Aynen yaa.. Forumda eski sayfalara gidiyorum sizin yazıştığınız. Hamilelikten önce düşük doz ilaçlar bile yetiyormuş çogunuza. Bu hormonlar nasıl bişey yaa bana prozac 20 mg yetiriyordu şimdi lustral 50 mg artı stilizan 2 mg kullanıyorum banamısın demiyor. Hala berbat haldeyim.Ne hormonmuş yaa...
AminAllahım acil şifalar ver,tüm hastalara,sıkıntı çekenlere .
Bende stilizanı bırakıyorum yavaş yavaş bi gün içip bi gün içmiyorum umarım Paxera yeter. Yetmesi lazım ya bende sıkıldım hamilelikten falsan geçse günler bi an önceAynen yaa.. Forumda eski sayfalara gidiyorum sizin yazıştığınız. Hamilelikten önce düşük doz ilaçlar bile yetiyormuş çogunuza. Bu hormonlar nasıl bişey yaa bana prozac 20 mg yetiriyordu şimdi lustral 50 mg artı stilizan 2 mg kullanıyorum banamısın demiyor. Hala berbat haldeyim.
Stilizan beni lustralden daha çok rahatlatıyor neredeyse. Nerden baksan 3 ay var daha. Şu hormonları atsak vücuttan rahata ersek yaa.. Paxera yetiyorsa ne ala.Bende stilizanı bırakıyorum yavaş yavaş bi gün içip bi gün içmiyorum umarım Paxera yeter. Yetmesi lazım ya bende sıkıldım hamilelikten falsan geçse günler bi an önce
hallerine gıcık olman bence yine hormonlardan. Ben aşk evliliği yaptım ona rağmen gözüme battığı oluyor.Bende dün eşime sinir olma başladı yine,bildiğin gıcık oluyorum adama.bu adamın çocuğunu mu doğuracağım,yanlış mı yaptım düşünceleri kemirdi beynimi,zor uyudum.yemek yiyişi,oturduğu yerde uyuyakalışı,herşeyi batıyor gözüme.iyi bir insan diye mantık evliliği yaptım ben,anne olmayı çok istiyordum ama sevemiyorum bir türlü.yalnızlık daha beter of off sıkışıyor içerilerim yine.
hani bildiğin saçını başını yolasım var adamın..H
hallerine gıcık olman bence yine hormonlardan. Ben aşk evliliği yaptım ona rağmen gözüme battığı oluyor.
Bu tarz duygular ve düşünceler oluyor canım,iyi taraflarını düşünmeye çalış gene de daha fazla sinirlenmemek ve gıcık olmamak için ben öyle yapmaya çalışıyorum.Bende dün eşime sinir olma başladı yine,bildiğin gıcık oluyorum adama.bu adamın çocuğunu mu doğuracağım,yanlış mı yaptım düşünceleri kemirdi beynimi,zor uyudum.yemek yiyişi,oturduğu yerde uyuyakalışı,herşeyi batıyor gözüme.iyi bir insan diye mantık evliliği yaptım ben,anne olmayı çok istiyordum ama sevemiyorum bir türlü.yalnızlık daha beter of off sıkışıyor içerilerim yine.
salonda uyuyakalıyor.burada uyuma diyorum git,yok yok diyor tv ye bakıyorum.bal gibi de uyuyakalıyor 30 sn.içinde,hep aynı muhabbet ne inat ne yüzsüzlük,takıntım dayanamıyorum salonda uyumasına,ağzını açıp puf puf diye sesler çıkarır,horlar öfffffBu tarz duygular ve düşünceler oluyor canım,iyi taraflarını düşünmeye çalış gene de daha fazla sinirlenmemek ve gıcık olmamak için ben öyle yapmaya çalışıyorum.
Bazen insanın siniri geçince,o horultu sesi,puflamalar bile yoldaş gibi geliyor insana.Bzen de sinir krizi geçirmemize neden oluyor evet.A ma hamilelikten önce de yaşardım be bu tarz duyguları.salonda uyuyakalıyor.burada uyuma diyorum git,yok yok diyor tv ye bakıyorum.bal gibi de uyuyakalıyor 30 sn.içinde,hep aynı muhabbet ne inat ne yüzsüzlük,takıntım dayanamıyorum salonda uyumasına,ağzını açıp puf puf diye sesler çıkarır,horlar öfffff
Bende de hep varBazen insanın siniri geçince,o horultu sesi,puflamalar bile yoldaş gibi geliyor insana.Bzen de sinir krizi geçirmemize neden oluyor evet.A ma hamilelikten önce de yaşardım be bu tarz duyguları.
Hamileligin ilk uc ayinda hep bagiriyordum yikansana kokuyorsun vs.!bildigin kafayi takmistim.hastaneye yattigimda bile hep onu anlattim.antipsikotik ilaç başlamışlardı.dün cocuk su kadar olsun bu kadar olsun boşanırım planları yaptım.Tamamen hormonal. Gözümüze batması hamileliğimizden. Zaten depli ve takıntılıyız ister istemez canımızı sıkıyor
Hadi canım, ayy.. Allah mutluluk huzur versin evliliğine inşallahHamileligin ilk uc ayinda hep bagiriyordum yikansana kokuyorsun vs.!bildigin kafayi takmistim.hastaneye yattigimda bile hep onu anlattim.antipsikotik ilaç başlamışlardı.dün cocuk su kadar olsun bu kadar olsun boşanırım planları yaptım.
Heralde bi tek ikimiz birilerine gıcık olup duruyoruz :) geçer merak etme, bende de gıcık olunca herşeyi batar .Bende dün eşime sinir olma başladı yine,bildiğin gıcık oluyorum adama.bu adamın çocuğunu mu doğuracağım,yanlış mı yaptım düşünceleri kemirdi beynimi,zor uyudum.yemek yiyişi,oturduğu yerde uyuyakalışı,herşeyi batıyor gözüme.iyi bir insan diye mantık evliliği yaptım ben,anne olmayı çok istiyordum ama sevemiyorum bir türlü.yalnızlık daha beter of off sıkışıyor içerilerim yine.
Ben tamamen çocuk icin evlendim canim bir beklentim yoktu zaten.ben de eylülde evlendim.kasımda hamile kaldım yaşım da 39 canımBen hamilelikten önce bişey göremedim ki bir aylık evliydim hamile kaldımve kendimi bi bataklıkta gibi düşünüyorum çırpındıkça batıyorum. Ne tedavisi var ne kurtuluşu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?