Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Oyle yapmaya çalışıyorum canım ağladım biraz üzüldüm ya canımı sıktı dedikleri böyle insanları koymamaları lazım oralara. Bide sen panik ataklısın sezeryan olursun falan diyor korkutuyor iyice zamanı gelince hepsi olur şimdiden buna karar verilemez ki

Halt etmiş o kimse.

Ne biçim dr o, illa zarar verecek değil ya, bir suru ilaç kullanan var. Tobe tobe sinirim bozuldu.

Ne biçim dr o, illa zarar verecek değil ya, bir suru ilaç kullanan var. Tobe tobe sinirim bozuldu.

Ozgecim uzulme sakin denyo biseye sikilmistir sana patlamistir bencil budala .. ilac kullanmayan insanlarinda ozurlu cocuklari oluyo mesela benim kardesimin bebegi yarik dudak damak olarak dogdu agri kesici bile almadi .. rabbim yazmissa bas ustune ama yazmadiysa bir depo ilacda icsen bisey olmaz rabbimin izniyle .. bol bol dua dua dua.. hep aklimdasiniz dualarimdasiniz bellimi olur belki benim belki denin belki onun duasi kabul olur hep dua edelim . Bol bol asr suresini okuyalim rabbim sabirlar versin dua hurmetine insallhh

Canım Allah'a sığın ona havale et.zaten kafamız bi milyon bir de bu densiz insanlara takmayalım boşver.Herşey Allah'tan o ne dilerse o olur.o biliyor icimizi,hastalığımızı,derdimizi.

Allah cumlemizin yardimcisi olsun canim amin...

Tamda burda anlatılacak bir konu.

Bugün işten çıktım, kapıda bekliyorum, suriyeli bir kadın yanında 2 çocuk var.
Eşimin gelip beni almasını bekliyordum.Kadınla sohbet etmeye başladım.Hamileyken dr.a hiç gitmemiş.İlaç içtin mi diye sordum.Ooo abla ben 5. Ayımda bir sürü ilaç içtim, ilaçların adını sordum bilmiyorum ağrı kesici ilaç, şurup isimlerini bilmiyorum evde ne varsa içtim dedi.

Çocuğu yanındaydı sağlık sorunu var mı dedim.Yok abla aha çocuk burda dedi.

Tabi ben şok oldum.

Bi tanıdıktan daha duymuştum hamilelikte asr suresi okumak baya faydalı inşallah diye.

Aynı bende de kasılma oluyor ellerimde ayaklarımın bağı çözülüyor resmen.ağzımda uyuşma vee iç sıkıntısı.. İkinci gebelik için yazıları okuyarak cesaret alayım istiyorum ama hayrlısı.. Rabbim ferahlık versin hepimize inşallah

M.beuty kaç yaşındasın cnm birde ne iciyorsunki onları dedi
iyi geceler arkadaslar bugün doktora gttim bebegim 5 haftalık daha bende agır bi panik atak hastasıyım psikiyatriyede göründüm tabi bugün içtiğim paxeray 10 lugu bırakıp prozag şuruba başlatıyo sizce nasıl kullana varmı yada faydasını gören

Seninle yazışıyoruz ya canım burada, tekrar hoşgeldin.üç ay sık dişini canım dayan, prozac ta iyidir.

S srykrn benim yaptigim gibi etiketleme yaparsan direkt bildirim geliyor canım.mesajı bu sekilde gormeyebiliriz.@koyup yanina isimi yazmaya basladiginda cikiyor isim tikliyorsun isime.

Özge hic moralini bozma canım,arkadaşların dediği gibi adam saçmalamış,böyleleri çok etrafımızda.Allah hepimize sağlıklı,hayırlı uzun omurlu evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…