- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
Hoş geldin aramıza.Şuan için galiba tek yapabileceğimiz şey bu sürecin bizim için ne kadar zor olsa da geçici olduğunu kabul edebilmek(Ben pek yapamıyorum ama...),sevdiğin kişilerle diyalog içinde olmak,seni üzen yoran kişi ve olaylardan mümkün olduğunca kendini soyutlamak eminim iyi gelecektir.Bazı tavsiyeler var bebeğe alışveriş yapmanın rahatlattığı konusunda ama ben halen hiçbir şey almadım.Yalnız olmadığını bilmek de insanı rahatlatıyor,o yüzden bol bol bu foruma uğramak.Merhaba arkadaşlar bende panik atak hastasıyım 14 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız.hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım ilacı.hamileliğimin 7.haftasında ataklarım başladı nefes almada zorlanma huzursuzluk mutsuzluk şeklinde.sonra yok oldu fakat benim ataklarım bazen el ayak parmak çene kasılmasına dönüşüyor o Zaman benım için ölüm oluyordu doktorumla konuştum ilaç kullanmayacağız cok zorda kalmadıkça dedi sizler ne önerirsiniz
Canim obur topikten arkadasim hosgeldin.daha dun gibi hamile kalmaya calisip destek oluyorduk.diger topikte de yazmistim depresyona girdigimi hamilelikle beraber.bana destek olmustun.uzuldum hormonlarla beraber sende de nuksetmis.dr.lar risk almak istemez.cok kotu isek kar zarar dengesi kuruluyor.hastalik bebege daha cok zarar verdiginde baslatiyorlar ilacaMerhaba arkadaşlar bende panik atak hastasıyım 14 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız.hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım ilacı.hamileliğimin 7.haftasında ataklarım başladı nefes almada zorlanma huzursuzluk mutsuzluk şeklinde.sonra yok oldu fakat benim ataklarım bazen el ayak parmak çene kasılmasına dönüşüyor o Zaman benım için ölüm oluyordu doktorumla konuştum ilaç kullanmayacağız cok zorda kalmadıkça dedi sizler ne önerirsiniz
Alisverisi denemek istedim.elimi attim birkac kiyafete ııhh olmadı yapamadım.etrafimda mutlu mutlu hamileler vardi..Hoş geldin aramıza.Şuan için galiba tek yapabileceğimiz şey bu sürecin bizim için ne kadar zor olsa da geçici olduğunu kabul edebilmek(Ben pek yapamıyorum ama...),sevdiğin kişilerle diyalog içinde olmak,seni üzen yoran kişi ve olaylardan mümkün olduğunca kendini soyutlamak eminim iyi gelecektir.Bazı tavsiyeler var bebeğe alışveriş yapmanın rahatlattığı konusunda ama ben halen hiçbir şey almadım.Yalnız olmadığını bilmek de insanı rahatlatıyor,o yüzden bol bol bu foruma uğramak.
Hosbulduk arkadasım bebeğe daha bişey almadım riskli bir gebelik geçiriyorum düşük tehlikem var tavsiyelerin cok teşekkür ederim hepimiz atlatırız insallahHoş geldin aramıza.Şuan için galiba tek yapabileceğimiz şey bu sürecin bizim için ne kadar zor olsa da geçici olduğunu kabul edebilmek(Ben pek yapamıyorum ama...),sevdiğin kişilerle diyalog içinde olmak,seni üzen yoran kişi ve olaylardan mümkün olduğunca kendini soyutlamak eminim iyi gelecektir.Bazı tavsiyeler var bebeğe alışveriş yapmanın rahatlattığı konusunda ama ben halen hiçbir şey almadım.Yalnız olmadığını bilmek de insanı rahatlatıyor,o yüzden bol bol bu foruma uğramak.
Canım benim aynen öyle nerden nereye.malesef yine yokluyor gibi beni kafaya takmamaya çalışıyorum düşük tehlikemden dolayı sürekli evdeyim yatıyorum bu tetiklemiş olabilir herşeyin yoluna girmesini o kadar cok istiyorum ki hayatımın en güzel anları bu hastalık yüzünden çoğu kez berbat oldu.umarım ataklar başlamaz ve ilaç dielzem gibi iğneler kullanmak istemiyorumCanim obur topikten arkadasim hosgeldin.daha dun gibi hamile kalmaya calisip destek oluyorduk.diger topikte de yazmistim depresyona girdigimi hamilelikle beraber.bana destek olmustun.uzuldum hormonlarla beraber sende de nuksetmis.dr.lar risk almak istemez.cok kotu isek kar zarar dengesi kuruluyor.hastalik bebege daha cok zarar verdiginde baslatiyorlar ilaca
Valla canım herşey çok zor bende bebek yüzüne sağa sola donup duruyorum sinir oluyorum ağlayasım geliyor ileriki zamanlarda napıcam diye bende de takıntı çok acaba okb bende de mi var anlamadım. Ama sayı sayma huyum var bişey yapıyorsam olursa soyle olucak böyle olacak diyorum kendimce doktora dicem tabi unutmazsam eğerAmin amin,inşallah.
Evet dreamy keşke yakın olsak da sohbet edip rahatlasak.
Az kalmış gibi geliyor Özge ama daha nerdeyse 3,5 ayim var ve ben ba,em o kadar çok korkuyorum ki anlatamam.bu tarz dorunu olmayanlara belki de bu korkularım çok saçma gelebilir.Özge bebek sıkıştırdığı için değil galiba midemdeki şişkinlik ve gaz tüm derimi geriyor ve ağrı yapıyor galiba.
Hamileliğin başından beri gaz sorunum hic bitmedi zaten.
