zy4qmurum canım biraz daha iyiolduğuna sevindim. Dikkat et aman iyi ol. Dua ile canım.
Kızlar bendede bugün baş dönmesi çarpıntı hafif bulantı var? Niye acaba birde ter basıyo arada bunalıyorum menopoz gibi. İdrar tahlili yaptırdım enfeksiyon için fitil ve suda eriyenden verdi kullandım ama ağrım geçmedi. Acaba etkisi olmadımı ya veya bu kasık ağrısı normalmi. Bugün yine çok sıkıntılıyım heyheylerim tepemde
İlkini hatrlamıyorum ama 2.bebiş 36daydı diye aklımda kalmış. Yanlış hatırlamıyorsam. Kafam çok dolu bu ara, dikennüstünde oturmaktan. Her an her dk ped kontrol ediyorum, koca bir poşet dolusu ilacım var ve alt tarafımı mahvetti iyice. Mantar gibi şişiyor kızarıyor acıtıyor. Fitil geçirir insallah kısa zamanda.Wvet cnm omas ilk cicugunu kac haftalik dogurdu ikinciyi kac yaznisti unuttum cnm o nasil bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?