Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Korkma bisey olmaz tabiki adet kanaasi gibiyse sikintili durum ama benimde 2. Oglumda da bundada olustu benimde peceteyi baya baya islatmisti kan penbe cig bi renk ama sorun olmadi yerlesme oluyo

Hangı dualar canım

Kime veriyor ki cnm bende 2-3 gündür yine diken üstündeyim. Dayanmaktan başka çaremiz yok Çok korkuyorum eskiye mi dönüyorum diye. Moralim çok bozuk benimde.
Hepimizde ayni kaygilarmi var kotu seyler olcak gibi bana bisey olursa cocuklara bisey olursa ben bunlarla bogusuyorum ic sikjntisini depresyonu katiyorum bile .. sizdeki kaygilar ne

Hangı dualar canım
Hangi dualar derken canım namaz harici esmai hüsnadan Allahin isimlerini zikrediyordum muradın olması icin söylenenleri.bebeğim olsun diye hacet namazları kildım.4444 salavatı tefriciye okudum.
Hastalanınca la ilahe illallah bile cekrmiyorum icimden.dört ya da beş kere soyluyorum zihnim dagiliyor ve gidiyor.

Ayni şeyler hep.ameliyat ani sonrası yaratacakları nin hepsi veni korkutuyor.
Aslında hepimiz em in değiliz bu korkularımızdan .belki de hiçbirisi olmayacak düşündüğümüz şeylerin.
Bütün bu korkularimizin sadece düşünceden ibaret olduğunu ve hiçbirinin belkidebasimiza gelmeyeceğini biliyoruz.ama hiçbirimiz ben de dahil bunu beyinlerimize kabul ettiremiyoruz

Evet eminim malesef cok arastırdım belırtıler anca panık atakdı ve cok sukur gectı ama cok zorlandım hayatım en kotu aylarıydı atak yaşadım gunlerce surdu ve bıtmedı ancak duayla yendım cok sukur artık olmuyor sadece ıcımde bı korku oluyor arada yıne olursam dıye ama bu halıme cok sukur. Namaz dua bunlar cok onemlı tabı ama olacak varsa oluyor destursuz tuvalete banyoya gırmek falan sebeb olabılır bu arada cevabın için teşekkurler :)

Arkadaşlar yazıları biraz okudum yine ben ilk doğumunda panik atak lâ girdiğim için gene anestazi istedim
Diğer ameliyatlardaki gibi sedatif bişey vermiyorlar hamilelikte yada bana vermediler.Emzirmeye gelince ilaçla emzirme yerine mama verseniz daha ii değilmi tercih meselesi ama yeni doğmuş bebek antidepresan à alışıyor tamam mamada sağlıklı olmayabilir ama hepimiz çok ii biliyoruz yasadigimiz için ruh sagligi bazen beden sahligindan bile önemli oluyor.Bu durumda acaba alternatif bir durum.varken bebeği hiç antidepresanlara bulasirmamak daha dogru acaba
Tamam hamileyken içililiyor çünkü başka hiçbir çare yok çünkü

Hangı dualar canım

Arama motoruna arif arslan panık atak duası yazın cıkıyr canım dedıklerını uygulasan bişey kaybetmezsın duadan zarar gelmez cok sukur ılacsız doktrsuz duayla yendım 21 gun 21 defa okuyosunuz baslarken nıyet edıyrsun ıkındı namazından snra okursan daha faydalı dıye duymustum ıhlas felak nas ayetel kursı fatıha tvbe suresının son ıkı ayetını okuyosun ama suan sıralamasını dgru yazamadım ben bır kere degıl 3 yada 4 defa belkı daha fazla yaptım yılmadım bıtene kadar okudum zaten adetımle denk geldıgı ıcın bır cok kez tamamlayamadan tekrar basladım abdestlı okumak lazım cunku Allah sıfalar versın hepımıze beternden krusun

Bence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor

Sevgili ececem 21 bende bir panik atakli olarak niye buraya girip insanları korkutmak isteyimki.Bu kadar kötü niyetli neden olayım aynı ustelik şeyleri yaşarken.Bu şekilde kötü dusunmeni hamileliginin verdiği duruma veriyorum.Bana dr vermemişti emzirirken sadece ondan yazdım. Kafama göre birsey yazmadım. buraya yazı yazdogimdada diğer yazilarima bakarsan cnm en ufak olumsuz bişey yazmadıgim gibi sizlere Moral verici şeyler yazmaya çalıştım o kadar.neden böyle bişey yapayım delimiyim ben .

Bu arada bişey sormak istiyorum panik atağı tutunca deli gibi çarpıntısı olan oluyormu

Benim sıkıntım başlamadan önce asabiyet başlıyor, sonra nefes darlığı sonra kaygı, sonrada çökkün ruh hali. Sonra ayaga kalkıyorum, döngü gibi böyle devam ediyor.
Hemen hemen aynı canım,simdi daha iyi idrak ediyorum ve anliyorum düşününce.gebeligimi ogrendigimde o kadar istekle beklememe ragmen havalara ucmamıştım ve sıkıntı varmış icimde.kavga ediyordum hep, sardım herkese.bir haftaya kalmadı hastalandım zaten.kaygı,endişe,çökkünlük...

Bu arada bişey sormak istiyorum panik atağı tutunca deli gibi çarpıntısı olan oluyormu
Benim ağırlık depresyon ,ağır panik atak krizleri geçirmedim ama bildiğim en büyük belirtinin bu olduğu zaten.panik ataklı arkadaşlarımız hep kardiyologlara gidiyor kalp çarpıntısı,tasikardi sebebiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…