Bencede hayvanlar bazen bazı insanlardan. Daha iyi geliyor iyiki kedim var) bende hic sevmem yuksek sesle konuşanları, bir de hayvanlar bana çok iyi geliyor. Huzur onlarda :)
Hoşgeldin arkadaşım hoş bi durum olmasada hastalık işi bende paxilciydim 15.haftamda ilaca başladım inşallah bebişe zarar vermezMerhaba arkadaşlar bende panik atak hastasıyım 14 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız.hamile kalmadan önce paxil kullanıyordum hamile kalmadan 2 ay önce bıraktım ilacı.hamileliğimin 7.haftasında ataklarım başladı nefes almada zorlanma huzursuzluk mutsuzluk şeklinde.sonra yok oldu fakat benim ataklarım bazen el ayak parmak çene kasılmasına dönüşüyor o Zaman benım için ölüm oluyordu doktorumla konuştum ilaç kullanmayacağız cok zorda kalmadıkça dedi sizler ne önerirsiniz
12 haftadan sonra da olabiliyor demekki düşük tehlikesiCanım benim aynen öyle nerden nereye.malesef yine yokluyor gibi beni kafaya takmamaya çalışıyorum düşük tehlikemden dolayı sürekli evdeyim yatıyorum bu tetiklemiş olabilir herşeyin yoluna girmesini o kadar cok istiyorum ki hayatımın en güzel anları bu hastalık yüzünden çoğu kez berbat oldu.umarım ataklar başlamaz ve ilaç dielzem gibi iğneler kullanmak istemiyorum
Hosbulduk arkadasım teşekkür ederim.ah şu paxil yok mu ömrümüzü yedi yiyecek.bebeklerimiz Allah'a emanet iyi düşün iyi olsun bişey olmazHoşgeldin arkadaşım hoş bi durum olmasada hastalık işi bende paxilciydim 15.haftamda ilaca başladım inşallah bebişe zarar vermez
Evet canım 3 ay geçtikten sonra kanama hala ara ara devam edebiliyor 4 ayı devirdikten sonra düşük tehlikesi olarak ortadan risk kalkıyor.amin Can'ım benim12 haftadan sonra da olabiliyor demekki düşük tehlikesiAllah yardımcın olsun canım, sağ salim mutlu bir sekilde alalim insallah kucaklarimiza.
Şuan paxera kullanıyorum ama bebekten çok malesef kendimi düşünüyorum bu durumda beni rahatsız ediyor acaba annelik duygum mu yok diye. İnşallah bişey olmaz bende duşuk tehlikesi atlattım iyiydim ilaçsız devam ediyorsun fakat annemin hastalığı beni kötü etti onbeş yirmi gün çektim her gün ölümdü benim için dayanamadım özele gittim ilaç verdi şukur iyiyim artık biraz daha inşallah daha da iyi oluruz hepimiz yaşayan bilir. Herkesin sıkıntısı farklı ama durum ve hissedilen aynıHosbulduk arkadasım teşekkür ederim.ah şu paxil yok mu ömrümüzü yedi yiyecek.bebeklerimiz Allah'a emanet iyi düşün iyi olsun bişey olmaz
Canim ben de 8.haftamda risperdala basladigimda dr.a antidepresan da vermeyecek misiniz diye pazarlik ediyordum.o kadar kotuydum ki bebegi aldirsam mi diye bile dusunuyordum birak onu dusunmeyi..simdi yavas yavas idrak ediyorum uzuluyorum.hastaligimizdan,hormonlarimizdandir canim yaaŞuan paxera kullanıyorum ama bebekten çok malesef kendimi düşünüyorum bu durumda beni rahatsız ediyor acaba annelik duygum mu yok diye. İnşallah bişey olmaz bende duşuk tehlikesi atlattım iyiydim ilaçsız devam ediyorsun fakat annemin hastalığı beni kötü etti onbeş yirmi gün çektim her gün ölümdü benim için dayanamadım özele gittim ilaç verdi şukur iyiyim artık biraz daha inşallah daha da iyi oluruz hepimiz yaşayan bilir. Herkesin sıkıntısı farklı ama durum ve hissedilen aynı
Paxera ve paxil benzer değil mi neden paxille devam etmedin? Bide hamilelikten önce paxille nasıldın?Şuan paxera kullanıyorum ama bebekten çok malesef kendimi düşünüyorum bu durumda beni rahatsız ediyor acaba annelik duygum mu yok diye. İnşallah bişey olmaz bende duşuk tehlikesi atlattım iyiydim ilaçsız devam ediyorsun fakat annemin hastalığı beni kötü etti onbeş yirmi gün çektim her gün ölümdü benim için dayanamadım özele gittim ilaç verdi şukur iyiyim artık biraz daha inşallah daha da iyi oluruz hepimiz yaşayan bilir. Herkesin sıkıntısı farklı ama durum ve hissedilen aynı
Canım sen iyi olacaksın ki Bebek de iyi olacak bu durum senı rahatsız etmesin.anneciğin için cok gecmiş olsun Allah şifa versinŞuan paxera kullanıyorum ama bebekten çok malesef kendimi düşünüyorum bu durumda beni rahatsız ediyor acaba annelik duygum mu yok diye. İnşallah bişey olmaz bende duşuk tehlikesi atlattım iyiydim ilaçsız devam ediyorsun fakat annemin hastalığı beni kötü etti onbeş yirmi gün çektim her gün ölümdü benim için dayanamadım özele gittim ilaç verdi şukur iyiyim artık biraz daha inşallah daha da iyi oluruz hepimiz yaşayan bilir. Herkesin sıkıntısı farklı ama durum ve hissedilen aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?