- 15 Şubat 2016
- 1.077
- 411
- 123
- 37
Uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum. Uykum var mı bilmiyorum ama dokunmasalar (annemlerdeyim hala) yataktan tövbe kalkmam. Bir iki haftaya evime gidicem büyük ihtimalle akibetim öyle olacak.Amin canım amin sağol.uykun nasıl?
Bende tepkisiz kaldım. Bebeği ne hissediyorum ne sevebiliyorum ne kabullenebildim cinsiyeti ne hissettirecekti ki..11.haftamda kontroldeyken dr.pat diye bebek erkek demişti.tepki bile verememiştim.
Sancıdan cok korkuyorum,annem beni zor dogurmus,kardesim de zor dogurdu en sonunda vakumla cektiler bebegi.ben hic doguramam gibi geliyor.ve oranın kesileceği duygusu beni cok ürkütüyorsezeryan daha beter değilmi canım onda da var en azından normal olması daha iyi değilmi
belki senin öyle olmucak canım. benim annemde zor doğurmuş. ama doğmuşuz bak hangisi uygunsa o olacak zaten sıkıntı yapma bence jendine ayrıca sezeryanda istemen cesaret ben bayılmaktan çok korkuyorumSancıdan cok korkuyorum,annem beni zor dogurmus,kardesim de zor dogurdu en sonunda vakumla cektiler bebegi.ben hic doguramam gibi geliyor.ve oranın kesileceği duygusu beni cok ürkütüyor
Bir iki haftaya toparlarsın biraz daha.ben yalnız kalırsam mahvoluyorum.yalnız olacaksın dimi evde eşin gelene dek?Uykuya dalmakta çok zorluk çekiyorum. Uykum var mı bilmiyorum ama dokunmasalar (annemlerdeyim hala) yataktan tövbe kalkmam. Bir iki haftaya evime gidicem büyük ihtimalle akibetim öyle olacak.
Kardesim ve damat dogumda "sezeryan istiyoruz biizzzz"diye bağirmislar.aksam 9dan sabah 5e kadar sancilarbelki senin öyle olmucak canım. benim annemde zor doğurmuş. ama doğmuşuz bak hangisi uygunsa o olacak zaten sıkıntı yapma bence jendine ayrıca sezeryanda istemen cesaret ben bayılmaktan çok korkuyorum
Canım hepimiz de kötü olmaz fazla kötüye yorma bende korkuyorum hepsinden hemde ama Allah bi kolaylığını verir iğneye zor dayanan ben yani normal nasıl olur bilmem ama Allah büyüktürKardesim ve damat dogumda "sezeryan istiyoruz biizzzz"diye bağirmislar.aksam 9dan sabah 5e kadar sancilarannemin de suyu falan gelmemis kuru kuru dogurmus sabahlara kadar feryat figan .o kadar korkuyu nasil yasarim ben ya bebege bisey olursa dogumda?ben sekiz yasindayken de bir kardesim ölü doğdu.annem yasiyordu bebek onlar hata yapti dogumda diye anlatinca iyice korkar oldum.üç operasyon gecirdim ben narkozu aldim küt bayildim uyaninca kendimi cok rahatlamis hissetmistim.
Bogazi enfeksiyon kapmis allhin izniyle yarin doktora goturcem yeni uyuttum bogazinin acisindan uyuyamiyo yavrumne oldu canım hayırdır
Geçmiş olsun canım biz bile dayanamıyoruz hastalığa Allah şifa versin hemen iyi olsun kuzucukBogazi enfeksiyon kapmis allhin izniyle yarin doktora goturcem yeni uyuttum bogazinin acisindan uyuyamiyo yavrum
Geçmiş olsun Allahım şifa versin İnşallah.Bogazi enfeksiyon kapmis allhin izniyle yarin doktora goturcem yeni uyuttum bogazinin acisindan uyuyamiyo yavrum
Ben de katılıyorum bu düşüncene.Ama ne garip ki ben ikisinden de korkuyorum niye kiozgrmzn canim ben de normal doğum isteyenlerin cesaretine hayranım:))
Iyi biliyorum bu duyguyu canım.Allah gönlümüzü kalbimizi açar ferahlıklar verir inşallah.Bugünlerde kendimi çökmüş hissediyorum,ne yapacağımı bilemiyor ve çaresiz hissediyorum.İçimde bir şey güp güp ediyor,tüm vücudumu sallıyor.
Amin canım İnşallah.Iyi biliyorum bu duyguyu canım.Allah gönlümüzü kalbimizi açar ferahlıklar verir inşallah.
Sagol canim allh razi olsunGeçmiş olsun canım biz bile dayanamıyoruz hastalığa Allah şifa versin hemen iyi olsun kuzucuk
Tesekkurler allh hepimize sifa versin .. bende uzuldum cocuk hastalaninca zor uyudum icimden bisey kalkiyodu sankiGeçmiş olsun Allahım şifa versin İnşallah.
Ben de katılıyorum bu düşüncene.Ama ne garip ki ben ikisinden de korkuyorum niye ki
Rapor alabilirsem yine eşim gelene kadar tek kalıcamBir iki haftaya toparlarsın biraz daha.ben yalnız kalırsam mahvoluyorum.yalnız olacaksın dimi evde eşin gelene dek?
ben yalnızım gündüzleri çok zor yalnız kaldıkça yalnız kalmaktan korkuyorum artık dişlerimi bile fırçalamaktan acizim ev almış başını gidiyo böle nsıl geçerki diye düşünmekten deliricemRapor alabilirsem yine eşim gelene kadar tek kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?