Size guluyorum sadeceDüşünüyorum evet.
bunu yasayan biri olarak kacipta atak gecirmeyen birisi var mi cok ilginc bir mantik gercekten.ben herseyden kactim tatilede gittim hayatimda hersey muhtesem denebilecek bir durumda hic bir sikintim yok ama atak gecirmeye devam ettim.Madem bunlari bana pskiyatri doktoru niye soylemedi size niye soylemedi de ilac kullaniyorsunuz?siz gercekten atak geciriyor musunuz merak ettim hamile bir insanin ilac alip boyle birseyi denememesi bence buyuk bencillik, dusuk dozu falan yok bu isin ilac sizede zararlidir bebegede.Siz baya baya kurtulamayaciginiza ikna olmussunuz kolay gelsin
yazdıklarını okudum da yani şimdi spor beslenme falan filanlamı olucakmış bu iş. peki ben neden düzenli spor yapıp iyi beslenirken yakalandım ki bu hastalığa o zaman? benim annemde de var anksiyete o da haftanın 3 günü yürür sağlık takıntılı oldugu için benim gibi o da beslenmesine çok çok dikkat eder. ama onda da kaygı bozuklugu var. hıı hiç atak geçirmedi o benim gibi değil orası ayrı ama ben atak geçirdim spora ve beslenmeye rağmen. şimdi geçirmiyorum uzun süredir terapi sayesinde . çünkü benim bilinçaltımda olan birseyler var beni hasta yapmış. beslenme falan filan değil. ki bana kalırsa bu hastalıgı yaşayan herkesin de öyle. yaşanılanlar açığa kavuşmadıkçada nasıl iyileşilebilir.bunu yasayan biri olarak kacipta atak gecirmeyen birisi var mi cok ilginc bir mantik gercekten.ben herseyden kactim tatilede gittim hayatimda hersey muhtesem denebilecek bir durumda hic bir sikintim yok ama atak gecirmeye devam ettim.Madem bunlari bana pskiyatri doktoru niye soylemedi size niye soylemedi de ilac kullaniyorsunuz?siz gercekten atak geciriyor musunuz merak ettim hamile bir insanin ilac alip boyle birseyi denememesi bence buyuk bencillik, dusuk dozu falan yok bu isin ilac sizede zararlidir bebegede.Siz baya baya kurtulamayaciginiza ikna olmussunuz kolay gelsin
Anlamadiginiz birsey var burda uzun uzun anlatamam diyorum sabah 9 da girdim aksam 5 de ciktim sadece spor olsa kafein olsa bunu benim doktorumda soyledi bu alanda tezi olan bir profesore gidiyordum adam 85 yasin ustunde gormedigi vaka yok zaten.panik atagi neden yasadiginiz, yasarken vucudunuzda olan etkiler,3 ay dinlemeniz icin bilincaltinizi egitien cd ler, bunun yaninda vucudunuzdaki adrenalin endorfin dengenizi duzeltmeniz icin tavsiyeler, ayni zamanda bu atak problemini birdaha hic yasamamaniz icin bazi teknikler.Kaygi bozuklugu olan bir insana neyin inanci diyorsunuz herseyi arastirip sorgulayan birisi bir terapiye gittim inandim gecti nasil olabilir mantiginiz aliyor mu?ben panik atagi cok agir yasiyordum, gunden gune kilo veriyordum, yuksek ses duymaya tahammulum yoktu evde elektrik supurgesini dahi actirmiyordum asla kalabalik yere giremiyordum, bebegimle bile ilgilenemiyordum, diyazen icerii ilaclar aliyordum.Sonra ilac etkisini gostermeye basladi surekli dalip dalip gidiyorum ne sevincimi ne uzuntumu icten yasamiyordum,ayrica bu olaclar libidonuzu dusuruyor cinsel isteksizlik yapiyor, herseyi gectim karacigerinizi yoruyor.Simdi kotu birsey duymuyorum mumkun mu?dunya da yasiyorum heralde ister istemez duyuyorsunuz ama atak gecirmiyorum.bence de terapi hikaye sorunlari tekrar tekrar konusmanin ne faydasi var tekrar stresi yasamadan baska, ayrica ben psikologa gittim hem emdr terapisi aldim ataklarima kimse engel olamadi ofelya ya verdigim paranin kat be katini onlara harcadim birsey degismedi ister inanin ister inanmayin 21 gunluk tedavi ile panik ataktan kurtuldum.İsteyen arastirsin denemek isteyen denesin daha fazla birsey yazmicam.İyi gunleryazdıklarını okudum da yani şimdi spor beslenme falan filanlamı olucakmış bu iş. peki ben neden düzenli spor yapıp iyi beslenirken yakalandım ki bu hastalığa o zaman? benim annemde de var anksiyete o da haftanın 3 günü yürür sağlık takıntılı oldugu için benim gibi o da beslenmesine çok çok dikkat eder. ama onda da kaygı bozuklugu var. hıı hiç atak geçirmedi o benim gibi değil orası ayrı ama ben atak geçirdim spora ve beslenmeye rağmen. şimdi geçirmiyorum uzun süredir terapi sayesinde . çünkü benim bilinçaltımda olan birseyler var beni hasta yapmış. beslenme falan filan değil. ki bana kalırsa bu hastalıgı yaşayan herkesin de öyle. yaşanılanlar açığa kavuşmadıkçada nasıl iyileşilebilir.
