Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

25 lik yetmiyor olabilir bi git bakalım 50 ye çıkarır belki. Ben direk elliyle başladım 20 güne yakın oluyor biraz daha iyiyim şükürler olsun başımı yerden kaldıramıyordum hamilelikten değil değresyondan dolayı hergün kusuyordum. En azından o geçti.

Doğumdan sonra efexora dönecek misin canım ?

mide bulantısı hadsafhada kusmamak için kendimi tutuyorum annemde kaldıgım için sürekli net e giremiyorum arkdaslar günler geçmiyo bana zaman durdu sanki

mide bulantısı hadsafhada kusmamak için kendimi tutuyorum annemde kaldıgım için sürekli net e giremiyorum arkdaslar günler geçmiyo bana zaman durdu sanki
Seni çok iyi anlıyorum. Aslında benim bulantılarım stilizanla geçti mide bulantısı içinde veriyorlarmiş. Gerçi ilk üç aylık mide bulantın normal

Ben de aynıydım.mide bulantısından,kusmaktan,depresyondan ölüyordum.oyle boyle yarılamışım bile.midenin bu kadar bulanması, gebeliğin iyiye gittiğinin işareti canım.bir hamilelik takvimi yapsana sende.kişisel bilgilerine gir,orada bebeğinin doğacaği gunün tarihini gir,oluyor takvim.

Işyerindeyim yemek yedim az once iştahım cok acık:)
Maşallah maşallah :) aman iştahin yerinde olsun malum depresyonlular olarak mide bulantısından iştahsızlıktan mahvolduk. Bu arada ne işle mesgulsun ben öğretmenim canım. 2015 eylülde atandım.

tahmini ne zaman gecer cnnm

Seni çok iyi anlıyorum. Aslında benim bulantılarım stilizanla geçti mide bulantısı içinde veriyorlarmiş. Gerçi ilk üç aylık mide bulantın normal
artık her günüm zehir oldu evime gtmek istiyorum ama gidemiyorum bakamıcagımdan kendime ne zaman geçicekk ne zamannn

takvimide beceremeedim bi türlü

Maşallah maşallah :) aman iştahin yerinde olsun malum depresyonlular olarak mide bulantısından iştahsızlıktan mahvolduk. Bu arada ne işle mesgulsun ben öğretmenim canım. 2015 eylülde atandım.
Orta öğretim mi?Ben turizmciyim aynı zamanda veteriner teknikeriyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…