Gerilik ne yani nasil ben 27 haftalik ama 26 di taki gibi kilosu öle geride demedi ben sordum.jerseyi olustumu evet diorr bilmiom ya Allah buyuk yok takmiomm yaaa Allah ne derse oYok canım Allah korusun hastalık felan olsa gelişiminde gerilik olurdu en başta. Aklına getirme öyle şeyler. Her bebek kilolu doğmak zorunda değilki.
Bana ikinci daha iri doğar senin diyip duruyor hemşire. Benim için sağlıklı olması önemli kilo ikinci planda.
Gelişimi çok geri haftalarda olurdu.Gerilik ne yani nasil ben 27 haftalik ama 26 di taki gibi kilosu öle geride demedi ben sordum.jerseyi olustumu evet diorr bilmiom ya Allah buyuk yok takmiomm yaaa Allah ne derse o
Evet cok sukur cnm saoalsin iyiki var burasiGelişimi çok geri haftalarda olurdu.
Kilosu 1 2 hafta geri ya da önde olabilir, o normal bir durum.
Takılcak bir durumun yok şükür, içini ferah tut
Bir haftada birşey olmaz korkma sabah akşam pekmez ye organik hemençik gelişir kuzucukGerilik ne yani nasil ben 27 haftalik ama 26 di taki gibi kilosu öle geride demedi ben sordum.jerseyi olustumu evet diorr bilmiom ya Allah buyuk yok takmiomm yaaa Allah ne derse o
Ins saolun zaten bak altakide gebelik takibimde öle diorBir haftada birşey olmaz korkma sabah akşam pekmez ye organik hemençik gelişir kuzucuk
Uyumamışsın :-Ins saolun zaten bak altakide gebelik takibimde öle dior
Decavıt vıtamındır.kan ılacı da gyno ferro sanol kullanyrmKan ilacı ne kullanıyosun canım? Dr bana sgk.nın karsılamadığı probiyotik vitamin yazmış. Almadım. Sağlık ocağı decavit verdi.
Gec uyuyorum ya uyuyana kadarUyumamışsın :-- - -(
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenBen gece 2den beri hastanedeyim canım. Bu gece de öyle. Diğer topiğe yazmışım sadece panikten kusura bakmayın.
Gece 5dk.da1 kasılma basladı, sonra sıklastı. Dr.u aradım nst ye çağırdı sonrada yatış yapıldı. Tahlilllerde enfeksiyon da vardı sanırım, idrar kültürü istedi dr. Tam idrarı vermek için wc.den cıkıyodum ki azcık su geldi geri girdim. Amniyon suyumu değil mi diye turnusol testi yaptık, bebeğin suyu sızmış. Sürekli turnusollu pedle takip ediyoruz. 1 2 kere daha minik minik aktı.
Nst.ler çekiliyor. Sancı ve kasılmayı durduran serumda devamlı akıyor. Ciğer geliştirici yapıldı her ihtimale karşı. 2 ampul progestan ve 12 saate bir antibiyotikle devam ediyoruz.
Sabah Dr usg ile muayene etti. 1860 gr olmus, rahimde açıklık yok şükür. Suyuda iyiymiş.
Sakın hap map çıkar aklından hava al innanki hap çare değil oku Allah'a sığının biz neler yaşadık ama yinede pasiflora içiyorum dün arada çok sıkışınca bak burada herkes aynı ama öyle yelkenleri koymak yokGec uyuyorum ya uyuyana kadar
Doktor bide hastanedeki piskatriyreyi yolladi böle ilmaz hap falan veririz dedi
Gebeliğin de içtim demek istedim dün değil yaniSakın hap map çıkar aklından hava al innanki hap çare değil oku Allah'a sığının biz neler yaşadık ama yinede pasiflora içiyorum dün arada çok sıkışınca bak burada herkes aynı ama öyle yelkenleri koymak yok
Canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dinlen bolca. Ayy çok heycanlandım bak şimdi allah yardımcın olsun canım. Zamanını bekler inşallahBen gece 2den beri hastanedeyim canım. Bu gece de öyle. Diğer topiğe yazmışım sadece panikten kusura bakmayın.
