Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben kıpırdayınca ve dr yüzünü gösterince sevmeye başladım. Dr â söyle canım yüzünü göstersin. ilknursaid
Bana da gösterdi. İşte bu yüzden çok korkuyorum. Kötü bir anne olacam gibime geliyor. O kadar kendi halimi depresyonumu düşünüyorum ki. Öyle üzülüyorum ki bebeğime sevemediğim bişey hissetmediğim için. İnşallah en azından doğunca değişir duygularım.

Değişir canım, herkes öyle diyor kucağına alınca aşık oluyormuşsun.

Ben de uzuluyorum.canli canli gorunce degisiriz bence gibime geliyor.baskalarinin bebeklerine bile bayilirken aylarca buyuttugum kanimla besledigim canli karsimda bana hala muhtac dururken severim herhalde.aksi halde depresyon tedavisi katlanarak buyuyecek demektir.

İnşallah severiz. Yoksa nasıl olacak nasıl bakacaz hiç bilmiyorum. Bu depresyon nasıl korkunç bir illet ya

İnşallah severiz. Yoksa nasıl olacak nasıl bakacaz hiç bilmiyorum. Bu depresyon nasıl korkunç bir illet ya
Hayatıma ..çtı batırdı, ben ben değilim artık zaten.şen kahkahalarım,esprilerim vardı,gülmekten kırıp geçirdiğim etrafıma dolan insanlar vardı.müzikten de nefret ediyorum artık ,hiç tahammülüm kalmadı.kapı gıcırtısına oynayan biriydim ben.bir beyin 24 saat düşünür mü yahu,birisiyle konuşurken bile düşünüyorum.hep tereddüt,hep korku,hep kuşku,hep kaygı,hep endişe... vallahi burası da olmasa ne yaparım bilmiyorum.Eninde sonunda çıkacağız bu illetten hormonlar yapıyor bunu ilacımız da yetmiyor...

Yemin ediyorum aynen senin gibiydim ve şuan yine aynen senin gibiyim. SubhanAllah bu kadar benzer. Bende hayat doluydum ortamın aranan kişisiydim.espiriler eğlenceler organizeler.. Şuan kupkuru bir dal gibiyim ölüyor gibiyim.

Yemin ediyorum aynen senin gibiydim ve şuan yine aynen senin gibiyim. SubhanAllah bu kadar benzer. Bende hayat doluydum ortamın aranan kişisiydim.espiriler eğlenceler organizeler.. Şuan kupkuru bir dal gibiyim ölüyor gibiyim.
çekiyor benzerlikler birbirini, hissediyorum ben:)iki sene önce majör depresyonun şu tanımını okumuştum:depresyonda bardak boşken,majörde bardak yoktur tuzla buz olmuştur diye.majörden kurtulduysam bundan da kurtulacağım, defolup gidecek.bu kadar şen,merhametli, hayvansever ben kendi canımdan kanımdan yavrumu da seveceğim elbet.yine sabah güneşiyle sevinerek kalkacağım yataktan,sıcak poaça ve açma almakla yine mutlu olacağım.hissediyorum İlknur seveceğiz miniklerimizi çok seveceğiz inşallah.şu an hiçbirşey hissedemesem de düzelecek elbet.

Ne kadar güzel yazmışsın yaa.. İnşallah canım inşallah.. İçim umut doldu iyiki varsın..

Moralim bozuldu kadın doğumcuya gittim nöbetçiymiş zaten cinsiyet öğrenmek için yine çağırmıştı. Özel de tabi. Demeyi unutmuşum doktora geçen gittiğimde ilaç kullandığımı bu sefer dedim e aldırsaydın bebek duşunmeseydin sakat doğacak ozurlu olacak demeye başladı bizi on dk bekledi alt tarafı bide ayrıntılı ultrasonu devlette yaptırıyım dedim iyice yok başka hastaneye git sen zaten dedi çok moralim bozuk sıfır eşimde kızdığından demiştir diyo ilaç kullanmazsam ben hamileliği yaşayamam ki

Nehir535 aynı benim duygularım seninki ya bende aynı durumdayim bir yandan ya niye sıkıntıya gireyim şimdi 2. Ye diyorum bir yandan istiyorum napsam bilemedim

Ozgrmzn
Yazdıklarını okudum çok sinirlendim.o ne biçim dr ondan dr fln olmaz o gitsin kasaplık fln yapsın terbiyesiz.hamile kadına böylesi denir.zaten başından savmis RİSK alamamış. Böylelerine ebe diyoruz.Dogumu onlarda yaptırıyor. Bunca yıl okumus madem işi çözecek
Ha cozemiyo beceremiyorsa kabileyeti bu kadarsa bari hamile.kadinla nasıl konusulacagini ogrenseymis.su An çok kızdım. Ne içiyorsun ki sen

Paxera içiyorum 20 mg canım stilizan içiyorum passiflora içiyorum. Direk bırak ilaçları dedi bana passiflora iç sadece dedi anlatıyorum çok kötüydüm diyorum aldır o zaman çocuğu dedi böyle bişey varmı ya

Aynısını bana devlet hastanesindeki dr.
Ben de torch testi icin devlete gittim.dr.senin de yaşın bayağı ileri,perinatoloğa git,çocuğun down sendromlu olur buyuk ihtimalle dedi dannn diye.hemşiresi de demesin mi bakacak biri var mı çocuğa diye.ordan nasıl ciktigimi bilmiyorum.ilac kullanmaya biz bayilmiyoruz.senin dr.un da lanetmiş yani.ilk uç ay ozellikle risktir garantisi yoktur zararin da vermeyeceginin de bunu herkes biliyor.kar zarar dengesi kurulur annenin ruh sagligi bebegi kotu yapacaksa ilac verilir.ruhsuz,tekdüze,psikopat olmuş,ruhunu kaybetmiş dr.müsvettesi..aldırmış onu aldirsaymis annesi...hic kafani takma kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…