Benimde tek korkum Kızımın ilerde benim niye kardeşim yok demesiydi galiba ;/ bi cesaretlendim ama şu an biraz daha bekleseydim diyorumBen de sağolsun psikiyatrım sayesinde cesaret edebildim. Aslında isterim kızımın bi kardeşi olsun. Ama kızım 5-6 yaşına gelene kadar bekleyeyim desem, 38-40 oluyorum. Bir de o eziyetli günlerimi tekrar yaşamayı göze alırım da, doktora gidemiyorum, onu göze alamam. Bebeğin hiç bir şeyinden haberim olmuyor. Doğurana kadar cinsiyetini bile öğrenemedim :) Bebeğe yazık olur diye korkuyorum.
ne güzel canım cesaret edip yapmışın sana özendim ilkinin atlatmışsın bunu da atlatıcaksın inşallah. benim hamileliğim kötü geçmiyor çok ama kendimi idare etmekten yoruldum kasılıcam kalıcam bir gün. ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama mutlaka ki etmeliyim diye düşünüyorum ileride pişman olmamak için. benim yaştan dolayı çok geç kalmamam lazım. iki sene sonra kısmet olursa bir tane daha çocuk yapmayı düşünüyroum.Benimde tek korkum Kızımın ilerde benim niye kardeşim yok demesiydi galiba ;/ bi cesaretlendim ama şu an biraz daha bekleseydim diyorum
Atlatacam inşallah bunu da ..cesaret ettim ama çok zorlanıyorum her gün yeni bir şey ekleniyor bu aralar takıntılı Düşünceler çok sıkıntılı;((( ilerde pişman olacağını düşünüyosan bencede yapmalısınne güzel canım cesaret edip yapmışın sana özendim ilkinin atlatmışsın bunu da atlatıcaksın inşallah. benim hamileliğim kötü geçmiyor çok ama kendimi idare etmekten yoruldum kasılıcam kalıcam bir gün. ikinciye nasıl cesaret ederim bilmiyorum ama mutlaka ki etmeliyim diye düşünüyorum ileride pişman olmamak için. benim yaştan dolayı çok geç kalmamam lazım. iki sene sonra kısmet olursa bir tane daha çocuk yapmayı düşünüyroum.
simdi nasilsin? ilac kullaniyormusun?
Genel anestezi ile sezeryan oldum demiştin galiba?? Benim öyle olacak bu sefer biraz korkuyorum nasıl dı tavsiye edebileceğin bişeyler var mı??Hamileliğime göre iyiyim şükür. Ama henüz hamilelik öncesine dönemedim. Kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim. Günde 1 tane 20 mg paxil içtim o dönemde. Tedaviye yeni başladım sayılır. İlaç kullanıyorum şu an.
En korkupum şeyy. Sen kendin heyecandan mı çıkardın canım yoksa başka bişeye bağlı mıAnlatmiyim dedim amaspinal anestezi yanlış bölgeye uygulandı sonrasında tansiyonum 19 lara çıktı kendimde değildim tabi ben tansiyon düşürülemeyince tedbir Amaçlı 1 gece tutulmuşum;(((
Yok korkma benimki anestezi Dr unun hatasıiyi yapamamış sonra çok baş ağrısı çektim korkunç günlerdi;(( kafa içi basıncım artmış ondan olmuş tamamen talihsizlik ;((( herşeyi olumsuz düşünürsen olacağı budur dedi etrafımdakiler belki de doğru söylüyorlardır ;///En korkupum şeyy. Sen kendin heyecandan mı çıkardın canım yoksa başka bişeye bağlı mı
Genel anestezi ile sezeryan oldum demiştin galiba?? Benim öyle olacak bu sefer biraz korkuyorum nasıl dı tavsiye edebileceğin bişeyler var mı??
emzirirken banada paxil verecegini söyledi doktorum.en uygun ilac oymus. hemen baslayabiliyormuyuz dogundan sonra?Hamileliğime göre iyiyim şükür. Ama henüz hamilelik öncesine dönemedim. Kızımı 1,5 yaşına kadar emzirdim. Günde 1 tane 20 mg paxil içtim o dönemde. Tedaviye yeni başladım sayılır. İlaç kullanıyorum şu an.
emzirirken banada paxil verecegini söyledi doktorum.en uygun ilac oymus. hemen baslayabiliyormuyuz dogundan sonra?
