Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Şuan çok küçük bir yerde yaşıyorum, sosyal hayat sıfır. Çok fazla bi imkan yok. Ankarada iken psikologa gidip rahatlayabiliyodum bi nebze ama burda o şansım yok. Dediğin gibi farklı doktorlara danışmayı düşünüyorum ilk fırsatta inşallah. Aslında panik ataktan önce çarpıntının bunun bi parçası olduğunu her zaman kendime kabullendirebilsem biraz daha iyi olacak ama yaşadığın için bilirsin ki, bazen durup dururken bile insan acaba kalbimde sorunmu var diyor :) Bu arada Allah sağlıcakla kavuştursun bebişine inşallahhh :)

inşallah canım.dayanabildiğim yere kadar ilaçsız gideceğim diyorum da artık sonlardayım sanırım gitmiyor daha doğrusu yoruldum

inşallah canım.dayanabildiğim yere kadar ilaçsız gideceğim diyorum da artık sonlardayım sanırım gitmiyor daha doğrusu yoruldum
bende öyleyim. her günüm mutsuzlukla geçiyor. sonra yaklaştıgımız için mi acaba. artık ilaca başlasak nolur ki birseyde kalmadı doguma. böyle gidicem ben sanırım.

kızlar bendebişi danışmak istiyorum hamileliğimin 5.haftasını bitiriyorum normalde panik atak geçirdiğimde elimin altında atarx olurdu ierdim ama d gurubunda olduğunda atak geçirdiğimde kullanamıyorum bu beni daha çok panike sürüklüyo ya bebeğe işi olursa die bu dönemde pasiflora kullanan varmı

bende öyleyim. her günüm mutsuzlukla geçiyor. sonra yaklaştıgımız için mi acaba. artık ilaca başlasak nolur ki birseyde kalmadı doguma. böyle gidicem ben sanırım.
doktor bana norodol damla verdi 5 gün kullan toparlar dedi ,kadın doktorumda kritik dönemin geçtiğini ve bebeğin artık
organ gelişiminin tamamlandığını söyledi .doktorlar söylüyorda ben cesaret edemiyorum, ilaç içmeye korkuyorum
hergün kriz, yaşam artık tatsız suçluluk duygusuda cabası evlatlarıma karşı

ikizmi canım senin yoksa başka çocugunda mı var. benim doktorumda izin veriyor ilaca . sıkıştıgında xanax içebilrsin diyor sürekli olmamak şartıyla. ama bende cesaret edemiyorum senin gibi. peki doktorun emzirme döneminde ilaca ne diyor.

ben bir kaç kere kullanmıştım. doktorum pasisloranın hiçbir zararı olmadıgını söylemişti

Emzirme dönemininde gerek duymayacagimi düşünüyor doktorum da ben öyle düşünmüyorum inan damlayı hazırladım ve ağlayarak döktüm cesaret edemedim kabus gibi günler geçiyor beynimle oyun oynuyoruz

Benim doktorumda kullanabilirsin dedi ama ben hiç denemedim kullanan çok var sıkıntı olacağını sanmıyorum

Emzirme dönemininde gerek duymayacagimi düşünüyor doktorum da ben öyle düşünmüyorum inan damlayı hazırladım ve ağlayarak döktüm cesaret edemedim kabus gibi günler geçiyor beynimle oyun oynuyoruz
bende emzirme döneminde ihtiyaç duyacağımı düşünüyorum senin gibi. ama benim doktorum izin vermiyor emzirme döneminde. bu arada
sen grupta varmısın canım. geçende bir arkadaş seni soruyordu yabancılaşma yaşayan. konuşabildiniz mi.

Kızlar bende 2013 ekim ayında doğum yaptım. Hamileliğimde panikten çok kaygı vardı. Ufacık bi huzursuzlukta hemen uykusuzluk, daralma, boğulma gibi şeyler yaşıyodum ama şükür ki ilaç kullanmadım. Hamilelikte kullanabileceğiniz ilaçlar tabiki var ve doktorların dediği gibi bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra rahatlıkla kullanabiliyosunuz. Gerekirse dayanamadığınız noktalarda yine takviye alabiliyosunuz. Sonuçta 7/24 yaşadığınız streste bebeği etkiliyo. Kendinizi suçlamayın, bu bi vicdan meselesi değil, böyle düşünmeye çalışıyın. sonuçta minik bi bebeğe yeterince iyi bakabilmekte sizin en büyük sorumluluklarınızdan ve kendinizi toparlamak için yapabileceğiniz şey ilaçtan geçiyorsa vicdanla değil mantıkla hareket edin derim. Umarım hamile olmadığım için rahat konuştuğumu düşünmezsiniz. Çünkü aynı yollardan geçtim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son 3 ay zaten extra bi yorgunluk oluyo, biraz da onun etkisi var sizde. Ama heleki son günleri sayıyosanız işte o zaman panik felan dinlemeyip, olsun artık diyosunuz :)