Gece 5dk.da1 kasılma basladı, sonra sıklastı. Dr.u aradım nst ye çağırdı sonrada yatış yapıldı. Tahlilllerde enfeksiyon da vardı sanırım, idrar kültürü istedi dr. Tam idrarı vermek için wc.den cıkıyodum ki azcık su geldi geri girdim. Amniyon suyumu değil mi diye turnusol testi yaptık, bebeğin suyu sızmış. Sürekli turnusollu pedle takip ediyoruz. 1 2 kere daha minik minik aktı.
Nst.ler çekiliyor. Sancı ve kasılmayı durduran serumda devamlı akıyor. Ciğer geliştirici yapıldı her ihtimale karşı. 2 ampul progestan ve 12 saate bir antibiyotikle devam ediyoruz.
Sabah Dr usg ile muayene etti. 1860 gr olmus, rahimde açıklık yok şükür. Suyuda iyiymiş.
Gecmıs olsn erken dogum belırtılerı galıba ınsallah zamanına kadar bekler bebekBen gece 2den beri hastanedeyim canım. Bu gece de öyle. Diğer topiğe yazmışım sadece panikten kusura bakmayın.
Hastanede yatıyorum devamlı canım serumla. Sabah olsunda belli olırççur hyrlısıylaCanım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberlerin olsun inşallah. Dinlen bolca. Ayy çok heycanlandım bak şimdi allah yardımcın olsun canım. Zamanını bekler inşallah
Bilmiyorum canım erken gelesi var sanırım bnm kızçenin. Hayırlısı yay4zy4qmurum cnm gecmis olsun niye olmus kasilmalar falan eoki dinlen ya dua et
Hayırlısı olsun canım, tşk ederim. Çok moralim bozuşdu başta ama alıştım artık bu fikre. Allah en doğrusunu nasip etsin ikimiz içindeGecmıs olsn erken dogum belırtılerı galıba ınsallah zamanına kadar bekler bebek
Sordunmu peki emfeksiondanmiymis sanmiom ama herkesde olan sey yani illa sorun gerekmiormsus nasip nezamansa hayirlisi Allah var korkmaHastanede yatıyorum devamlı canım serumla. Sabah olsunda belli olırççur hyrlısıyla
Bilmiyorum canım erken gelesi var sanırım bnm kızçenin. Hayırlısı ya
Hayırlısı olsun canım, tşk ederim. Çok moralim bozuşdu başta ama alıştım artık bu fikre. Allah en doğrusunu nasip etsin ikimiz içinde
Sana verılen ıgne ve serumlar ıse yarar bır arkadamnda oyleydı bır kac hafta daha ertelndı dogum 37de dogmatu sen suan 33 tesın bır kac hafta daha dursa bebek inşallah daha ıyı olacak stres yapma uzulmeHastanede yatıyorum devamlı canım serumla. Sabah olsunda belli olırççur hyrlısıyla
Bilmiyorum canım erken gelesi var sanırım bnm kızçenin. Hayırlısı ya
Hayırlısı olsun canım, tşk ederim. Çok moralim bozuşdu başta ama alıştım artık bu fikre. Allah en doğrusunu nasip etsin ikimiz içinde
Erken doğum kasılmaları anlık bişey canım sebep yokken bile olabiliyor. Bugünkü tetkiklerden sonra net cevap vericek dr.Sordunmu peki emfeksiondanmiymis sanmiom ama herkesde olan sey yani illa sorun gerekmiormsus nasip nezamansa hayirlisi Allah var korkma
Ama dogarsa sorun olmaz dedimi doktor sorsana
Şükür kasılmaları durduruyoruz kullandıkça. İnşallah serum ve iğneler bitince de başlamaz geri hayırlısı ile tabi.Sana verılen ıgne ve serumlar ıse yarar bır arkadamnda oyleydı bır kac hafta daha ertelndı dogum 37de dogmatu sen suan 33 tesın bır kac hafta daha dursa bebek inşallah daha ıyı olacak stres yapma uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?