Ona bende cok üzülüyorum. Hele hamilelige daha cok üzüluyorum. Hamilelik bitiminde zaten bir kargasa icine dusucez .keske hemen hemen herkesin en sevdigi zamanlari olan hamileligi iyi gecirseydik. Olsun ama napalim. Sag salim atlatalimda yeter.cok haklisin canim mutlaka gidicem... hayatim böyle geciyor diye cok üzülüyorum.en guzel zamanlarim en guzel yillarim....
Kızlar meraba banada cevap yazın lütfen yarın psikiysrriste gitcem ilaç isticem sizce neyi kullanmalıyım bi öncekinde vermedi ama şimdi ısrar edicem bi kaç aydır sikiyorum disimi ama yoruldum artık sürekli mutsuz olmak endişeli gecirmek günleri saatlerin hemen geçmesini bekleyerek geciyo günlerim biliyorum herseyi beynim yapiyo ama üstün çıktı o benden malesef
Sizdede çarpıntı uykusuzluk oluyormu ilaçları kullanmayı nca
Bendeee var çok korkuyorum bebegime birşey olur diye4 ay uyumadığımı biliyorum. Gecede 1-2 saat uyusam, uyudum sayıyordum. Çarpıntı zaten vardı.
Sizin hamileli k AC haftalik4 ay uyumadığımı biliyorum. Gecede 1-2 saat uyusam, uyudum sayıyordum. Çarpıntı zaten vardı.
Bendeee var çok korkuyorum bebegime birşey olur diye
Siz hamile değil misinizKorkma bişey olmaz. Ben biraz ağırdım buradakilere göre. Doktor ultrasonda bakıp, bebeğimin strese girdiğini söylemişti. Sonra noldu bilmiyorum. Doktora gidemedim çünkü. Kızım doğdu, 2 yaşını geçti şükür.
Siz hamile değil misiniz
Tamam canım anladım çok sagulun ben 18 haftalık hamileyimHayır ben doğum yaptım. 24 kasım 2012'de 32+2 de doğum yaptım. Ama buradaki hamile arkadaşlara destek olmak, yardım etmek için yazıyorum aradabir. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
Tamam canım anladım çok sagulun ben 18 haftalık hamileyim
İnşaallah dua edin bize kaçıncı çocuğunuzİnşallah kazasız belasız bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Allah yardımcınız olsun.
Erken yapmış siniz dogumunuzu bir sorun mu oldu acaba
Tekrar bebek düşünüyomusun domestikus?? Ben nasıl cesaret ettim hala Aklım almıyor;//Bi sabah aniden suyum geldi. Acil sezaryene alındım. Hastaneye gidene kadar suyum bitmiş, bebeğin boynuna kordon dolanmış. Genel anesteziyle doğum yaptım.
İlk çocuğum. 5 yıllık evliyim. Yaşım 35.
Gerçekten panik ataklılar için zor bir süreç. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor ama şükür sonunda herkes bebeğini kucağına alıyor. Bebeği olmayanları, bebek isteyenleri düşününce insan her türlü eziyeti çekmeye razı oluyor ama işte, olayın içine girince dayanılmaz zamanlar yaşayabiliyoruz. İnşallah siz ve bütün bebek bekleyenler, bebek isteyenler çektikleri bu sıkıntıların mükafatını alır, bebekleri sağlıkla doğar...
Tekrar bebek düşünüyomusun domestikus?? Ben nasıl cesaret ettim hala Aklım almıyor;//
Aynen canım doktorumla bunun pazarlıgını yapmam lazkm :) en cok dogumdan korkuyorum o an cok yükseltirsem diyecanım seninde tansiyon ölçüleceği zaman artıyordu sadece sanırım. bence senin tek yapabileceğin mümkün oldugunca tansiyon ölçtürmemek :)
İyide yüksek tansiyon hastası değilizki zehirlenme olsun. Anca korkutuyorrlae böyle pskoljmz alt üst oluyorBenim tansiyonum evde 12 8 ama sağlık ocağına asi yaptırmaya gittim 14 8 çıktı hemşire diyoki gebelik zehirlenmesi olur benimde dünyam altüst oldu bi üzüldüm ağladım normalde kadın digumcuma gittiğimde de heyecandan 14 8 çıkıyor doktorum a heyecan yaptım diyorum anliyo hic bana bebeğine birşey olur denemişti sadece tuzu kes dedi bende tamamen kestim bebeğim için siz yaptirdiniz mi idrarda protegin kaçırma testini
Canım paxil hamilelikte kullanmadım fakat 3 yıl kullandm öncesinde. Acayip bağımlılkk yapıyor yinede sen bilirsin. Doğumda yoğun bakımlık oldum demişsin neden olduTekrar bebek düşünüyomusun domestikus?? Ben nasıl cesaret ettim hala Aklım almıyor;//
Bi sabah aniden suyum geldi. Acil sezaryene alındım. Hastaneye gidene kadar suyum bitmiş, bebeğin boynuna kordon dolanmış. Genel anesteziyle doğum yaptım.
İlk çocuğum. 5 yıllık evliyim. Yaşım 35.
Gerçekten panik ataklılar için zor bir süreç. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor ama şükür sonunda herkes bebeğini kucağına alıyor. Bebeği olmayanları, bebek isteyenleri düşününce insan her türlü eziyeti çekmeye razı oluyor ama işte, olayın içine girince dayanılmaz zamanlar yaşayabiliyoruz. İnşallah siz ve bütün bebek bekleyenler, bebek isteyenler çektikleri bu sıkıntıların mükafatını alır, bebekleri sağlıkla doğar...
Anlatmiyim dedim amaCanım paxil hamilelikte kullanmadım fakat 3 yıl kullandm öncesinde. Acayip bağımlılkk yapıyor yinede sen bilirsin. Doğumda yoğun bakımlık oldum demişsin neden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?