bu arada evet ben kaçtım ve atak geçirmedim. trafikte kalmadım mesela kalsam geçirirdim. toplantılara katılmak istemediğimde katılmadım ve atak geçirmedim. senin gittiğin psikiyatr doktoruda pek iyi değilmiş. çünkü beslenme uykusuzluk kafein içeren gıdalar bunların hepsi anksiyeteyi arttırır bunları her doktor söyler. ayrıca sporun iyi geldiğide herkes tarafından bilinir. ofelyanın dedikleri yeni birsey değil ki. ben senin iyi olmanı gznn de dediği gibi inanca bağlıyorum. inanmışsın iyi olmuşsun ne mutlu sana.
bende burdan cd falan değilde terapi öneriyorum.size iyi gelen bir psikolog ama iyi bir psikolog olmalı. gerekirse ilaç desteğide alınmalı. inanın tam olarak düzelmesenizde daha iyi oluyorsunuz. belki zamanla düzelebilirizde kim bilir.
arkadaşım terapi sorunları tekrar tekrar konuşmak mı sanıyorsun sen. öyleyse keşke psikologlara para harcamayıp gidip bir arkadaşınla falan konuşsaymışsın. yazık olmuş verdiğin paralara. neyse belli ki anlayamıyoruz birbirmizi. sen cdlerle devam et ben terapiyle.Anlamadiginiz birsey var burda uzun uzun anlatamam diyorum sabah 9 da girdim aksam 5 de ciktim sadece spor olsa kafein olsa bunu benim doktorumda soyledi bu alanda tezi olan bir profesore gidiyordum adam 85 yasin ustunde gormedigi vaka yok zaten.panik atagi neden yasadiginiz, yasarken vucudunuzda olan etkiler,3 ay dinlemeniz icin bilincaltinizi egitien cd ler, bunun yaninda vucudunuzdaki adrenalin endorfin dengenizi duzeltmeniz icin tavsiyeler, ayni zamanda bu atak problemini birdaha hic yasamamaniz icin bazi teknikler.Kaygi bozuklugu olan bir insana neyin inanci diyorsunuz herseyi arastirip sorgulayan birisi bir terapiye gittim inandim gecti nasil olabilir mantiginiz aliyor mu?ben panik atagi cok agir yasiyordum, gunden gune kilo veriyordum, yuksek ses duymaya tahammulum yoktu evde elektrik supurgesini dahi actirmiyordum asla kalabalik yere giremiyordum, bebegimle bile ilgilenemiyordum, diyazen icerii ilaclar aliyordum.Sonra ilac etkisini gostermeye basladi surekli dalip dalip gidiyorum ne sevincimi ne uzuntumu icten yasamiyordum,ayrica bu olaclar libidonuzu dusuruyor cinsel isteksizlik yapiyor, herseyi gectim karacigerinizi yoruyor.Simdi kotu birsey duymuyorum mumkun mu?dunya da yasiyorum heralde ister istemez duyuyorsunuz ama atak gecirmiyorum.bence de terapi hikaye sorunlari tekrar tekrar konusmanin ne faydasi var tekrar stresi yasamadan baska, ayrica ben psikologa gittim hem emdr terapisi aldim ataklarima kimse engel olamadi ofelya ya verdigim paranin kat be katini onlara harcadim birsey degismedi ister inanin ister inanmayin 21 gunluk tedavi ile panik ataktan kurtuldum.İsteyen arastirsin denemek isteyen denesin daha fazla birsey yazmicam.İyi gunler
arkadaşım terapi sorunları tekrar tekrar konuşmak mı sanıyorsun sen. öyleyse keşke psikologlara para harcamayıp gidip bir arkadaşınla falan konuşsaymışsın. yazık olmuş verdiğin paralara. neyse belli ki anlayamıyoruz birbirmizi. sen cdlerle devam et ben terapiyle.
evet psikodramaydı. kognitif nasıl oluyor?Psikodrama mı alıyordun sen? Ben de kognitif terapi görüyorum. Benziyo birbirine galiba.
evet psikodramaydı. kognitif nasıl oluyor?
