Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

cok haklisin canim mutlaka gidicem... hayatim böyle geciyor diye cok üzülüyorum.en guzel zamanlarim en guzel yillarim....
Ona bende cok üzülüyorum. Hele hamilelige daha cok üzüluyorum. Hamilelik bitiminde zaten bir kargasa icine dusucez .keske hemen hemen herkesin en sevdigi zamanlari olan hamileligi iyi gecirseydik. Olsun ama napalim. Sag salim atlatalimda yeter.

Ben kendi adıma söylemeliyim ki, ilaç öneremem. Zaten doktorun durumuna uygun bi ilaç verecektir ve her ilaç kullanılmaz hamilelikte. Doktorunu dinle bence.

Bendeee var çok korkuyorum bebegime birşey olur diye

Korkma bişey olmaz. Ben biraz ağırdım buradakilere göre. Doktor ultrasonda bakıp, bebeğimin strese girdiğini söylemişti. Sonra noldu bilmiyorum. Doktora gidemedim çünkü. Kızım doğdu, 2 yaşını geçti şükür.

Siz hamile değil misiniz

Hayır ben doğum yaptım. 24 kasım 2012'de 32+2 de doğum yaptım. Ama buradaki hamile arkadaşlara destek olmak, yardım etmek için yazıyorum aradabir. Siz kaç haftalık hamilesiniz?
Tamam canım anladım çok sagulun ben 18 haftalık hamileyim

Erken yapmış siniz dogumunuzu bir sorun mu oldu acaba

Bi sabah aniden suyum geldi. Acil sezaryene alındım. Hastaneye gidene kadar suyum bitmiş, bebeğin boynuna kordon dolanmış. Genel anesteziyle doğum yaptım.

İlk çocuğum. 5 yıllık evliyim. Yaşım 35.

Gerçekten panik ataklılar için zor bir süreç. İnsan hiç bitmeyecek sanıyor ama şükür sonunda herkes bebeğini kucağına alıyor. Bebeği olmayanları, bebek isteyenleri düşününce insan her türlü eziyeti çekmeye razı oluyor ama işte, olayın içine girince dayanılmaz zamanlar yaşayabiliyoruz. İnşallah siz ve bütün bebek bekleyenler, bebek isteyenler çektikleri bu sıkıntıların mükafatını alır, bebekleri sağlıkla doğar...

Tekrar bebek düşünüyomusun domestikus?? Ben nasıl cesaret ettim hala Aklım almıyor;//

Tekrar bebek düşünüyomusun domestikus?? Ben nasıl cesaret ettim hala Aklım almıyor;//

Ben de sağolsun psikiyatrım sayesinde cesaret edebildim. Aslında isterim kızımın bi kardeşi olsun. Ama kızım 5-6 yaşına gelene kadar bekleyeyim desem, 38-40 oluyorum. Bir de o eziyetli günlerimi tekrar yaşamayı göze alırım da, doktora gidemiyorum, onu göze alamam. Bebeğin hiç bir şeyinden haberim olmuyor. Doğurana kadar cinsiyetini bile öğrenemedim :) Bebeğe yazık olur diye korkuyorum.

canım seninde tansiyon ölçüleceği zaman artıyordu sadece sanırım. bence senin tek yapabileceğin mümkün oldugunca tansiyon ölçtürmemek :)
Aynen canım doktorumla bunun pazarlıgını yapmam lazkm :) en cok dogumdan korkuyorum o an cok yükseltirsem diye

İyide yüksek tansiyon hastası değilizki zehirlenme olsun. Anca korkutuyorrlae böyle pskoljmz alt üst oluyor

Canım paxil hamilelikte kullanmadım fakat 3 yıl kullandm öncesinde. Acayip bağımlılkk yapıyor yinede sen bilirsin. Doğumda yoğun bakımlık oldum demişsin neden oldu

simdi nasilsin? ilac kullaniyormusun?

Canım paxil hamilelikte kullanmadım fakat 3 yıl kullandm öncesinde. Acayip bağımlılkk yapıyor yinede sen bilirsin. Doğumda yoğun bakımlık oldum demişsin neden oldu
Anlatmiyim dedim ama spinal anestezi yanlış bölgeye uygulandı sonrasında tansiyonum 19 lara çıktı kendimde değildim tabi ben tansiyon düşürülemeyince tedbir Amaçlı 1 gece tutulmuşum;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…