neden yalnız kalamıyosun mesela bende de başladı daha önce yoktu. yalnız kalırda kendimi kaybedersem aklımı kaçırırsam diye korkuyorum.o anda kendime bişey yaprmıyım balkondan atlarmıyım korkuma döndüm yine..Benzer problemler yaşıyoruz aslında;(( bende evde yalnız kalamıyorum bu aralar anksiyetem tavan ;(( benimki de yaklaşık 15 yıl oldu ;(( çok zor zamanlar yaşıyorum takıntılarım mahvetti beni ;(( ilaçların hiç mi faydası olmadı ??
Bugün kontrolüm vardı bebiş için. Doktor tansiyonumu ölçmek istedi ben resmen yalvardım ölçmeyin diye daha bikaç gün önce sağlık ocagnda ölçtüler dedim cok heyecan yapıyorum dedm oda ben senin tansiyon hastası oldğnu düşnmyorm heyecandan dedi. Ama zzaten ben nezmn ölçtürsem normal cıkmazki ben acayip heyecan yapyorm. Sizin nasıl ?Simdi nasıl tansiyonunuz doktorunuz da katılıyor mu sitresten olduğuna
Ölcturseydin canım keşke yüksek tansiyon zararlı diyo lar gebelik zehirlenmesi olur mış oyuzden ben resmen tansiyon kolik oldum valla tansiyon olmasa bile sanki varmış gibi geliyor :-(Bugün kontrolüm vardı bebiş için. Doktor tansiyonumu ölçmek istedi ben resmen yalvardım ölçmeyin diye daha bikaç gün önce sağlık ocagnda ölçtüler dedim cok heyecan yapıyorum dedm oda ben senin tansiyon hastası oldğnu düşnmyorm heyecandan dedi. Ama zzaten ben nezmn ölçtürsem normal cıkmazki ben acayip heyecan yapyorm. Sizin nasıl ?
Kaç haftalık sizinkiBugün kontrolüm vardı bebiş için. Doktor tansiyonumu ölçmek istedi ben resmen yalvardım ölçmeyin diye daha bikaç gün önce sağlık ocagnda ölçtüler dedim cok heyecan yapıyorum dedm oda ben senin tansiyon hastası oldğnu düşnmyorm heyecandan dedi. Ama zzaten ben nezmn ölçtürsem normal cıkmazki ben acayip heyecan yapyorm. Sizin nasıl ?
eklediğim yaziyi okudunmu? adi uzerinde iste takinti.her insan bunu hissediyor ama üzerinde durmuyor.biz takilip kaliyoruz.ama şuna emin ol tum doktorlar ne diyor: bu hastalik bunu olmaktan korkarak baslamaz.hicbiri bunu anlamaz sinsice ilerler.ne yani simdi sence bende kendimi kesin balkondan atacakmiyim????
Öyle canım ama kalıcı değil sanki cünkü ölçüldüğü an cok panik yapıyorjm oyüzdendir. 19 haftalık senin kac haftalık ve tansiyonun nasılKaç haftalık sizinki
ayni haftalardayiz canim. ve iste lanet olsunki bitmiyor icimdeki korku.... hergün bugünde bitti diye şükrediyorum...Yazdiklarinizi okadar cok iyi anliyorumki ayni seyleri yasiyorum bende bir panik atak hastasiyim ve suan 33 haftalik gebeyim. Bu yazilari okudukca brnden baskada yasayan var diyip rahatliyorum. Nabzim surekli 100 110 larda geceleri endise ile butun kaslarimi oynatmak istiyorum. Yatamiyorum uyuyamiyorum nasil geciyor gunlerim bilmuyorum. Surekli endiseliyim birsey olacakmis korkusu kalbimin orda. Stresliyim hep nasil gecicek gunler ya delirirsem ya kendime zarar verirsem diye korkuyorum.
eklediğim yaziyi okudunmu? adi uzerinde iste takinti.her insan bunu hissediyor ama üzerinde durmuyor.biz takilip kaliyoruz.ama şuna emin ol tum doktorlar ne diyor: bu hastalik bunu olmaktan korkarak baslamaz.hicbiri bunu anlamaz sinsice ilerler.ne yani simdi sence bende kendimi kesin balkondan atacakmiyim????
sırayla hepsi oluyor bende. birgün birini aşıyorum diger gün baska sıkıntı basliyor.nefes alamicam saniyordum gecen hafta carpintim vardi bu hafta delircem kendime zarar vericemAruna sende de carpinti varmi peki ?
korkmaa yasadiklarinin 1 adim ötesi yok.en fazla hali bu.... pa insanlari en cok neye deger veriyorlarsa onu kaybetmekten korkarlarmis.biz aklimiza deger veriyoruz iste zeki insan hastalığı:))))Okudum canım haklısın beynimize söz geçiremiyoruz ilaç kullanmadığımız için. Çok zor bir durum.
Ayni haftadayiz canım benimkide 14 8 oluyor canımÖyle canım ama kalıcı değil sanki cünkü ölçüldüğü an cok panik yapıyorjm oyüzdendir. 19 haftalık senin kac haftalık ve tansiyonun nasıl
Kendin evde de oluyor musun kaç çıkıyorÖyle canım ama kalıcı değil sanki cünkü ölçüldüğü an cok panik yapıyorjm oyüzdendir. 19 haftalık senin kac haftalık ve tansiyonun nasıl
Aynen. Canım katılıyorum aynı sorunlar bendede var demen gibi her haftada bir sorun bir sıkıntı artik sevinemez oldum vallaBenimde hep ayni her yeni hafta her yeni gun baska hastalik buluyorum kendime yok tansiyon yok nefes darligi bi ara kulak cinlamasi vardi. Gogus agrisi cikti. Daha neler neleer ben ilac kullanmiyorum bi ara bitkisel surup kullanmak istedik iki kere ixrim ama banamisin demedi. Surekli telkin etmekten dusa girmekten biktim. Kotu dusunceler hep beynimde ve hep daha kotu olmaktan korkuyorum ama olmayacagiz drgilmi bebgimiz bizden etkilenmicek degilmi ben onu etkileyecegim diye stresimden dolayi zekasinda bisey olcak diyr korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?