Psikolog tabiki destekdir ama suan ilac alirken tedavi oldugunuzu soylemeniz zor olmasa gerek.Cd ler le deyip kucumsediginiz seyi bir tip doktoru uyguluyor ve 25 sene boyunca sizin gibi panik atak tedavisi gormus birisi.Ben ilac almiyorum,uyusmuyorum,bir psikologa gitmiyorum ama sizin aylarca belki yillarca cabaladiginix seye 21 gunde ulastim anlamadiginiz cok asikar.Sizin alginizla cd lerle olduarkadaşım terapi sorunları tekrar tekrar konuşmak mı sanıyorsun sen. öyleyse keşke psikologlara para harcamayıp gidip bir arkadaşınla falan konuşsaymışsın. yazık olmuş verdiğin paralara. neyse belli ki anlayamıyoruz birbirmizi. sen cdlerle devam et ben terapiyle.
Psikolog tabiki destekdir ama suan ilac alirken tedavi oldugunuzu soylemeniz zor olmasa gerek.Cd ler le deyip kucumsediginiz seyi bir tip doktoru uyguluyor ve 25 sene boyunca sizin gibi panik atak tedavisi gormus birisi.Ben ilac almiyorum,uyusmuyorum,bir psikologa gitmiyorum ama sizin aylarca belki yillarca cabaladiginix seye 21 gunde ulastim anlamadiginiz cok asikar.Sizin alginizla cd lerle oldu
ben ilaç kullanmıyorum ki :) ayrıca ilaç kullanan insanlar neden uyuşuyor ki . gerekliyse doktor verir kullanır. sanırım sen hep kötü doktora denk geldin sana fazla doz verip uyuşturmuşlar seni :)) destek değil tedavi amaçlı terapi benim ki. dediğim gibi ilaç kullanmıyorum uzun süredir.yıllardır çabalamıyorum ama ben sonu iyi olacaksa yıllarca çabalamaya da razıyım. arkadaşım bir kaç mesaj öncesi anksiyete devam ediyor demişsin. lütfen neyin iyileşmesinden bahsediyorsun. atak geçirmeyen iyileşmiş mi oluyor . bende atak geçirmiyorum iyimiyim yani şimdi. atak geçirmemek insanın elinde. bunu burda birçok kişi başarmıştır. sende başarmışsın bunun bu kadar ötesi yok. alkışlıyorum seni bunun için pardon ofelya yı :)Psikolog tabiki destekdir ama suan ilac alirken tedavi oldugunuzu soylemeniz zor olmasa gerek.Cd ler le deyip kucumsediginiz seyi bir tip doktoru uyguluyor ve 25 sene boyunca sizin gibi panik atak tedavisi gormus birisi.Ben ilac almiyorum,uyusmuyorum,bir psikologa gitmiyorum ama sizin aylarca belki yillarca cabaladiginix seye 21 gunde ulastim anlamadiginiz cok asikar.Sizin alginizla cd lerle oldu
ben önceden bırakmıştım ama hamilelikle ilgisi yoktu. ama bence hamilelik düşünülüyorsa ilacın bırakılması en mantıklısı. en azından ilk 3 ay içilmemesi daha iyi olur.İlacı tamamen bırakıp mi hamilelik düşündünüz ?
hiç korkma yeri geliyor zor anlarda yaşanıyor ama atak geçirsende geçirmesende zaman geçiyor bitiyor. hamilelikte hamilelik öncesi yaşadıgım sıkıntı kadar sıkıntı yaşamadım hiç ilaç kullanmadıgım halde. bebeğin içinde direnmeye çalışıyorsun sanırım. inşallah sende sıkıntılı bir hamilelik geçirmezsin hayırlı olsun :)Rabbim ataksız hamilelik gecirmemizi nasip etsin inşallah çok heycanliym ilacı yarim doza düşürdük :)
Arkadaşlar ben 3 ayımı dolduruyorum tek başına terapide yeterli olmuyor psikiyatristede gidiyorum pasiflora diye bir şurup verdi ama buda iyi hissettirmiyor konuşarak olmuyor ki
Bana eşin dostun anlattığını anlatıyor ki ne bileyim bana tek başına otobüse bin diyor arkadaş ben nasıl gideyim zaten gidebilsem sana gelmem dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?