Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

İnsaallah cnm hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmus hep dua ediyorum bu hastalığı yaşayanlara tüm hamilelere hamile arkadaşlarımdan da dua istiyorum

B
Ben sürekli kullandım ilaç kaç senedir bende kuçuk yaşta başladı. Ee hep hastalık konuşmayalım canım kafamız uzaklaşsın biraz çalışıyormusun napıyorsun
Siz kaç yasindasiniz evet konuşmayalım su illet hastaligi Hayır çalışmıyorum evdeyim evlenince biraktim

İnsaallah cnm hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmus hep dua ediyorum bu hastalığı yaşayanlara tüm hamilelere hamile arkadaşlarımdan da dua istiyorum
Bende aynen öyle dua ediyorum canım. Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallaj

Canım hayırdır burdayız biz yanındayız bende tetikte gibiyim show u aç show u
Panikten çocuğa bişi olmaz demi? Doktor 2. İlaç vermişti onada başlıyorum artık başlamayayım dedim ama yok olmuyor böyle.Deprem gibi aniden geliyor

Panikten çocuğa bişi olmaz demi? Doktor 2. İlaç vermişti onada başlıyorum artık başlamayayım dedim ama yok olmuyor böyle.Deprem gibi aniden geliyor
Hayır canım olmaz emin ol olsa benim olurdu duvardan duvara vurdum hep kendimi eşim zor sakinleştirdi. Başla ilaca canım bana da dun verdi uç ilaç hepsini de içiyorum sen bide ta kaçıncı haftadasın canım biz napalım daha çocuk çok da kuçuk Allah a emanet napalım ama

Evet ilaç iyi geldi bana tam oturması zaman alıyor, arada atak yaşıyorum böyle. O zamanda korkudan ağlıyorum kasılıyorum titriyorum

Masaallah ya biz 5 sene istemedik 8 aydır düşünüyorduk işte Rabbim nasip etti çok sukur
Ya aslında bende istemiyordum açıkçası aça korunmak içinde bişey yapmadım tiroitlerim sorunlu polikistik vardı herkes olmaz diyordu nasip miş işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…