Anladım. Çok şükür atlatmışsın. Buarada kızlar genel anestezi doğumda farklı mı oljyo ben hic bilmiyorum gecen sene genel anestezyle burun amelytı olmştm uyanddgmda gayet iyiydm hadi eve gidelm dedm dedkleri kadar agır degilki agrı falan yoktuYok korkma benimki anestezi Dr unun hatasıiyi yapamamış sonra çok baş ağrısı çektim korkunç günlerdi;(( kafa içi basıncım artmış ondan olmuş tamamen talihsizlik ;((( herşeyi olumsuz düşünürsen olacağı budur dedi etrafımdakiler belki de doğru söylüyorlardır ;///
Evet katılıyorum böyle söyledikleri zaman daha kotu oluyoruz sizin kaç tansiyonujuzİyide yüksek tansiyon hastası değilizki zehirlenme olsun. Anca korkutuyorrlae böyle pskoljmz alt üst oluyor
Ben geçen sağlık ocagına gittim ölçtüler ama o an resmen heycandan kızardım 16ydı ve hep öyle cok kasılıyorumEvet katılıyorum böyle söyledikleri zaman daha kotu oluyoruz sizin kaç tansiyonujuz
Benzer problemler yaşıyoruz aslında;(( bende evde yalnız kalamıyorum bu aralar anksiyetem tavan ;(( benimki de yaklaşık 15 yıl oldu ;(( çok zor zamanlar yaşıyorum takıntılarım mahvetti beni ;(( ilaçların hiç mi faydası olmadı ??arkadaşlar bende panik atak hastasıyım artı anksiyete bozukluğum var 11 yıldır kullanmadığım antidepresan ilacı kalmadı 11 yıl bu illet hep geçecek diye bekledim ancak geçmedi geçmeyecek de malesef en ufak sıkıntı heyecanda tekrarlayabilen ve 10 dakika içinde hayatı insan zehir eden illet bi hastalık 6 ayönce evlendim şimdi 4 haftaşık hamileyim psikiyatristede gidiyorum paxera ve dideral verdi kullanıyorum ama bu çözüm değil çünkü geçmiyor biraz insan elinde biraz ilaç birazda hekimin elinde 3'ünden biri eksik olunca atak kaçınılmaz şimdi hamileyim ve korkuyorum karnım büyüyecek nefes alamayacağım evde yalnız kalamıyorum çalışıyorum yemeğimi akşamdan yapıyorum düşünün eşimde beni anlamıyor
Benzer problemler yaşıyoruz aslında;(( bende evde yalnız kalamıyorum bu aralar anksiyetem tavan ;(( benimki de yaklaşık 15 yıl oldu ;(( çok zor zamanlar yaşıyorum takıntılarım mahvetti beni ;(( ilaçların hiç mi faydası olmadı ??
Arkadaslar terapi gordunuz mu hic. Gördüğününuz halde mi azalmadi bunca sene .arkadaşlar bende panik atak hastasıyım artı anksiyete bozukluğum var 11 yıldır kullanmadığım antidepresan ilacı kalmadı 11 yıl bu illet hep geçecek diye bekledim ancak geçmedi geçmeyecek de malesef en ufak sıkıntı heyecanda tekrarlayabilen ve 10 dakika içinde hayatı insan zehir eden illet bi hastalık 6 ayönce evlendim şimdi 4 haftaşık hamileyim psikiyatristede gidiyorum paxera ve dideral verdi kullanıyorum ama bu çözüm değil çünkü geçmiyor biraz insan elinde biraz ilaç birazda hekimin elinde 3'ünden biri eksik olunca atak kaçınılmaz şimdi hamileyim ve korkuyorum karnım büyüyecek nefes alamayacağım evde yalnız kalamıyorum çalışıyorum yemeğimi akşamdan yapıyorum düşünün eşimde beni anlamıyor
Calisman büyük avantaj canim. Bende hamileligin basinda nefes alamiycam diye cok korkuyordum. Neyseki karnim cok sismedi. 1.5 kilo aldim daha. Sirf bebege almaya calistim . Bunda nefes alamama korkusu büyük etken tabi. Kilo almis olsam su anda cikdirirdim herhalde.bu haftalarda kilom iyi olunca nefes alamama rahat hareket edememe korkumda bitti. Ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum tabi. ama sende onlem olarak sadece bebege kilo Almaya calisabilirsin canim.arkadaşlar bende panik atak hastasıyım artı anksiyete bozukluğum var 11 yıldır kullanmadığım antidepresan ilacı kalmadı 11 yıl bu illet hep geçecek diye bekledim ancak geçmedi geçmeyecek de malesef en ufak sıkıntı heyecanda tekrarlayabilen ve 10 dakika içinde hayatı insan zehir eden illet bi hastalık 6 ayönce evlendim şimdi 4 haftaşık hamileyim psikiyatristede gidiyorum paxera ve dideral verdi kullanıyorum ama bu çözüm değil çünkü geçmiyor biraz insan elinde biraz ilaç birazda hekimin elinde 3'ünden biri eksik olunca atak kaçınılmaz şimdi hamileyim ve korkuyorum karnım büyüyecek nefes alamayacağım evde yalnız kalamıyorum çalışıyorum yemeğimi akşamdan yapıyorum düşünün eşimde beni anlamıyor
Sizin tansiyonunuz nasıl simdiİyide yüksek tansiyon hastası değilizki zehirlenme olsun. Anca korkutuyorrlae böyle pskoljmz alt üst oluyor
Simdi nasıl tansiyonunuz doktorunuz da katılıyor mu sitresten olduğunaBen geçen sağlık ocagına gittim ölçtüler ama o an resmen heycandan kızardım 16ydı ve hep öyle cok kasılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?