Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Günaydın kızlar.dün psikiyatrist sabah içtiğim misol'u akşam da al dedi.sabah 25 mg.akşam 25 mg.olmak üzere 50 mg.a çıkardı.Etkisini görmeye başlamışsın,iyi gelmiş dedi artıralım dedi.risperdal a da devam et dedi.

Hamilelik planlamaya başladım ve günde 225 mg.efexörü şak diye kestim.hemen hamile kalacağım sandım.sekizinci ayda hamile kalabildim.ve bu 8 ay iyiydim, bebek olmuyor takıntısı,üzüntüsü vardı ama depresyonum yoktu.bir önceki majör depresyon da 7 -8 aylık bir ilaç kullanmama sonrası gelmişti.beni aylarca idare ediyor kullandığım ilaçlar demekki ya da gebelik hormonları alevlendirdi depresyonu bilemiyorum.ilk üç aydan sonra rahatladım biraz,8.haftamda 0.5 mg.risperdaL kullanmaya başladım.12 hafta dolmadan diğerine başlatmadılar. o da misol
dün gece atak geldi dualar üstüne dualar şu anda da pek iyi sayılmam 10 luk içiyorum paxerayı ama oda yetmiyo sanırım

Allah kahretsin bu takıntıyı ve depresyonu, bi huzur bulamadım, eve giremiyorum, annemde duramıyorum nap ben ya, 1 senedir evimde oturamıyorum. Üst komşunun sesleri veledinin koşma sesleri bunaldim. Laftan anlamıyorlar ev mezar gibi, uyanınca kaçıp anneme geliyorum onda da babam tuhaf hareketler yapıp bunaltıyo beni

Allah kahretsin bu takıntıyı ve depresyonu, bi huzur bulamadım, eve giremiyorum, annemde duramıyorum nap ben ya, 1 senedir evimde oturamıyorum. Üst komşunun sesleri veledinin koşma sesleri bunaldim. Laftan anlamıyorlar ev mezar gibi, uyanınca kaçıp anneme geliyorum onda da babam tuhaf hareketler yapıp bunaltıyo beni
Ben de takığım babamın hareketlerine ve gitmiyorum o yuzden..

Nerde oturuyorsun canım. Senin gidecek annen var benim uzakta annemler

Ben de çok bunalıyorum bu ara,psikolojik sıkıntılar+ fiziksel ağrılar.
Yatamiyorum oturamıyorum,nefes alamıyorum.Çok bunaldım. Çok.
Allahım yardim et!

Ben de takığım babamın hareketlerine ve gitmiyorum o yuzden..
Aynen bende gelmicem de evde duramıyorum ki sokak köpeği gibi oldum, babam tuhaf 1 dediği 1 dediğini tutmaz, öfke patlamaları var, azarlar falan zaten onun yüzünden bu haldeyim.

Anneye yakın olmak güzel bir nimet. Biz normalde farklı şehirlerdeyiz ama şuan rapor alıp yanlarında kalıyorum. Annemin yaninda olmasam daha kötü olacakmişim gibi geliyor.

Aynen bende gelmicem de evde duramıyorum ki sokak köpeği gibi oldum, babam tuhaf 1 dediği 1 dediğini tutmaz, öfke patlamaları var, azarlar falan zaten onun yüzünden bu haldeyim.
Sende okb var degil mi?depresyonda iken eve takıyorum ben giremiyorum,duramıyorum,giydigim bir kazağa,mutfağa bile gıcık oluyorum.ne yemek yapiyorum ne temizlik.bunlar okb olabilir mi sence?oyle olsa dr.soyler miydi? Babamin da kendine gore dogal hareketleri bana batiyor.bana yonelik olmasa da yemek yiyisine bile gicik oluyorum

Anneye yakın olmak güzel bir nimet. Biz normalde farklı şehirlerdeyiz ama şuan rapor alıp yanlarında kalıyorum. Annemin yaninda olmasam daha kötü olacakmişim gibi geliyor.
Benim annem de burada degil,onaltı gun bendeydi en zor gunlerimdi rapor aldim on gun de ben gittim yanina.bir aya yakin yanimdaydi yani.bana da birtek annem iyi geliyor ve hastaligimi anliyor.

Back
X