İkinci ilacın ismi ne canım o ne içinmişEvet ilaç iyi geldi bana tam oturması zaman alıyor, arada atak yaşıyorum böyle. O zamanda korkudan ağlıyorum kasılıyorum titriyorum
Sülpir cnm, neye etki ettiğini bilmiyorum.Normalde selectra 50mg yanında sabah akşam sülpir 50mg verdi, ama ben sadece selectrayı alıyordum.İ
İkinci ilacın ismi ne canım o ne içinmiş
Bana neden 20 mg verdiki. İç canım iyi gelir eziyet etme kendineSülpir cnm, neye etki ettiğini bilmiyorum.Normalde selectra 50mg yanında sabah akşam sülpir 50mg verdi, ama ben sadece selectrayı alıyordum.
Yaş kaç sizin beş senede uzun bi zaman. Ama Allah nasip etmiş hayırlısıylada kucağımıza alalım inşallahMasaallah ya biz 5 sene istemedik 8 aydır düşünüyorduk işte Rabbim nasip etti çok sukur
Sem nasılsın yenidencan. Bi ben sürekli takipteyim :) herhaldeİyi akşamlar herkese.Ece cem.sakim olup küçük nefesler al.yazını yeni gördüm.ıhlamur varsa demle iç.
Passiflora yok mu evde.pek fayda etmiyor gibi olsa da biraz gevşetip uyku getiriyor
Nasıl olayım özge idare ediyorum.Passiflora içtim yatmaya çalışacağım.Sen na
Sem nasılsın yenidencan. Bi ben sürekli takipteyim :) herhalde
Teşekkür ederim ellerimle yaptım :) geçen sene kışın ah ah bekardım o zaman anamın dizinin dibindeydimOzgrmzn yeni profil resmini de beğendim.
Ay kıyamam ona ya anne istiyor yanında ben bile hala daha annemle whatsapp dan yazışıyorum güldür güldür izle diye oda izliyor bende izliyorum. Erken yatıyorsun herhalde sende. Ben uyuyamıyorum erken ya sabah erkende kalksam uyuyamıyorumNasıl olayım özge idare ediyorum.Passiflora içtim yatmaya çalışacağım.
Oğlumu da ikna edemedim yatmak için.güldür güldür seyreder,anne bugün birlikte yatalım der.boynum bükük onun içinde.iste hayat böyle.
Şarkı varya hani ben yoruldu hayat gelme üstüme
dur Bi sakin ol arkadaşım hayırdır noldu. Kendi babanızamı sinirlendinizAllah belanı versin anksiyete, takıntı depresyon ber ne halt isen geber ya biktim. Bi huzur vermedi yaşamayı bilemedim geversem keske ya.
Her ilacın etkin maddesi farklı, benim ilacın 50 mg ı senin ilacın 10 mg veya 20mg ına denk geliyor olabilir.Bana neden 20 mg verdiki. İç canım iyi gelir eziyet etme kendine
Vallaha cnm bende akşam kötü oldum şükür şimdi iyiyim.Yaa işte sabır etcez.Allah belanı versin anksiyete, takıntı depresyon ber ne halt isen geber ya biktim. Bi huzur vermedi yaşamayı bilemedim geversem keske ya.
Çok sinirliyim ya birden si ir tepeme firliyo babamın azını sapirtadarak yemek yemesinde bile onu boğazım geliyo. Anneme de çok cabuk gıcık oluyorum. Offff sinirliyim. Babamın film izlerken konuşması var iyyy deli oluyorum .
İnşallah etki eder canımHer ilacın etkin maddesi farklı, benim ilacın 50 mg ı senin ilacın 10 mg veya 20mg ına denk geliyor olabilir.
Geçmiyor bide zıkkım millet ne güzel normal huzurlu , hayat bizim burnumuzdan geliyor. Bu sinir bir anda gelip başımı döndüren bisey. Keske herkesten uzak bi çiftlikte yaşasam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?