Facebook grubuysa çıktım gruptan .olumsuz etkiledi beni

İlac kullanirken dahi panik atak geciren ben ankara da ofelya thomas a gittim ve ataklarimdan kurtuldum 1 ay sonrada hamile kaldim artik atak hic gecirmiyorum alttan kaygi bozuklugum cikti ama atak gecirmedigim icin onunla basedebiliyorum.İlac kullanmadan hamilelik gecirebilirsiniz inanin ise yariyor

Bende cd lerini aldım ama tam uygulayamadım nasıl başardınız?? Sadece Cd'lerle başarabilirmiyim acaba

Bende cd lerini aldım ama tam uygulayamadım nasıl başardınız?? Sadece Cd'lerle başarabilirmiyim acaba
Sadece cd lerle degil aslinda videolu cd de anlatiyor mevzunun nedenini eger izlediyseniz size yapmaniz gerekenleri siraliyor hem ordakileri uyguluyorsunuz hem cd leri izleyip dinliyorsunuz ve yasamiyorsunuz.Ben klinige gittim sadece cd lrle yola baslasaydim ayni etkiyi alir miydim bilemiyorum ama olayin sebebi adrenalin bunu dengelemeniz icin tuyolar var(bunlar bilimsel gercekler)mesela nefes egzersizi sabah ilk uyandiginizda yapmaniz gereken ve aksam saatlerinde yapiyorsunuz bunu duzenli yaptiginizda farki hissediyorsunuz.Ben istanbul dan gittim sabah otobusle gidip aksam otobusuyle dondum yanimda esimde vardi biriyle gitmek gerekiyor o da egitime giriyor ben faydasini gordum benim atagim gecmiyordu surekli durmadan atak halindeydim ilaclarla azaldi hatta egitim zamani bile carpintilarim oldu ama 2 gun sonra olmadigini farkettim gercekten gitmeye deger.Biz panik ataginizi ortadan kaldiricaz bunun altindan anksiyete ya da depresyon cikmasi muhtemel sonra bunu tedavi edicez dedi nitekim benim anksiyetem var tedavi ile beraber anksiyetde hafifledi aslinda yine gitmem lazim ama genel anlamda keyfim yerinde atak gecirmeyince birsekilde altinda kalkiyorsunuz ama o atak felaket birsey gercektem yasamayan anlayamaz bazen yasayanlarda anlayamiyor ben ona sasiyorum.ama gidemezsende cdleri dinle madem elinin altinda var dene ve dediklerini uygula.
Mesela en basta panik atakla ilgili hicbirseye bakmamam lazim.Mesela bu topigi takip etmemelisin
Dramatize dizi, sarki,gazete, 3. Sayfa haberleri, internet vs. Kose bucak kacmalisin bunlar hayat boyu
Spor

Mantığı toparlayabilsem zaten hepsiyle baş edeceğim de ..
Sen bunu tek basina biraz zor basarirsin evet tabiki mumkun ama senin elinde kelimesinden nefret ediyorum bunu anlayamiyor kimse evet elimde ama biryerde beyin dengesini kaybediyor ve o dengeyi zaten sen saglayabilsen kendine bunu niye yasatasin.bence kendinize bu iyiligi yapin ofelya ya gidin

Randevu aşdım psikologtan böyle olmayacak kendi kendime hallederim sandım ama olmuyor

Çok doğru ama hamilelikten dolayı gidemiyorum işte .. Cd leri dinlemem lazım artık..tamamen kurtulduğuna inanıyormusun peki

Randevu aşdım psikologtan böyle olmayacak kendi kendime hallederim sandım ama olmuyor
kendi kendine olmuyor arkadaşım. destekte lazım. iyi yapmışssın psikologa gitmekle. bende hamileliğin başından beri gidiyorum. gitmesem çok zor geçerdi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…