- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Canım sen gene de bi idrar tahlili yaptır.Ben her gittiğimde doktor tansiyonumu ölçüyor,gerçi benim tansiyon sorunum var hem kilo hem heyecan kaynaklı.Şişlik ve tansiyon birlikte olunca doktor bana idrar tahlili istiyor geçen 2 kontrolde.Önemsemedi hamur tatlı pilav vs.yeme dedi sadece..
Ben lustral kullanıyorum canım. Ama paxera ve ya paxil daha etkili antidepresanlar hep paxil kullanmak istedim hamileliğimden beri gittiğim doktorlar vermediler. Hamileliğin bitmesini bekliyorum paxil için. Nasılsın psikolojin falan yetiyor mu sana paxera? Bu arada bende pa yok majör dep var.Evet canim sen?
Canım yine yazman ne güzel lütfen bizi habersiz bırakma daha iyiye gittiğini görmek istiyoruz inşallah. Bize de umut olursun.Arkadaşlar, bebeğe süt veriyorum, dr. Selectradan paxile geçiş yaptırıyor.yarım selectra yarım paxil alıyorum.Sabah akşam sülpir alıyorum.Sonra paxil 20 mg a devam edeceğim.Vallaha kaç zamandır sıkıntılı günler geçirdik,ilaçsız atlatam
İlacın dozu yetersizse sorun devam eder.
Majör deptede etkiliymiş paxil. Bikaç gün sonra 6 aylık olacak bebek 3. ayından beri kullanıyorum ilaç. O kadar rahatsızdım ki bebeğime bişey olur mu korkusunu bile taşıyamadım. Aynen forumda mecbur kalınca xanax bile kullananlar olmuş. Allah ın izniyle bişey olmayacak inşallah bebişlere.[QUOTE="ilknursaid, post: 45601666, paxille paxera ayni zaten ama bunlar panikatak ilaci major dep etkili degildir beilki oyuzden wermemislerdir nekadrlik hamilesinn ben 1 ay oldm iste baslayali sukur daha iyiyimya bebege bisey olurmu korkusu olmasa dahada iyi olucam ama ne agir ilaclar kullananlar war onlarinkine bile bisey olmuyo diyerek rahatlatiyom kendjmi
Yarın sabah gideceğim kontrole,kan sodyum oranım iyi ama dediğin gibi protein kaçağı,albümin,preelampksi vs.korkum var,idrar tahlili gerekiyor.dr.a tekrar söyleyeceğim.sağol canım.Canım sen gene de bi idrar tahlili yaptır.Ben her gittiğimde doktor tansiyonumu ölçüyor,gerçi benim tansiyon sorunum var hem kilo hem heyecan kaynaklı.Şişlik ve tansiyon birlikte olunca doktor bana idrar tahlili istiyor geçen 2 kontrolde.
Az olan şişlik sorun değil ama,Ecenin de dedği gibi ani ve fazla olan şişlik kişinin bünyesiyle de ilgili olabilir,müdahele edilmesi gereken bir durumda.Rahatsızlık hissetmiyorsan büyük bir ihtimalle bazılarında olan normal bir durumdur.
Ama tahlil ve kontrol ettirmekte fayda var.
etiketleme yap ki mesajını görsün canım yazdığın kişi.@koy önce ,yanına mesaj yazacağın kişinin nickini gir.Canim sut wermeye dewam ediceksn dimi paxille bende 6 aylk hamileyim 5.ayimdan beri paxera kullaniuom paxille paxera ayni sute en az gecen bu hapmjs zaten bi kez daha duymk rahatlatti benide
Kendini nasıl iyi hissediyorsan en iyisi onu yapmakBugun cok yagmur var disarda ama ben evde tikilip kalmicam arkadasa gidicem oturmaya farkettimki ben evde fena oluyorum disarda iyiyim sizlerde deneyin kizlar
m.beauty ogrendm cnm cok tesekkurler
Canım inşallah sıkıntın devam etmezPreeklemsi atakları hamilelik sonrası hala devam ediyor.Vucut hamile gibi davranıyor.Beni yine yatırdı dr. Tansiyonum evde yine çıktı.Allahım nedir bu çektiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?