- 23 Ocak 2016
- 34.984
- 51.000
- 598
İnsaallah cnm hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmus hep dua ediyorum bu hastalığı yaşayanlara tüm hamilelere hamile arkadaşlarımdan da dua istiyorumHayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Valla ben yapamıyorum ilaçsız canım denedim olmuyor napiyim bilemiyorum kendimi tanıyamadım daha bugün biraz iyiyim kafamı dağıtmaya çalışmıyorum işte
Siz kaç yasindasiniz evet konuşmayalım su illet hastaligi Hayır çalışmıyorum evdeyim evlenince biraktimB
Ben sürekli kullandım ilaç kaç senedir bende kuçuk yaşta başladı. Ee hep hastalık konuşmayalım canım kafamız uzaklaşsın biraz çalışıyormusun napıyorsun
Bende aynen öyle dua ediyorum canım. Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallajİnsaallah cnm hep dua ediyorum hamilelerin duası kabul olurmus hep dua ediyorum bu hastalığı yaşayanlara tüm hamilelere hamile arkadaşlarımdan da dua istiyorum
Canım hayırdır burdayız biz yanındayız bende tetikte gibiyim show u aç show uKızlar bana bişiler yazın çok kötü panik atak yaşıyorum.
Ben 27 yaşındayım. Bende evdeyim çalışmıyorum. Ve İstanbul'a evlendim ailemden ilk defa ayrıldımSiz kaç yasindasiniz evet konuşmayalım su illet hastaligi Hayır çalışmıyorum evdeyim evlenince biraktim
Canim hemen bişeyler yap mesela internetten hemen bebek besiklerine bakKızlar bana bişiler yazın çok kötü panik atak yaşıyorum.
Daha once hangi sehirdeydinizBen 27 yaşındayım. Bende evdeyim çalışmıyorum. Ve İstanbul'a evlendim ailemden ilk defa ayrıldım
Panikten çocuğa bişi olmaz demi? Doktor 2. İlaç vermişti onada başlıyorum artık başlamayayım dedim ama yok olmuyor böyle.Deprem gibi aniden geliyorCanım hayırdır burdayız biz yanındayız bende tetikte gibiyim show u aç show u
Sizin de ilk bebeginiz mi kaç yıllık evlisinizBen 27 yaşındayım. Bende evdeyim çalışmıyorum. Ve İstanbul'a evlendim ailemden ilk defa ayrıldım
Allah yardımcın olsun cnm dua et ilacı öyle al Allahın izniyle bişey olmazPanikten çocuğa bişi olmaz demi? Doktor 2. İlaç vermişti onada başlıyorum artık başlamayayım dedim ama yok olmuyor böyle.Deprem gibi aniden geliyor
Karabük canım. Biliyor musun Karabük üDaha once hangi sehirdeydiniz
İlk bebeğim saha yıl dolmadı benimSizin de ilk bebeginiz mi kaç yıllık evlisiniz
Evet de gelmedim hiç bir yan şehrine Bolu ya abanta geldim daha önceKarabük canım. Biliyor musun Karabük ü
Masaallah ya biz 5 sene istemedik 8 aydır düşünüyorduk işte Rabbim nasip etti çok sukurİlk bebeğim saha yıl dolmadı benimaltıncı aya giriyoruz evlilikte çok erken oldu bebiş ya
Hayır canım olmaz emin ol olsa benim olurdu duvardan duvara vurdum hep kendimi eşim zor sakinleştirdi. Başla ilaca canım bana da dun verdi uç ilaç hepsini de içiyorum sen bide ta kaçıncı haftadasın canım biz napalım daha çocuk çok da kuçuk Allah a emanet napalım amaPanikten çocuğa bişi olmaz demi? Doktor 2. İlaç vermişti onada başlıyorum artık başlamayayım dedim ama yok olmuyor böyle.Deprem gibi aniden geliyor
Genelde bilmiyorlar da Karabük üEvet de gelmedim hiç bir yan şehrine Bolu ya abanta geldim daha önce
Hayır canım olmaz emin ol olsa benim olurdu duvardan duvara vurdum hep kendimi eşim zor sakinleştirdi. Başla ilaca canım bana da dun verdi uç ilaç hepsini de içiyorum sen bide ta kaçıncı haftadasın canım biz napalım daha çocuk çok da kuçuk Allah a emanet napalım ama
Ya aslında bende istemiyordum açıkçası aça korunmak içinde bişey yapmadım tiroitlerim sorunlu polikistik vardı herkes olmaz diyordu nasip miş işteMasaallah ya biz 5 sene istemedik 8 aydır düşünüyorduk işte Rabbim nasip etti çok sukur
bende ağlıyorum ama kasılma olmuyor bende çok fazlaEvet ilaç iyi geldi bana tam oturması zaman alıyor, arada atak yaşıyorum böyle. O zamanda korkudan ağlıyorum kasılıyorum titriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?